ingen är bättre än någon annan.

hej dudes. helt plötsligt nu en tisdags morgon gör jag ett inlägg, då jag har som minst tid.
men det händer mycket i mitt liv och jag vill vara rätt privat om det mest (för jag bor trots allt i helsingborg.) så jag kan inte mer än säga- det går bra nu kompis!

men fast jag lever livet är det rätt mycket som snurrar runt i mitt huve. saker jag kan bli rätt iriterad på och vill bara flytta- flytta både från helsingborg och sverige.
jag kan börja berätta att jag är jävligt trött på helsingborg. staden där alla känner alla. det du inte vet om dig själv vet säkert någon annan redan. helsinborg är inte så stort, fast det beror på hur gammal du är. jag som snart fyller 17 bast, tycker att helsingborg inte är så stort och speciellt.
men nu till saken- i helsingborg ser livet ut: alla går runt i samma klädes stilar. ingen har riktigt sin egna stil. men självklart finns det stilar. men oftast ser alla tjejer lika dana ut i min ålder, alla har den där pälsväst. dom solbrillorna och glöm inte skorna för tusan!! jag är rätt trött på det där, klart jag ska väl inte säga något för jag har väl inte riktigt min egna stil jag heller. men hade jag vågat så hade jag haft det. men varför är det så att alla ser lika dana ut? här finns ingen som är en pang brud längre i stan (tycker jag) eller en pang snygg kille (förutom min karl hihi). för att alla se lika dana ut. ingen sticker ut med sin stil och sitt utseende. tycker jag. jag är trött på detta.
samma sak när det kommer till fester- snart har alla festat med alla här i helsingborg (jag pikar 94:or) och när det ska på en fest- klär du dig efter vem som har festen. och vilka som är där och vilka stilar dom har.
Detta är en sak som har snurrat runt i mitt huvud. Det är mycket mer, men det skriver jag under dagen i stället. för nu måste jag sticka ska ha idrottt med min klass- SOS1B ♥



vill mer än vad man har tid till.

snackar om att jag grym på att uppdatera? gör typ tusen inlägg om dagen. eller inte.
ska jag ta bort bloggen? nä, det är ju faktiskt rätt kul att gå in ibland och läsa gamla inlägg. så nä, jag har kvar den och uppdaterar när jag själv känner för det. ja det lätt som en bra deal.
just nu sitter jag på karls rum och surar över mitt liv. för varför VARFÖR kan jag inte ha koll på något? missade min behandling idag mot migrän, kul.
asså, åhh! fan, helvete! det är något inom mig jag stör mig på, vad kan det vara? aja, låt mig sova på saken.
jag förra sommaren.. hehe

jag ringer dig imorgon!

till karl
lätt som jag inte saknade dig i mitt förra inlägg. men tro mig det gör jag!


24 timmar utan iphone? tss, inga problem.

Godkväll mina kära! Just nu sitter jag hemma hos pappa och tittar på tv. Längesen jag kunde sitta ner, hemma och bara titta tv med familjen! Jätte trevligt tycker jag. Idag åkte karl till sällen en vecka så ingen karl på hela veckan. Och på fredag sticker jag till Paris! JAg gjorde även ett avtall med eva att om jag klara mig 24 timmar utan min iphone får jag hundra kr. Detta SKA jag klara, helt klart!
Var på väla igår och fick hem denna snygga tröja!
Nu blir det duschen, puss puss!

som bästa vänner.

true friendship is forever

knoll & tott'

och jag har gått och blivit en liten pluggis av mig. det ända jag tänker på är min skolgång, mina läxor och mitt matteprov på fredag! men jag får inte glöma att jag har ett liv också!
nu ska jag sova imorgon är det kravall övning mot poliserna! för första gången ska essie månsson leka holigan!!
sist vi var på övning..

