Om 7 underbara minuter landar jag i götebo...

Om 7 underbara minuter landar jag i göteborg. Uppdatering blir väl rätt dålig fram till söndag! Så nu får jag önska er en trevlig valborg! :) puss!


Nu sitter jag på tåget och befinner mig ...

Nu sitter jag på tåget och befinner mig i båstad, det var inte länge sen jag var här, och då vart allt igen stängt, denna gången har det börjat komma löv på träden, och allt är öppet, snacka om att jag älskar den känslan att veta att det snart är sommar på riktigt. Skulle plugga lite innan men min musik var så bra så jag var tvungen att lyssna plus är jag riktigt trött. Men nu ska jag sluma till lite till min musik. Hörs snart! :) <3


godmorgon

Godmorgon! Just nu sitter jag här och är nästan klar för att klä på mig, ska äta frukost snart sen packar ner det sista sen drar jag!

Bloggar på tåget! Ett lycka till för att jag ska klara mig själv skulle sitta fint! :)

essie. ♥


till bianca- jag har taggit med mig plattång och sån locktång! ;)

jag kan säga det om om och om igen, jag är kär i dig.

Nu sitter jag i mitt rum med kläder över typ hela rummet. Detta betyder att jag håller på att packa. Jag kan ju säga att jag verkligen hatar att packa. För är alltid så rädd att jag glömmer något. Men får hoppas att jag inte gör det!

Skolan idag dödade. Riktigt varmt, och när jag blir varm blir jag iriterad och när jag blir det ska man inte leka med mig, så ett jävla humör var jag på när vi slutade. Sen stacka jag ner till stan med Ellinor och köpte ett linne/kläning till imorgon! Har ni tur kommer bild! efter det åkte vi till ödåkra och delade på en kebab pizza, måste säga att det satt fint! Sen stack vi upp till björka och träffa brobyggarna, idag skulle vi bli interjuvade i en film som ska vissas i helsingborg, killarna som var med undra nog vad jag var för typ, men vad ska man säga? Jag hade roligt!

Men jag får väl packa vidare. Alla el-uttag kommer vara fullbokade ikväll/natt, för då ska essie månsson ladda mobil, kamra, ipod och lapptopp. Eftersom jag ska åka tåg i 2 timmar kan jag lika bra plugga? Så därför får datan följa med!

Vi hörs senare!

essie. ♥

Hej sötnosar har inte till gång till nå...

Hej sötnosar har inte till gång till någon data så därför blir det bara ett inlägg och så får det bli från mobilen, ligger nu i sängen med min ipod och smsar, helt underbart. är helt död efter att har varit på ett gympa pass idag, jag tycker det är så jävla kul och träna med äldre, det spelar liksom ingen roll hur gamla dom är, för dom kör på lika bra endå! all respekt till äldre! Skolan idag har varit helt okej, var nere och köpte en ny väska, adidas röd, skit snygg i mina ögon. Men nu ska jag fortsätta digga till musiken och bara ta det lugnt! Vi hörs imorgon, puss!


,

'jag hatar att se sanningen i vitögat.
men detta verkligen äter upp mig in i från.
jag försöker le till världen, det sägs att den ler tillbaka då.
men jag börjar tveka.
ni får säga vad ni vill men jag verkligen längtar till denna mardrömen är över.


för att en vänskap ska fungera måste båda kämpa, men jag börja tvivla på våran.

Hejsan sötnosar! Nu är jag hemma efter en underbar dag. Efter skolan stack jag upp till gläntan för att spela in en liten del av en film som några personer ska göra. Men det hade blivit fel så det blev inget. Men det var lugnt för klockan 6 skulle jag på ungdomsgruppen, och där har jag varit hela kvällen, en helt underbar kväll. Vi har haft tårtbakartävling- jag fick året pris för att fuska mest. Undra varför? Aja, kul hade jag. Men nu ska jag faktiskt inte snacka mer utan, packa min väska (ska till mamma imorgon.) Sen ska jag ta en snabb dusch, sedan blir det sängen och där ska jag värma mig samt plugga!
Vi hörs imorgon! Sköt om er!

' undra om du ser det jag ser.
men snälla sluta, ingen gillar dig
snälla sluta spela falsk. för vi alla har genomskådat dig.
du är som ett glashus vi ser igenom dig.
så jag ber dig- bli inte skådespelar. det passar inte dig.

essie. ♥


Haha, undra om det bara är jag som tycker den bilden ser rolig/bitchig ut?

KOMMER INTE PÅ NÅGOT!

Hej sötnosar! Nu är jag hemma efter att ha yrat runt som en idiot över hela helsingborg. Först hem från stan sen till stan och sen tandläkaren. Hur det gick till tandläkaren är en låååång historia, men jag kan säga att jag har för första gången tagti bedövning! Och nu känns det som att flabben är 3 gånger för stor. Men det gick rätt bra, blev riktigt homies med tandläkarna! :)

Men nu måste jag faktiskt plugga. Men kan ju säga att jag är fett stolt att jag har lyckats få facebook till min ipod! :)

Vi hörs sen!

livet är som en bok, där du skriver upp alla minnen, men man vänder blad och där skriver man in nya minnen.

Godmorgon snyggingar! Nu sitter jag i köket och äter frukost och lyssnar på musik, fett nice!
Ska snart upp och borsta tänderna, sedan kör pappa oss till skolan! Jag bloggar nog när jag har tid till det idag. Jag ska ju som sagt hinna med rätt mycket idag.

Haha, omg vilken morgon bild! Som ni ser sminkar jag mig inte på vardagar, kanske använder lite solpuder.
Sen kan jag ju säga att min webbcamra är lite dååålig.

essie. ♥

Godnatt sötnosar, nu ligger jag i sängen...

Godnatt sötnosar, nu ligger jag i sängen och har mina ipod hörlurar i örorna, volymen på låg nivå, helt underbart att somna till. imorgon är det skola igen, lite tråkigt, för min älskade pappa åker nog till norge på onsdag, det vill jag verkligen inte, klara mig faktiskit inte utan han. Men imorgon är mitt liv full bokad, efter skolan ska jag till tandläkaren, efter det ska jag till väla, sen plugga, på kvällen ska jag försöka ta mig till gymet, har inte tränat nu på 2 dagar, och känner hur mycket jag behöver röra på mig nu. Men vi hörs imorgon, puss!


för du är musiken i mig.

Har pluggat 1 timme och nu har jag en liten paus. Fick för mig att fixa naglarna. Har dock andra handen kvar.
Sitter och tänker på hur mycket jag vill köpa just nu, jag vill ha en kavaj, varför lämna jag tillbaka den jag köpte?
Vill också ha en ny väska, för den andra är på sista kapitlet och är halv död, så jag behöver faktiskt en ny!
Jag har också planerat vad jag vill ha på mig på valborg, allt finns i min hjärna. Sen vill jag också ha den där coola jackan från gina. Synd bara att jag måste spara pengar till moppe semster :(


Så här ser mina naglar ut nu. Gillar att göra olika mönster osv. men denna iden kom från min vän alexandra(http://alexandrahlindberg.blogg.se/)

jag skulle andas i det tomrum om du skulle lämnat mig nu.





Här kom några fler bilder från dagen. Kunde inte fota den andra gurppen hade något annat att fokucera på!

Var som sagt i stan nys med Ellinor, handlade lite godis och sen satte vi oss vid norra hamnen och snacka! Jätte trevligt! Nu ska jag sova, iomorgon kommer det bli massa plugga och kanske kanske jag ska åka och kolla på tvälingar imorgon på ÖRS. Men jag får se imorgon. Skulle hängt med Jonna på hocky träning men får se, efter som jag har tränat hela veckan tycker pappa att jag ska ta det lugnt, fast jag tycker det är jätte roligt och träna!
Men vi hörs imorgon!

essie. ♥

har bråtom!

Kan nog inte ladda upp alla bilder från konfan idag. Men ni får bara en bild NU !


En bild på snyggingen ellinor! Vi två ska även in till stan nu! hörs sen!

jag följer inga råd- jag följer mitt hjärta.

Hej sötnosar! Förlåt för dålig uppdatering, men dagen har sprungit iväg så jag har inte hunnit sitta vid datan.
Vi hade konfemandavslutning idag. Så har varit i kyckan från 11 till klockan 4. Men hade med mig kamran så bilder kommer!

Ni borde veta vid detta laget vem mina kära vän Bianca är? Som kommer från Göteborg? Ja, hon iallafall, hon är riktigt blond. Hon är duktig i skolan men ibland undrar man. Ni vet att jag mobilblogga igår att jag hade fått en ipod touch (är skit glad!) Men Bianca har inte fattat att ipod touch och Iphone  inte är samma sak, så när jag kom hem fick jag se en kommentar hon hade skickat! Jag skratta så jag höll på att dö.


Detta var mitt inlägg.

Och här har vi kommentare-
 OMGOMGOMGOMG
IHH
HARRU SAMMA NUMMER?
:DDD <3

Hahaha, aww hon är för söt! Och lite väl blond ibland! :)
Gumman- en ipod touch, kan du bara lyssna på musik och vara inne på internet.
en iphone kan du ringa och sms'a med!

Omg, just nu sitter jag med en ipod touch ...

Omg, just nu sitter jag med en ipod touch min hand. Hela jag lyser av lycka, jag trodde aldrig att jag skulle få en. Detta är min nya bebis som jag ska bära med stolthet för denna har jag fått av min bästavän, och en person som jag älskar med hela mitt hjärta, jag snacka inte mindre om min älskade pappa. <3<3


snabb ryck!

Blir nog inte mer bloggning för mig ikväll!
Ikväll ska pappa och eva få umgås helt själv utan några barn springade i hälarna. Så därför blir jag hem knuffad hos Eva tillsammans med Robin & Axel. Ska på konfa imorgon så kan inte hitta på något speciellt ikväll!

(kanske mobilboggar!)

det var aldrig meningei att det skulle bli du och jag. så jag trallar vidare, som en drömare i dom tuffa tiderna.

Tja snyggingar! Nu sitter jag och lyssnar på gammal musik, sånt gillas! Skolan idag var helt okej. På vår samling skulle jag vissa en rolig lek, men hela min klass är så negativ när jag ska göra något? Aja, nästa vecka på fredag ska jag fråga 6:orna om dom vill göra det! Jag går faktiskt sista året nu, då kan jag lika bra leva detta året fult ut och vara hur omogna som heslt! :)

Bara tanken på att det snart är sommar lov och att vi slutar 9;an är helt otroligt. Jag både längtar men samtidigt vill jag inte. Vi ska ha avslutnings middag och skolavslutning på samma dag. Så hitta en kläning till det håller jag på att göra! Hoppas den är fin IRL också! Ska vissa en bild på den sen!

Fota lite innan också så bilder kommer här!






Lite random bilder som jag bara tyckte ni kunde få! :)

essie. ♥

lev livet som om det vore din första dag.

Nu får det vara klart bloggat för min del ikväll. Nu ska jag fixa mig lite och sedan hoppa i säng! Imorgon blir det bip-test på idrotten. Vet inte om jag orkar, har träning's värk över hela kroppen!

Jag har tänkt och jag har en känsla. Varför är vi männsikor så komplicerade? Vi gör små saker till stora saker? Vi överskattar allt! Vi blir sura för inget. Och när det gäller stora saker som familjen, att tar vara på varandra, gör vi inte det! Vi skiter i det, vi tänker inte hur glada vi ska vara för att vi har varndra. För sånt bryr vi oss inte om. Men när det kommer till små små saker. Gör vi dom till stora. Istället för att skita i allt sånt och bara leva. Jag gör det, mitt måto är att bara leva livet, ta vara på varenda sekund med mina vackra vänner och min finna familj. För jag vet inte hur länge vi går här nere på jorden. Och varför då hacka upp oss på små bagateller? Istället kan vi bara leva! När min dag har varit upp och ner och jag helst bara vill gråta, så skrattar jag istället, för jag orkar inte längre bry mig om vad han eller hon sa! För det finns så mycket värre här ute än små bråk! Så lev livet! Skratta åt dom där bekymrerna, glöm dom, imorgon kommer nya endå!

Nu tackar jag för mig ikväll! Hörs imorgon!

essie. ♥


DU är det vackraste gud någonsin har skappat.♥


jag saknar dig hjärtat!
jag har aldrig varit så där supper bra på att skriva långa texter. men för dig ska jag bevisa att jag kan.
jag vill börja med att säga att du är helt underbar. vet du att vi har kännt varandra i 4 år? i 4 år har du lysst upp min värld. gjort min välrd möjlig, jag menar det. du bor flera mil ifrån mig, men det är du som har funtis hos mig oavsett vad. du är personen som finns där för alla, vill alla tilllags, men jag vet att du också har det kämpigt. så tvingar inte dig att säga något till mig, men jag hoppas att du kommer  till mig om du vill snacka. för jag lovar att jag kommer finnas här för dig. för du betyder så mycket för mig bianca, inget som jag säger utan jag menar det. att ha dig som vän, det är fan det vackraste man kan få. gud skappade verkligen något underbart och vackert, och det var du. jag är inte personen som är bäst på att höra av mig varje dag, men jag hoppas att du vet att jag tänker på dig varje dag! jag ska förbättra mig och höra av mig varje dag. lovar!
bianca, ville bara säga en sak. jag älskar dig! ♥


jag gjorde upp en eld för dig, och nu briner hela skogen.♥



Hahaha! Jag vet, jag har fräknar vid munnen också!
Har ni testa dom nya ballerina? Ballerina kladdkaka? Jag har! Och dom är riktigt goda! Något alla borde testa! Min pappa gillar inte kakor och min bror har fått för sig att dessa är äckliga utan att ha smackat dom! Det spelar ingen roll för mig! Mer till mig liksom!


Nu när jag endå sitter ensam hemma och väntar på att min bror ska komma hem så jag kan hjälpa honom med sitt skolarbete. Så kan jag göra detta!

5 Sanningar om mig!

1.
Jag har hatar att svara i hem telefonen. Jag tror antingen att det kommer vara helt tyst. Eller att någon säger- jag ser dig. Typ något sånt.
2. När jag blir ledsen/tänker ritar jag!
3. Jag tycker att männsikan är en konstig varlese ibland.
4. Jag är JÄTTE mörk rädd. Kan knabbt vara hemma själv.
5. Ibland undrar jag om kärlek finns. Eller om det bara är en lek.

Nu ska jag plugga! Men ett kvälls inlägg kommer senare!

essie. ♥ 

Hur man gör så att man kan mobil blogga!

Nu är jag hemma, efter att har varit på gymmet ätit och varit hos Eva och hämtat min moppe!
Min klass kompis Louise undra hur man mobil-bloggar! Det är faktiskt rätt svårt att förklara. Men jag tänkte göra mitt bästa här på bloggen!

Jag kan börja med att säga att jag går inte in på internet. Utan jag skickar ett helt vanligt sms och det kostar inget om du har gratis sms!  Men har du inte det, då kostar det som ett vanligt sms.
Jag kan också säga att du kan även skicka mms. Men då kostar det lika mycket som ett mms kostar i vanliga fall.

Sen kan jag till lägga. Är ni 2 personer som bloggar på en blogg? Då kan inte båda 2 mobilblogga. Utan ni får välja ut en som ska mobilblogga!
Det var lite kort info. Ni kör vi!