ät ALDRIG mc's sallad

svenska, klar! CV, klar! alltid något, just nu håller jag på med mitt personliga brev, det är ju snart dax och söka sommar jobb. och i år tänker jag söka alla jobb som går att söka! i all fall nästan..
har dock liiiite kvar att göra i skolan men det får jag göra imorgon. har ju hela dagen på mig kan man ju säga!
nä nu ska jag fortsätta!

livet går som en hiss, både upp och ner.

fick reda på spanska provet idag och jag klarade det, historian går bra, svenska, idrott, sos- ja allt går bra nu! det känns bra.
så nu ska jag bara skriva klart min svenska uppgift och skicka in det!
ja, kompis det går bra nu!

bild sen i söndags!

jag tänker övervinna rädslan om och om igen.

Svar på inlägget: jag tror vi kan börja gå genom eld bara för ikväll.
Bobo
De 2 första är underbara! inget jag hade ångrat direkt. Vilken sida hämtade du dem från? tänkte kolla själv också XD

Svar: jag har faktiskt googlat på dom flesta tatueringarna. dom två högst upp är från googel, är nästan hundra på det! maybe kan du hitta den första på weheartit!

förlåt för jag är så seg på att svara på kommentarer och se dom. jag är väldig sen med denna kommentaren. förlåååt!

hej solen. välkommen tillbaka till Sverige


varför är jag sån brud som aldrig riktigt får tummen ur röven? jag har sagt att jag skulle måla min naglar nu i fucking 5 veckor! har jag gjort det? NÄ! jag orkar inte, jag är alltid så jävla trött. fast jag har sovit mer än 12 timmar idag!
men jag är ledig både tisdag och onsdag något som känns jävligt gött.
och då jävla ska jag få tummen ur röven och göra följande- plugga matte, lämna in svenskan, skriva klart sp-intro. kolla upp videokamerna, och söka sommar jobb. detta SKA jag hinna med både tisdag och onsdag.
och ikväll tänkte jag börja måla naglarna och städa rummet. alltid en bra början.
jag gillar bilden, men karl gillar den mindre, men min blogg, mina bilder?
ÄT MER KÖTT!!

karl malmberg

finaste! 2 månader.

essie månsson'


ett brev från mig till dig.

bianca som ni borde känna till vid detta laget, sa att jag var dålig på att uppdatera min blogg. och visst det är jag, har tänkt stort på att stänga ner den då jag inte skriva ser så mycket här och när jag väl gör det skriver jag bara därför att får skriva av mig.
men jag tänkte skriva ett litet brev till bianca, om hur min vecka har varit osv.
hej min saknade vän o fina vän bianca. just nu sitter jag och äter frukot och klockan är 08.20 ska iväg på en hel dag med konfermanderna (?) jag var ute igår så är rätt död fast var dock bara hemma vid halv 1. (men dude du vet vad som gäller med min sömn, typ viktigaste.) så jag sitter här nu som en zombie och börja nyss drömma iväg om kvarnbacka, jag har drömt så hemska drömmar om att jag inte får vara där mer osv för att jag inte har bokat in mig. men jag vill dit, ska vi sticka dit? EN SISTA GÅNG?!?!?!?! hade varit jävligt roligt..
ja hemma i helsingborg händer typ inget, mer än plugg. hade spanska prov i onsdags och låt gudarna vara med mig på det provet säger jag bara. nästa vecka på torsdag har jag kravallövning mot poliserna, ska bli AS skoj att få leka huligan, du hade passat as bra innan, men erkänn vi hade varit typ dom 2 i green stret holigans (?) :D:D ja, det hade vi! fast jag hade varit pete. så hade du fått vara han handra, som jag aldrig kommer ihåg namnet på.
men sen på fredag har vi prov i matte.. men skit i det! :D den övning kommer bli as kul!! :D:D
jag vet inte om det har hänt så mycket mer i mitt liv faktiskt mer än att det är två måndader för mig K idag.
axel ska även ha kalas idag, ja. asså jag vet inte mer vad jag ska skriva, orkar du läsa mer ?haha, dum fråga klart du gör! du är en läsluss!
men jag måste övergå till min frukost för måste snart sticka!
jag saknar diig jääääätte mycket!!
love ♥

RSS 2.0