1.
Du trycker in dig på ''mitt konto'' sen trycker du på inställningar!

Nu har du kommit till inställningar. Ser du denna bilden! Där finns det en ruta där du skriver in ditt mobil nummer!
När du har gjort det klickar du på; Spara inställningar!

2. När du har tryck in på spara inställningar ska en ny sida komma upp som ser ut så här! Och nu ska det ha kommit ett sms till dig! I sms'et ska det stå en kod. Den koden ska du skriva i den rutan pilen pekar på. Sen trycker du enu en gång på; Spara inställningar!

Svårare än så är det inte, nu kan DU börja blogga från mobilen! Det är hur lätt som hälst!
Nummret ''mobilblogg nummret'' du skickar ditt inlägg till är 0730121163.
Så varje gång du ska mobilblogga skriv du in det nummret; 0730121163 och sms-inlägget skickas till din blogg!

Som sagt det är skit lätt!

Detta är som sagt första gången jag ger er hjälp över bloggen. Men jag hoppas att ni förstår. Ni får gärna kommentera om jag rör ihop det eller om det är bra!
Men hänger du inte med kan du gå in här;
http://designadinblogg.se/2010/march/mobilblogga-pa-blogg-esse.asp

essie. ♥

Hej sötnosar du sitter jag på friskis oc...

Hej sötnosar du sitter jag på friskis och väntar på att min tränare som ska hjälpa mig idag kommer. Jag är väl klar om en timme, sen tar jag tåget hem, men vi hörs när jag kommer hem. puss!


nu nu behöver jag dig. men vart är du? jag ser inte dig. du är helt borta. men det är kallt ute, jag står här helt naken helt själv och behöver dig som finns där för mig. men just nu ser jag dig inte.

ni säger allt till mig, jag är som en soptuna, ni kastar ner skiten i mig. jag tar emott den, vad ska jag göra? och när jag öppnar och säger en minsta lilla sak, blir allt fel. jag försöker men lyckas inte.
när fråga ni mig senast hur jag verklig måde? jag kommer själv inte ihåg det.

Nu ska jag somna. Och detta kväll inlägget blev ett emo inlägg. Säkert tar jag bort det imorgon. Men nu just nu, måste jag skriva detta. För att lämna kilo av problem från mina axlar.


jag hugger i sten, men sakta börjar jag se en kultur.

Nu är jag hemma! Efter en helt otrolig dag! Dagen har både varit bra och lite dålig faktiskt.
Det som har varit bra idag har väl varit att jag fick träffa Ellinor och skratta av mig hela dagen's bekymer, sånt som behövs ibland. Och att jag fick träna lite också! Men nu är jag helt slut i hela kroppen, och det är en helt otrolig skön känsla måste jag säga!
Fast dagen har varit lite trasig.Llite väl yr och tankarna har flyggit runt i huvet, så kan man inte säga mer än att jag har dom finnaste vännerna!

Nu ska jag inte tråka ut er med långa texter.
Ska faktiskt gå ner och äta. Sen ska jag plugga, har matte prov imorgon!

essie. ♥


' hur mycket jag än vill tänker jag aldrig aldrig sjunka så lågt till din nivå

Okej, om jag är yr eller förvirrad nja, ...

Okej, om jag är yr eller förvirrad nja, det vet jag inte. Dom säger det, men jag är en 15 åring som håller på med många aktiviteter, och sen har jag en förmåga att glömma det jag har bestämt, och jag skratta rätt mycket åt mig själv och livet, för tror det blir bättre att leva då. sen liknar jag doris i hitta memo, så att folk för knippar mig som yra är inte konstig. Men det jag till komma till är jag hade för mig att mitt pass på friskis börja 6 fast det vissa sig vara halv 6. Sen har jag varit yr hela dagen. Men nu sitter jag i bilen på väg till friskis. Hörs när jag är klar


Hej, min dag har varit helt upp och ner, h...

Hej, min dag har varit helt upp och ner, hörs sen! :)


jag har tänkt säga det länge så nu säger jag det rakt ut- jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Godmorgon! Hinner inte skriva.
Men vill säga att  jag gjorde en grupp igår kväll med bianca, idag har vi 106 medlemar! så jävla gött! :)
gruppen- till läraren: kan jag få ett nytt papper skrev atugraf på det andra?  

typsiiikt!

Typiskt! Som vanligt tror jag att en kvart är såååå mycket längre en vad är en kvar igentligen är!
Nu har jag bråtom!
puss!

jag vill du ska säga- kom älskling, vi ska kämpa tillsammans, den tunga väskan med alla oro du har gått och bärt på i flera månader ska jag hjälpa dig att bli fri ifrån.

Hej sötnosar!
Vilken dag, har haft onte i huvet hela dagen, jätte jobbigt och jag har det fortfarande.
Men slumrade till lite i på matten idag, var bara jag i hela rummet. Musiken på högsta volym, och mina tankar satt igång. Längtan efter sommaren är stor. Alla mina ider jag ska hinna med, och hur mycket jag ska hinna växa, hur jag måste lära mig att ta saker på allvar för att sedan klara av gymnasiet. En helt underbar 1 timme, med musik i öronen och tankarna som rulade runt i huvet på mig. Och det var helt tyst i rummet.

Nu sitter jag här hemma och precis ätit i en stor skål  flingor och lyssnat på lars winnerbäck. Ska snart ta ut moppen och köra upp på väla och hitta något till pappa i födelsedagspresent. Men innan det måste jag plugga. Ska även köra ner till friksis sen och gå på något pass med Julia, vet dock inte vad det är för något hon drar med mig på.

Aja vi hörs sen!


essie. ♥

jag vill inte tänka framåt men är rädd för att fastna här


lyssnat på lars hela morgonen, helt underbar.

det är så mycket att förlora, mina drömmar är så stora. och gatorna är så små.

Godnatt! Nu måste jag sova!
Allt för mycket cirkulerar runt mig just nu!
Men kan ju säga- inget är bättre än att trappar ner dagen med lars winnerbäck.
Men imorgon ska jag träna, skönt! så vi hörs imorgon!

essie. ♥

Utkast: April 17, 2010


hahahah, jaa bilden dödar mig! Väntar på att pappa ska ringa men gör han det? Nä
Så länge gör vi en sån här!



jag är beroende
av min familj och vänner!
jag gillar att träna och snacka med kompisar 
jag äter alltid
jag säger ja till typ allt. Älskar när det händer saker.
jag ger mig sällan in i saker jag inte klara av
jag duktig på sms'a ?:D
jag stör mig på riktigt fjortisar
jag läser inget just nu, hatar att läsa
jag är vackrast när jag sover? hahah, nää jag vet faktiskt inte
jag skrattar åt saker som ingen skrattar åt. roliga saker som folk inte fattar, tröga är dom...
jag är en typisk essie månsson?
jag har aldrig koll på saker, jag bara hoppas att allt är under kontroll.
jag är lycklig när alla i min omgivning mår bra och jag mår bra, solen skiner allt är perfekt.
jag trivs inte när jag känner mig äcklig
jag är dålig på att skriva
jag är rädd när jag i mörker
jag älskar att åka utomlands
jag uppskattar när folk slutar klagar och bara lever
jag tror på pappa! :D

essie. ♥

Come take a walk with me, Let's pretend we're just two people and, You're not better than me. I'd like to ask you some questions why it become like this

Nu ska jag packa och sminka mig, sen kommer väl pappa och hämtar mig snart!
Blir danmark senare tror jag. Och jag tror att jag har med mig kamran.
Jag vet ni har inte fått se bild på mitt hår...
... men det finns faktiskt ett skäl varför ni inte får se

'jag älskar denna kännslan
att höra att det är jag
som är vinnaren att det
faktsitk är du som
förlorade. men jag kan
inte mer än säga att kommer
du tillbaka kommer jag enu engång
stå med armarna öppna för dig.



essie. ♥

GARTTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN! ILU <3

Detta är min bästa dag på länge. Igår fick jag vet en sak som gjorde att jag fick lite mer energi i kroppen. Min pappa fyller år och han är hemma nu! Allt är helt cp, så jag bloggar när jag har fattat allt rätt!

du har ett val, du kan ha mig förstunden, men tabbar du dig kan du räkna med att jag vänder mig om och lämnar dig.







Satt och snacka med elise
i telefon rätt länge faktiskt.
Satt och snacka allt mellan himmel och jord. Om alla killproblem vi har osv, rätt skönt när man i princip sitter i samma båt ibland. Berätta om min största kärlek när jag var liten, var kär i samma kille i 6 år. Och bara den tanken gör mig helt lycklig. Hur jag verkligen sträva efter att få den killens hjärta. Jag gjorde allt. Bara tanken på dom minnen gör mig så jag mår bra. Ja kärlek är inte lätt.
Aja, bilder på mitt hår kommer imorgon. Nu tror jag att jag hoppar i säng!

essie. ♥

Utkast: April 17, 2010

Sitter med hårfärg i håret nu och är fett nervös!
Är alltid det när jag ska färga det..
Har ingetliv så nu kör vi en sån här!


1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
-jag har verkligen lätt för att falla för killar med snagg, men tycker killar med brunt hår är snyggt, spelar ingen roll om det är långt eller kort. sen blir väl alla snygga när dom blir solbrända? Själv är jag lång och föredrar långa killar! :)

2. Har du fått någon kyss den senaste veckan?

-  nej! :)


3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?

-  ellinor!

4. Hur lång är du?
-  sist jag kollade var jag 1.73

5. Vilken är den senaste filmen du sett?
- vet inte, var någon skräckis. Men såg dock inte hela, men som jag kommer ihåg- flickan från ovan.

6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:
-  'Ja :o vilken färg? :D<3'

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
- Är det något viktigt viktigt ringer jag. Annars sms'ar jag.

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
- skilda

9. När såg du senast din mamma?
- nyss. Sitter i samma rum! :)

10. Icke godkänt i något ämne?
-  hahah. jaa..

11. Mvg i något?
-  ja, men det är fan inte många.. hoppas på fler ju.

12. När vaknade du idag?
- halv 9, katten väkte mig :/

13. Vilken är din favoritplats?
- australien kanske, annars norra hamnen och gröningen.

14. Vilken plats föredrar du minst?
- Gillar inte stads perken på kvällarna, sen gillar jag inte att vara ensamm hemma.

15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
- Då ska jag fylla 26, jag kommer nog inte vara i sverige. Får se vad allt leder till

16. Hur stor är din säng?
- Hos pappa har jag 1,20 helt underbart stort.

17. Vad sover du i?
- trosor och t-shirt

18. Hur många kuddar har du i sängen?
- Tre  hos pappa och en hos mamma.

19. Var har du bott/bor?
- Jag har bott i gamlegård (landet) när jag var liten, sen björka, sen ödåkra och sen bor jag på ringstorp tillsammans med min mamma. och pappa i ödåkra


20. Tycker du om kinamat?

- Det är riktigt gott

21. Tycker du om kaffe?
- Nä.

22. Vad dricker du helst till frukost?
- apelsinjuice!

23. Kan du spela poker?
- hahahaha, nej...

24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
- nää? inte som jag vet

25. Vill du ha barn?
- jaa, fast är rädd för att födda

26. Kan du några andra språk än svenska?
- sveengelska? :)

27. Har du någonsin åkt ambulans?
- jaa, 2 ggr tror jag

28. Föredrar du havet eller en bassäng?
- havet är mysigt på sommaren

29. Vad spenderar du helst pengar på?
- allt, nej men kläder

30. Är du cool?
- amen afan, haha jag vet inte

31. Kan du rulla med tungan?
- jaa, stolt (H)

 

32. Vem är den roligaste människan du känner?
- utan någon tveckan ellinor

33. Vad har du för ringsingnal?
- david guetaa ft kid gudi memories.

34. Har du kvar klädesplagg från du var liten?

- jaa, mamma & pappa har väl sparat något?

35. Vad är närmast dig som är rött?

- min mobil är röd på sidorna.

36. Kan du byta olja på bilen?

- nja, jag kan på moppe? :D 


FÖRE



Så där ser mitt hår ut nu. Lite ljust brunt, lite rött där uppe, lite mörkt där bak. Oj just det! lite grönt också!
Nu ska jag färga det. Bild kommer! :)

essie. ♥

jag ska dit.



okej lättfett att jag ska dit! jag har lyssnat på honom sen jag gick i 5:an min mamma spelade han hella tiden. Så det var bara att lyssna. Då visste jag inget om texterna men idag betyder dom något sjukt för mig, sitter som sagt och lyssnar på han nu, när dom spelar- humlegård flyger jag och mamma upp sjung och dansar, vi vet precis vart gitarsolot kommer. jag ska stå längst fram. så är det bara, sjung till alla hans låtar. kommer bli bäst.

hällre ta smällen och höra sanningen, än att bli lurad på en massa lögner.

Tja, blev ingen morgon bloggning orkade inte och var tvungen att snabba mig till bussen!
Gick på stan med ellinor hela dagen. Riktigt mysigt!
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar sen ska jag färgahåret! Haha, ni undrar vad det blir va? :)
Bilder kommer så får ni se sen. Kanske kör på blåt?

sitter och lyssnar på lars winnerbäck och sjunger med så gott jag kan.
allt känns så där helt okej. ja, helt bra.


var nöjd med allt som livet ger och allt dig kring du ser. nanan

Godkväll. Blev inget gympa pass på friskis idag. Kändes som ett migrän anfall var på väg, så jag stoppa i mig en huvudvärks tablet och la mig och sov. Vaknade av att det var mat och jag kände mig bra igen!
Hade snackat med nikki innan idag att vi skulle ut och cykla så efter jag hade ätit och måde bättre hoppade jag på cyklen och cyklade till skogen och möte nikki och ellinor skog. Vi cyklade ner till stranden och kollade solnergången, snacka om att jag älskar det! Sen vidare mott gröningen och handlade godis. Själv klart står det massa ungdomar på vägen som man känner igen, och det fula är att dom stog i olika gäng men inte så långt ifrån varandra. Vill ni veta en sak? I ett av gängen stog fjortisen skola och när jag har cyklat för bi henne säger hon-det är dom bitcharna på min skolan. Haha, synd jag inte hörde det allså, hon är äcklig och ful i huvet den tjejen. Aja, skit i det nu. Livet går vidare! :D
Men kvällen slutade hemma hos ellinor (elli) med godis och tittade talang- riktigt mysigt, tack tjejer!

Och efter som jag åt godis idag får jag inte äta imorgon, är rädd att jag får migrän, och det är det jobbigaste som finns på denna jord.

men nu ska jag titta tv  så hörs vi imorgon!

essie. ♥

du betyder mer för mig en du tror ♥

Hej sötnosar! Nu är jag hemma och nu är det helg! Och det gillas!
Nu sitter jag och ruttnar, ska snart gå och ta något och äta efter som jag ska på ett gympa pass klockan halv 6. Ikväll ska jag ut och cykla med nikki. Något vi faktiskt brukar göra på sommaren, eller när det är fint väder ute!

Jag borde plugga också, men vi hörs innan jag sticker.

essie. ♥

ta aldrig aldrig en kille förre din vän.










Dagens bilder! :D
Titta min söta mamma på bilden!
Kollade på matten, ohh shit! Jag komme inte klara det! Fast jag vill göra det. Och då kan jag göra det.
Ska snart sova. Är död's trött!
Hörs imorgon!

essie. ♥

dom säger- 2 flugger i en smäll. men för mig har det blivit fler idag.

Okej nu har jag ätit och tänkte berätta varför min dag har gått rakt ut i skogen.
Det började i morses då jag fick veta att jag hade både np matte muntligt och disken. Klart var det sammtidigt. Men jag gjorde np, efter som det är viktigt. Det kändes inte bra, men oftast när det inte känns bra går det bra! Så man får hoppas på det bästa liksom. Sen disken- killen jag jobba med fick själv klart äta förre mig & jag var cp hungrig. Men när han väl skulle jobba så satt han bara och snacka? Så jag fick göra allt! Sen när jag ska äta så är det väl S J Ä L V klart att makaronerna ska vara hårda? -.- Så god mat blev det inte. Sen skulle jag till gymmet, och få hjälp av en tränare att hitta rätt. Men S J Ä L V klart har jag tittat fel, så det är nästa vecka. Jag tänkte- när jag endå är här kan jag träna, så tränade gjorde jag, och dålig kände jag mig. (har vissa dagar då jag känner mig jätte dålig.) Sen hem ska jag ju också, själv klart är jag döds trött, och väskan väger hur mycket som helst. Sen när jag kommer och ska packa upp allt. Vad märker jag inte? JO KATTA FANET SOM BOR HOS OSS HAR BAJSAT JUST I M I N  S Ä N G !!!! Jag är inte på något bra humör som ni kan för stå och därför tänker jag att jag måste äta för jag hungrig som fan. Och har inte ätit och när jag ska ta upp frysen slår jag dörren i huvet!!! 
Jaa!! OHHHHHHHH vilken underbar dag! Sen så har det varit massa skti inom familjen. Ibland blir jag en brevduva. Och när jag gör allt för att det ska bli bra och alla ska bli nöjda, är det väl självklart att någon annan jävlen blir sur?! Hur man en gör här i livet känns det som det blir fel ibland.

Min idag har inte varit bra allså.
Och nu ska jag ut och gå en runda, sen hem göra muffins, sen plugga och sen fixa mitt hår.
Mer bloggning kommer när J A G har tid.

essie. ♥


Jag tror denna låt är gjord till mig! 
E N   F E T T   P U S S   P Å   D E N N A   U N D E R B A R A   D A G !

shit happens

hej, nu ska jag säga att jag har varit med om en jävla dag.
sånt här har inte hänt på länge, haha. men jag ska faktiskt äta sen kanske ut och gå en runda. Sen ska jag faktisk ut och gå, sen ska jag blogga mer, så vi hörs då!

listen to me when I say-I miss you.

Godmorgon, kolla vem som är vaken och kan blogg på morgonen?! JAAAAG. :)
Jag känner också attt jag har alltid underkoll så jag kan blogga. Har packat tränings väskan och har sminkat mig lite. Nu ska jag bara fixa håret snabbt och sen ta på mig min tröja, sen är jag redo för skolan! :)

Har inget att blogg om just nu. Men vi hörs när jag kommer hem. Blir nog vid 4 halv 5.

Vet ni? Har ju sagt det innan att vi passar en katt. Jag är som sagt rädd för katter. Men jag har blivit så kääääär i just denna katten, hon är så söt, och hon gör inget när jag klappar henne! Men så jobbigt att jag måste lämna tillbaka henne på lördag.

essie. ♥


heheh, blir en söt morgon bild på mig. men skit i det.
hörs sen!

KOMMER INTE PÅ NÅGOT.

Godkväll snyggingar. Nu är jag hemma efter en lååååååååång dag. Skolan, sen gymmet och därefter brobyggarna och käka pizza! Riktigt gott! Och nu sitter jag här och äter pannakakor.
Men nu ska jag faktiskt sminka av mig, fixa mig för sängen och sen sova är skit trött efter en dag på gymmet. Imorgon klockan 3, ska jag dit igen och få ett shemma från en tränare- denna gången är det en kille. Är lite nervös för det. Men det fixar jag. Nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen!
puss!

essie. ♥


Bevis på att jag äter pannkakor.

Hahahahaha, jag bjuder på bilden. Men har faktiskt testat att ha nutella på pannkakor. och det var fett gott!

Cornelia, släpp och gå vidare! :D

Cornelia, släpp och gå vidare! :D


Godmorgon sötnosar, just nu går jag till...

Godmorgon sötnosar, just nu går jag till bussen med värsta väskan, men det är chill solen står framme och det gör en på riktigt bra humör. :) ska till skolan nu och har idrott sen ska jag sitta kvar lite i skolan och sen dra till friskis och träna. sen ikväll blir det brobyggarna så kommer inte hem för en sent ikväll. Men nu kommer bussen blir säkert mer mobil bloggning senare! Puss <3


förlåt nikki! <3

Hej kött & blåbär. Förlåt, dålig uppdatering, men blir det nu när det är skola. Jag kommer inte hem för en halv 9 på kvällarna och då ska jag fixa allt annat. Hoppas allt är bra med er? Själv har jag värsta mens värken och undrar bara  vilken minut jag kommer svima av, bara räknar tills det är dax. Okej, kanske tog i. Men ont gör det!

Aja,
nu ska vi inte snacka mer om det. Skolan idag, helt okej faktiskt. Fast i slutet kom jävulen ut ur mig. Jag putta undan stolen när nikki skulle setta sig. Hon blev helt chokad men jag skratta så jag dog. Men själv klart får jag alltid skiten i slutet, 2 lärare stog och berätta hur illa det kunde gått. Och det vet jag också att det hade. Men vad ska man säga? det klia i fingrarna för att hitta på något. När alla hade gått, hade jag ph, därefter stack jag ner till friskis och svetis. Sprang runt där som en yr höna. Och själv klart fick jag mitt underbara (not.) skratt att höras över hela stället.

Det blir lika dålig uppdatering imorgon. Först- skola, sitta kvar en stund, friskis(ska ta det lungt har idrott i skolan.) brobyggarna halv 6. Och sen hem!

Men nu måste jag sova.

essie. ♥

du är som solen- du värmer mig med lycka.




Ni måste hålla med att solndegången är fin? Satt och pluggade innan och kände hur solen värmde mig, så jag var tvungen att fota! Man kan ju inte mer en älska vädret! Det har varit 15 grader idag! Helt otroligt!
Fick faktiskt städat min väska och pluggade lite. Men sen kom en kille som lämna en katt hos oss, som ska bo här till fredag.
Och vill ni veta en sak? Jag är skit rädd för katter. Jag har dock haft katter hela mitt liv. Men katter jag aldrig har träffat är jag rädd för. Min kompisar nikki och jonna har katter. Båda dom 2 har attakerat mig. :(

Nu ska jag faktiskt strycka kläder, haha! Det är sant. Sen ska jag bocka ett pass till Torsdag på Friskis.
Men vi hörs imorgon!

essie. ♥

har jag dig har jag allt.

Hej snyggingar! Nu är jag tillbaka! Det var så mycket igår så jag hade verkligen inte tid eller lust för att blogga. Men jag var ute och gick med familjen, kamran var med så bilder kommer!

Ny vecka- nya tag! Plus mera plugg.. Nej men det fixar jag. Var ute och sprang idag med min kompis Mikaela så han inte blogga. Ska försöka få upp min kondis bättre ju, så sprang 5 km. Mamma var och köpte tränings kort till mig idag, fast vi strycker aktiverum och istället börjar jag på friskis, varför valde jag friskiks då? Jo, jag får träna utan mamma (något jag var tvungen att göra på aktiverum till jag var 16.) Plus så var det lite biligare. Och sen så tränar många av mina vänner där. Men framför allt tränar Ellinor där så det blir min nya tränings-kompis! ;)

Nej, nu måste jag faktiskt ta mig i kragen. Har lite att göra- städa min väska (har ingen koll där i) plugga och sist strycka mina kläder! Kanske blir ett inlägg senare får se!

essie. ♥







brb

Hej kan inte blogg nu! Måste duscha, så vi hörs sen!
puss!


när personen som du alltid kan luta dig mott när livet är jobbigt en dag mår dåligt. är det din tur att var stark som klippan och bära upp det jobbiga.

Godmorgon!
Det blir inte så mycket bloggning för min del idag tror jag. Kanske när jag kommer hem till mamma, får se.
Men just nu är livet inte lätt och jag får ta all stryck livet har att ge mig just nu. Det är jobbigt, men jag klara det. Jag har nästan alltid varit högst upp på topp, men jag har ramlat ner nu, jag är inte på botten än fast det känns så. Men jag ska vara lika stark som dig pappa och klätra upp igen! Jag älskar dig!

Vi hörs imorgon eller något!


essie. ♥

Godmorgon sötnosar, nu sitter jag på min...

Godmorgon sötnosar, nu sitter jag på min alltan och solar och lyssnar på musik, riktigt skönt! Det är endå 15 grader ute! :D det gillas! :) nu ska jag smsa bianca eller julia eller mia och julia b hur vi ska göra ikväll, men vi hörs renare ha det bra så länge! puss <3


vi sprang runt en sommar dag på stan, vi levde livet- och jag glömmer det aldrig.

Hej sötnosar!
Är hemma efter en helt underbar kväll med världens finnaste vänner! Jag älskar livet, jag det gör jag! Jag har världens bästa vänner, världens finnaste familj. Och jag lever i vackra helsingborg! that's awesome!
Var på bio och såg flickan från ovan. Helt seriöst jag grätt så nu sitter min mascara utan för ögonfransarna! Höll Bianca i handen hela tiden, och jag seriöst låg på golvet en gång! För att jag blev rädd och Bianca puttade ner mig! Efter bion gick vi och köpte godis och satte oss vid norrahamnen! Så jävla mysigt. Jag kan bara säga att Mia och Bianca var som 2 turister! Haha, jätte gulligt! Jag och julia tyckte inte kärnan eller magnusstenbocks stayten var något speciellt? Men det tycker dom. Kvällen slutade med att vi stog och fota oss i några roliga speglar på dunkers!
Men nu är jag jätte trött så ska tvätta av mig sminket och hoppa ner i sängen.
Imorgon blir det tjejkväll! Mysigt!


Var på vip kväll igår på väla! Köpte ett linne och en kavaj! Har dock inte bild på linnet. Men på kvajaen har jag.
Jag ångra mig idag (som vanligt.) så körde upp och byta!

Kavajen jag köpte igår. Jätte fin! Men idag hade jag ångrat mig..

Så åkte upp med eva på väla och byta den andra till denna!

Jag vet inte vad ni tycker. Men jag tycker mer om den gråa. Eller jag vet inte!
Men nu ska jag sova! puss!

essie. ♥

hej hej hej yäh yäh!


vill ha sommar: nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu!

brb

maggen kallar efter mat, så får väl springa ner till kylskåpet och se vad det har att ärrbjuda idag! :)

Godmorgon sötnosar, sitter framför tv:n ...

Godmorgon sötnosar, sitter framför tv:n och väntar på att pappa ska bli klar så vi kan åka till skolan. :) var på vip kväll igår på väla mycket trevligt, köpte ett linne och en kavaj, fast ska se om jag ska byta kavaj eller ta en storlek större, aja får se hur det blir med det. :) men nu ska jag lägga mig och sova en stund och vänta på att pappa ska komma. :) vi hörs senare! puss <3


jag tror att alla är gjorda för någon- man ska bara hitta han.





Nu drar jag upp på en trevlig vip kväll på väla med mina fina vänner Julia & Bianca!
Tack Julia för jag fick hänga med och en biljet!
Vet inte om det blir mer bloggning ikväll. Får se!

essie. ♥

KOMMER INTE PÅ NÅGOT!

Hej kött & blåbär. Var i skolan idag som vanligt, jätte trevligt! Bianca var och hälsade på, mycket trevligt! Och jag var på riktigt glatt hurmör efter som jag kom in på skolan jag sökte till! :)
Men jag har inte tid med att sitta vid datan! Jag måste verkligen plugga.
Men bilder kommer sen!
Så vi hörs senare!

essie. ♥


OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJÄHE!

godmorgon, ville bara säga att jag kollade min ansökan idag, och jag kom in! ellinor också! nu är jag skit glad  men måste bara vakna först.
Nu: skolan!

essie. ♥

jag hörde att du träffat någon annan- hon har väl det jag saknade.

Nu har jag pluggat klart! Känns riktigt skönt, efter som min lärare inte lätt så glad på mig idag. hehe:(
Men fick klar steg 22 i svenska. Så ska bara redovisa det nu snart så jag kan gå vidare! Ska som sagt försöka få VG i svenska, jag hoppas verkligen att jag kommer lyckas med det!

Imorgon får vi reda på det preliminära gymnasieval som vi har sökt till! Men det är ju ''bara'' preliminära ansökan, men det är endå stort efter som man vill veta om man kommer in på den skolan man har sökt till. Jag själv har sökt till sos-samhälle på Olympia. Många säger att det är massa plugg, men man får väl ta den smällen.
Även Ellinor har sökt in till det, jag hoppas vi båda kommer in, för annars vet jag inte vad jag gör. Efter som att jag verkligen gå mina 3 sista år tillsammans med henne. Har inte så roligt med henne som med någon annan.

Efter som jag inte har så mycket tid till att fota och sånt så blir det lite dåligt
men här har ni några bilder jag tog idag.



Pluggade & pluggade tills sist fick jag nog och fotade vattnet! (y)
Men säger godnatt. Ska hoppa in i dushcen nu, ska upp klockan
6 imorgon om jag kom in på min ansökan. Plus måste läsa litte NO!

essie ♥

-.-

plugga plugga pluggA!
orkar dock inte mer.


ni dömer efter de ni ser,sen slutar ni titta..

Hej kött & blårbär.
Är hemma efter en trött och låååång dag.
Var i skolan idag, rätt chill hade idrott osv. Stanade kvar efter skolan till klockan 3, sen gick jag och Julia Bertram och träffade Julia Samuelsson, käka lite mc och där efter träffa vi Bianca som kom med tåget halv 4 från Göteborg, 4 minuter efter det kom mitt tåg, var tvungen att hoppa på det men jag han se henne! :)
På tåget och hem som sagt snabbt hem och på moppen där efter drog jag till konfan. Så har jag varit där till nu.

Men sak samma. Nu måste jag plugga, för min lärare var inte glad på mig idag. Jag bruka endå vara helt okej i skolan, men nu börjar det blir sämre! :(
Så måste plugga nu. Men hörs efter det!

essie. ♥


ibland måste man tänka fram åt→

God kväll snyggingar.
Har inget att skriva eller att säga.
Mer än att mitt mål är att fixa skolan nu, för nu skiter jag i allt som handlar om killar och bråka. Nu får allt det där fixa sig själv utan mig. Det är som pappa säger- man ska inte springa efter killar och bussar. Det är sant och jag ska inte göra det mer, för man lägger ner för mycket tid och man blir sårad. Och att bråka brukar jag inte göra längre, men endå man vet aldrig vad som kommer hända, utan jag får väl ta det och allt kommer fixa sig förr eller senare. Så nu är det träningen och skolan plus mina vänner som jag tar i första hand. Och brobyggarna så klart! :)
Ibland tror jag att man måste sätta mål för sig själv för att klara saker och ting.

Haha, jag har tänkt på det, varför skriver jag detta? Men sen tänker jag att det är roligt att gå tillbaka senare och kolla, sist jag gjorde blev man så glad, och började tänka på gammla minnen.
Men nu ska jag packa väska sen blir det sängen!

essie. ♥


Vill bara säga att jag saknar dessa 2 brudar något enormt.

Seriöst, jag får damp det har inte gått...

Seriöst, jag får damp det har inte gått 10 timmar och mina no-papper är borta -.- och vi får inga nya (y) det får bli att plugga matte istället.. älskar matte... not.


jag vill se dig le igen.

Hej kött & blåbär. Hade ph-samtal idag så tog tåget halv 4, och nu sitter jag här.
Men hinner inte blogga efter som att jag måste plugga.
Ikväll blir det ungdomsgruppen, så därför blir min uppdatering dålig.
Men jag måste säga att första skoldagen var toppen. Fast alla i min klass dissa min ide om våra skoltröjor, haha!
Men nu måste jag plugga lite no och svenska!
Men vi hörs no senare ikväll.
essie. ♥


' nu har du stukit kniven i mig.
det svider det gör ont.
men häldre det en att undra
hur detta kommer sluta.
innan tveka du
& jag var osäker
men nu vet jag.
du va prins jag aldrig fick.
men nu tackar jag för mig.
& stänger denna saga.


Hej kött & blåbär, sitter nu i skolan med ...

Hej kött & blåbär, sitter nu i skolan med elise och väntar på att vi ska få gå på lunch :) men vi hörs när jag kommer hem. puss ;*


I can still recall our last summer, I still see it all. Memories that remain.

Hej kött & blåbär.
Har ju varit ute och gått med Ellinor i 1,5 timme. Är rätt död nu, men ska hoppa in i duschen, jag är så trött så jag inte orkar sms'a!
Men måste lägga mig nu så jag kommer upp imorgon!
Sov gott dröm sött.

essie. ♥

UTE & RÖR PÅ MIG.

Nu ska jag ut och gå med Ellinor i 45 min.
Hörs senare puss!

det här är mitt liv, jag lever min dröm, jag har tagit mig hitt utan någon rast eller sömn

Hej kött & blåbär. Haha, jag tror jag ska börja mina inlägg så- hej kött & blåbär. Det är ju taget ifrån Shan Banan och han är fett grym!
Nu är jag hemma efter att har badat med Julia. Ja, hur det såg ut vill jag inte veta, jag liknar nog en dränkt katt, utan att skoja! Nä, jag ska nog inte bli simmare.
Men nu är jag hemma, och ska snart gå ner och ta fram skolböckerna. Tråkigt att veta att skolan börjar imorgon. Men det är inte långt kvar till sommar lov. Och då slutar jag 9:an, tråkigt men det kommer bli sjukt roligt att testa på något nytt!
Nu ska jag ner och äta något, plus plugga.
Hörs sen!

essie. ♥

If you wanna make the world a better place- take a look at yourself and then make a change.

Hej kött & blåbär. Vaknade vid 1 idag, kändes fan inte bra, jag ska upp klockan halv 7 imorgon?
Aja, det är morgondagens bekymer.
Idag ska jag faktiskt åka till stan och simma med Julia! Haha, hur detta kommer sluta vet jag inte, men det fixar vi nog. Det är ju så att Julia har varit en duktig simmar en gång i tiden (HAHA, låter som hon är skit gammal men ni fattar.) och det sitter ju kvar, hon är ju fortfarande duktigt. Och sen kommer vi till Essie Månsson- hundsimmaren nr.1
Men det fixar sig! :)

Köpte en söt tunika på Gina igår. 249:-


Haha, orkade inte ta bort tunikan under. Men man ser den endå! :)

Men nu måste jag gå och fixa mig, hörs senare!

essie. ♥


livet är som dans på roser. fast ibland finns det taggar.

Hallå kött & blåbär. Är hemma nu efter att har varit hos Ellinor och glot film asså seriöst jag skrattar inte så mycket som jag gör när jag är med henne, får ont i hela maggen. Men nu börjar jag bli riktigt trött, så ska sminka av mig och hoppa ner i sängen, vi hörs imorgon puss!

essie. ♥

' inget vet, det jag vet.
inget vet hur kär jag är dig.
eller hur jag tittar på dig i smyg.
du är helt underbar.
fan, du har mitt hjärta
& det var det sista jag ville.
varför är jag svag för dig?
jag fattar inte, du är inget speciellt?
men jag är helt fruktansvärt kär i dig.
& kärlek har enu en gång
bevisat hur ont det kan göra.



Godkväll snyggingar, är hemma hos ellino...

Godkväll snyggingar, är hemma hos ellinor nu, xka titta twilight och sdn new moon :D man blir xä glad av att se dom filmerna, men det är sån 'reklam' nu, så måste sluta. men biLdeR koMMER SenarE PUSS


Bloggar snart ska bara fixa facebook till ...

Bloggar snart ska bara fixa facebook till min lillasyster :) <3


LALALAL


'






Nu har jag fixat mig och ska dra upp till väla, men undrar om det är öppet? Får ju hoppas det, där efter ska jag träffa Ellinor, så det blir nog inte mer bloggande, om inte jag mobil-bloggar i så fall. Aja, men vi hörs sen!¨

essie. ♥

Har inte bloggat innan idag, men jag vakna...

Har inte bloggat innan idag, men jag vaknade vid halv 12 satt lite vid datan och sen gick jag ner och gjorde frukost och satte på en film och efter som jag är så seg på att äta så har jag min andra maka kvar. Nu sitter jag och smsar med ella, får väl planera lite idag, orkar inte ha en till chilldag, men vi hörs sen! puss ;*


God kväll sötnosar, jag säger godnatt n...

God kväll sötnosar, jag säger godnatt nu, får sitter i tv rummet och tittar film med familjen, mysigt :) drick honungs vatten för att tagga ner litte nu på kvällen så att jag kan sova i natt, sov inte så bra i natt. men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon! puss! ;*


the sky is still blue though everyone is blind?

Som ni ser håller jag på att göra en ny design. Kanske inte går så jätte bra. Men jag håller på, får ta ett steg i taget. Men det får se ut så här så länge. Jag gör ju min design i paint, något som inte är bra. Men jag ska försöka fråga någon som gör design, och fråga om hon/han vill hjälpa mig. Men så länge får detta räcka! :)
Pappa kommer om vilken sekund som helst. Hörs kanske sen!

essie. ♥


sometimes love comes around and it knocks you down just get back up when it knocks you down






Är hemma hos mamma nu och har ätit riktigt god påsk mat. Älskar när det är såna stora ''högtider'' god mat, man sitter länge vid bordet äter och snackar. Jag diggar mitt påskägg också, det är rosa! :D
Nu ska jag faktiskt testa att göra en designe! Haha, nu får vi väl se hur det kommer sluta! Hos mamma har jag photoshop, och det ska tydligen vara bra. Men som sagt- jag har tummen mitt i handen när det kommer till datoere!
Men glömde säga innan- Glad Påsk! :)

essie. ♥

Sitter och tittar på mtv nu, ska snart upp...

Sitter och tittar på mtv nu, ska snart upp och fixa mig därefter dra jag till mamma, kommer nog några bilder snart. puss <3


all have dreams, and when you can meet them, it is just wonderful.







-pappa's nya leksak/motercykel. men när han kör den ler han som ett barn som leker med sina leksaker, och det glädjer mig att se han lycklig!
jag älskar dig pappa.

essie. ♥

Elise! Jag får inte tag på dig, du måste s...

Elise! Jag får inte tag på dig, du måste smsa mig när du ser detta, eller ringa mig! Har försökt få kontakt med hela morgonen! ilu <3


ps. i love you.

Godmorgon snyggingar! Vaknade för en stunden sen, men jag känner att jag kommer vara riktigt död idag. Igår gick jag och la mig vid 12, tyckte jag var skit duktigt, fast jag kunde inte somn! Sånt ljud spökade för mig och sånt, så blev skit rädd. ;$
Haha, jaja idag ska jag nog till mamma och äta påsk mat och sånt mys så det kansk inte blir värsta bästa uppdateringen, men jag tänker ha med mig kamran så bilder kommer ju upp senare! Också kanske det blir att jag mobil-bloggar!

Nä, nu ska jag faktiskt ta på mig morgon-rocken och går ner och äta lite frukost!
Hörs senare!

essie. ♥

Haha, ni får en söt liten morgon bild på mig!

Godnatt! nu gör jag ett sånt mob...

Godnatt! nu gör jag ett sånt mobil-inlägg, haha! tyckte det var riktigt roligt! nu kan jag ju blogga i skolan också och över allt! aja, nu ska jag sova! hörs imorgon! puss ;* <3


släpper du det kanske du kommer över det.

HAHAHA! Sitter på youtube och kollar sjukt roliga klipp! Håller att dö i mellan åt!

Nej nu ropar kuden mitt namn!

essie. ♥

godkväll

Nu är jag hemma efter att har varit ute på resturang med familjen. Vi åt på Oasen och nu är jag så mätt att jag knappt kan röra mig! Jag hade jätte trevligt och det var verkligen något jag behövde. Att bara vara med familjen helt själv är helt toppen!

Efter som jag inte var på humör innan för att ladda upp bilder blir det nu.
Dock inte många, men bilder som bilder!

Skils mannen, skils! Svävar fram på min skajtbord.

Måste säga att det var sjukt roligt!

Denna bilden tog jag igår dock- efter regn kommer solsken.

Nu ska jag nog sova. För jag är sjukt trött. Fast kommer nog ett ''sms-inlägg'' snart.
Haha, ja jag är fett stolt att jag kan!

essie. ♥


En blogg jag rekomenderar.

Jag älskar hemsidan- http://www.designadinblogg.se
Den är verkligen jätte bra. Jag har inte vetat hur man bloggat från mobilen innan, utan jag trode att man skulle gå behöva gå in på internet. Men nej! Det behöver man inte, utan man skickar ett sms eller då ett mms. Och det kostar som ett vanligt sms/mms, men jag testade och eftersom jag har gratis sms så kostade inget för mig. Skit bra!
Hemsidan är verkligen till hjälp! Jag har verkligen tummen mitt i handen när det kommer till datorer och fatta inget. Men jag klarar faktiskt det mesta av han som har bloggen's hjälp han är jätte duktigt på att förklara!

essie. ♥


Hej detta är ett test :)

Hej detta är ett test :)


tom på ord.

ingen mer bloggning för min del. blev inte så många bilder från jag skajtade.
men vi hörs imorgon om inte senare.

' nu skiter jag i allt, jag vill endå inte stana kvar.
så nu lämnar jag dom minnen som vi hade.
vist dom var finna, dom var helt underbara.
men det är inte så här jag vill ha det.
utan jag vill ha det som jag hade det förr.


skils.

Ja! Nu kom jag på vad jag ska göra idag!
Min lillebror ska lära mig åka skatebord. Tycker det är sjukt häftigt och det är en snygg stil. Mitt mål är ju att jag kan åka bra och kanske kan göra något trix till sommaren. Fatta så nice att åka fram på gröningen en fin sommar dag, solen skiner och asfalten är som bäst där! 

Klart ska min bror få fota detta. Så bilder kommer garanterar upp på bloggen! 

essie ♥ 

Gröningen




Sån hade varit fin, kanske ska önska sig en sån? :) Så länge får jag nog låna bror's!

du är en bra skådespelare. du kan visst göra om en scen hela tiden utan några problem.

Hej alla sötnosar! Blev en sen kväll igår, la mig vid halv 4. Moa var ju hemma hos mig igår och hon gick vid 3? Jag har sovit idag och det kändes bra. Sov till 1 rätt skönt men sammtidigt hatar jag att halva dagen är borta.
Jag har inget speciellt att skriva om, och jag vet inte vad jag ska göra idag. Får väl börja med att duscha. Kanske hörs längre fram idag!

essie. ♥


sovit bort halva dagen?

okej, nu vaknade jag och det kändes bra att få sova ut, men inte bra att typ hela dagen är förstörd?
nej, nu ska jag ner äta frukost sedan duscha. hörs efter det.

'His voice is amazing







Satt innan och åt lite, samtidigt jag lyssna på michael jackson. Han är min kung.

snälla säg mig, vad är jag i dina ögon? i mina är du mitt allt.

Nu är jag hemma efter mitt möte. Nu ska jag iväg igen. Ska hämta mitt moppe-körkort.
Ni kanske inte vet det men jag är en dagdrömare. Så satt och tänkte vad jag kan göra för att få min blogg roligare? Då tänkte jag att precis som alla andra gör, kan faktiskt jag också hissa & dissa om jag kommer på något bra! Och det gjorde jag igår! :)


Jag kan ju börja med och säga att jag tycker jag är rätt ball på paint! Haha, okej jag skoja!
Men jag hissar skånetrafiken. Det är så jävla bra. Vårt nya system med jojo-kort går skit bra, lätt och enkelt. Plus är det biligt! Jag kan åka från Ödåkra in till stan på hela 13 ynkliga kroner! Det är ju skit biligt, igår när jag var i Malmö åkte från Ödåkra till Malmö, och sen tog jag en buss där i stan för 58 kroner! Det är biligt. Så själv klart hissar vi det! Plus våra bussar är miljövänliga!
Sen hissar vi också skånska! Ingen fattar vad vi säger om man åker upp till Göteborg men skit i det! Vi har vårt ''språk'' som Bianca säger och jag älskar skånska. Men sen är ju andra dialekter finnare...
Men jag hissar också Göteborg men framför allt Marstrand. Typ världens mysigaste plats.


Jag gillar Göteborg. (Mest för att Bianca bor där, synd bara så lånt bort.) Men att åka buss och tåg där är jätte dyrt. Jag skulle åka från Yterby till Göteborg, jag hoppade på i Yterby och sen av i stan, det var inte hållplats i mellan och jag fick betalla 47 kr! Jag åkte till Malmö för 58! Sen fattar jag inte deras system med att stämpla in och ut. Nej jag hade yrat riktigt mycket om jag hade bott där. Fast det är mysigt i Göteborg.
Sen dissar jag hemsida- grävbortksåne.se Vad är det för sida? Det stämmer att en gång om året åker några hitt till skåne och gräver lite i vår mark. Snällt? Det är lugnt, vi kan bli självständiga, vi klara oss!

Haha, ta inte detta seriöst. Kände bara att jag hade blogg-tork, och behövde något att skriva om! Och därför blev det så här. Kanske ska fota lite och lägga ut på bloggen? Först måste jag packa upp mina saker, innan pappa får spel på mig! Btw; Jag hämta mitt moppe-körkort precis, iiih, jag blev stolt över mig att jag klara det! :)

essie. ♥


FAAAAAAAAN.

ojoj, nu har jag bråtom, ska vara på mötet om en ca 40 och jag sitter i morgon rock  & vaknade för 5 min.
så vi hörs efter jag har varit där.
pusshej

02;01

nu ska jag säga godnatt. har varit med moa hela kvällen, super trevligt, vi snackade massa och sånt trevligt. men nu ska jag sova, för imorgon ska jag på möte halv 11 och efter eller innan halv 11 ska jag hämta mitt moppe körkort som har kommit.

så jag måste sova nu.
puss & godnatt'
essie. ♥


RSS 2.0