nio.ett

ha! nu har jag gjort mina mackor och sitter i sängen igen och äter dom!
nu måste jag bara säga hur mycket jag tänker på vår klass. hur mycket jag saknar alla. utan att skoja är vi som en stor familj fast alla är som syskon och karin är som en trött mamma på oss. vi kan säga håll käften! eller håll trutten ditt fetta helvete! fast vi vet om att vi skojar med varandra, jag kan komma in i klassrumet och säga till tjejerna- gud vilken mensvärk jag har. och då kanske någon kille hörde det och säger 'första mensen essie?' fast jag tar inte åt mig, jag vet att vi skojar. vi kan inte vara tysta det går inte. jag tycker synd om vår lärare, det känns som om hon bara blir gråhårigarare? jag gillar min klass något extremt, vi är så jävla olika allihopa. men vissa som inte går i vår klass älskar den och vissa är rädda för oss och tycker vi är konstiga. jag vet inte hur många ggr vår lärare har sagt till oss att vi måste vårda vårt språk när vi är på ws, fast vi får snacka hur vi vill när vi är i klassrumet för hon vet om att vi inte menar det. alla lärare vi har haft säger alltid- ni är den värsta klassen. ni snackar som ingen annan gör. haha, yes det är sant. innan gilla jag inte vår klass förens i mitten av 8:an då jag insåg hur jävla bra vi faktiskt är! jag vet hur många ggr jag har skrattat åt vår klass för vi är helt störd och cp. vi fattar ingetting, hela vår klass är en livsnjutarklass, då vi tror att en timme är en evighet och vi kan hinna med allt på en timme. när vi har prov sitter nästan hela klassen och rövpluggar för vi har glömmt att det vi ska ha prov, vi är seriöst sämst i skolan okej inte alla men dom flesta men vi äger på sporter vi vinner alltid vi tar alltid hem priset, därför vi är helt enkelt bäst. jag måste bara säga det- nio fucking ett är en elit klass.
och jag älskar oss!

detta är dock den seriösa bilden på vår klass.. seriösa, kan ni då tänka er den osäriösa bilden?
högst upp till vänster- karin, andy, amanda, frida, johanna, moa, conne, nikki, louise, essie, micky, och erik
sittande till vänster- elsa, michell(stavas?;d) sofia, max, jonna, jack, elin, cornelia och jyoganiha(stavas?)

okej, jag vet texten är lite huller om buller, men är rätt trött nu och ska sova. pusshej!

nattbloggning.

nattblogging, klockan är nu halv 2 och jag kan  inte sova. så jääävla störigt! hela familjen sover och jag bara sitter och typ gör ingetting?
jag borde sova för ska upp tidigt imorgon och fixa allt. men jag få sova ut istället.
nej, folket nu tror jag faktiskt jag ska ner och äta lite nattamat. något jag är känd på att göra.

kanske bloggar mer sen, får se om jag överlever ner till köket, det är frågan efter som jag är pisse mörk rädd ;$
men vi hörs nog som sagt sen.
pusshej!

jag är 15, men beter mig som 70..

hej bloggen nu är jag hemma skönt!
fick som sagt min klänning idag. men bild vissas imorgon. ;}
innan vi skulle åka så tog jag min nyckel men sen la jag den någon stanns, men jag minns fan inte vart? jag är seriöst lika yr som doris i hitta nemo. eller så är jag 70 år istället för 15, man får tolka det som man själv vill.

men  nu ska jag kolla runt lite. pusshej!

jag är 15, men beter mig som 70..

hej bloggen nu är jag hemma skönt!
fick som sagt min klänning idag. men bild vissas imorgon. ;}
innan vi skulle åka så tog jag min nyckel men sen la jag den någon stanns, men jag minns fan inte vart? jag är seriöst lika yr som doris i hitta nemo. eller så är jag 70 år istället för 15, man får tolka det som man själv vill.

men  nu ska jag kolla runt lite. pusshej!

tagga tagga tagga!

Haha, jag är sjukt pepp inför nyår imorgon med dom bästa!
så nu har jag kollat hur jag ska ha mina naglar, och vilka lockar jag ska ha i håret. det blir nog fransk manikyr, och dom små lockarna. Jag längtar som fan tills jag få se min klänning!! :D:D:D:D

Hur ska ni se ut på nyår?:D

pusspuss

haha

Det var en gång en polis som jävlades med en skurk i finkan.
- Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den släpper jag dig fri. Förstått?
- Mmm...
- Vad är det som har 4 hjul och rullar?
- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.
- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo. Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?
- En motorcykel?
- Njaaaa.... Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda.
- Men shit, suckade skurken, okej, här har du en gåta av mig. Vad är det som går runt på gatan och säljer sig?
- Hehe lätt! skrattade polisen. Det är en hora.
- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din syster.

hahah så jävlabra! :D


du är en nolla utan koll alla skrattar åt ditt håll.

hej bloggen, detta har varit en riktigt chill dag, men det sa jag ju? fha duschat och satt ansiktets mask också. :}
snart kommer pappa hem, han har ju inte varit hemma idag efter som han har varit i stockholm och hämta vår nya bil. :D det var -25 grader där ?! :o gud jag hade dött. men bilen är skit snygg, eller jag gillar den. :} jag vet rätt konstigt att jag gillar bilar efter som jag är en tjeje, fast jag är nog inte en sån barbi som dom flesta tjejerna i min ålder är. jag gillar bilar och jag vill börja köra motorcross, jag älskar när det går fort. och vi har en mini cross som jag brukar köra! :} jag hatar att gå i hög klakar också! men som tjej får man leva med det. :}

men när pappa kommer hem ska vi åka och hämta min klänning och min brun utan sol hos mamma.
den brun utan sol är skit bra! har fått den av mamma i julklapp det är sån man sprutar på, och jag som aldrig har använt det, och brukar inte gör få se hur det blir :}

men nu ska jag titta vidare på mtv, hela dagen har dom vissat the x-effect :}

men vi hörs sen. puss hej!

- baby, I'm a truble maker.

jag vet inte om jag ska skrika, gråta eller skratta. sist när jag tänkte på det skratta jag, för 5 min skrek jag när jag fick veta mer. haha, men jag vet om att jag inte kommer gråta för det är det inte värt längre. både du och jag vet om att vi harvarit tsm, fast det funkade inte av olika själ det var inte på grund av oss, eller jo lite och du vet resten! men jag känner ingen ingen som är så osäker på sig själv. du nekar en sak som jag vet är sanningen om, efter som det handlar om oss. men vill du ha det så? okej, hjärtat det är lungt för mig. ;) det är bara så att det kommer komma fram förr eller senare;)
men hjärtat en sak ska du veta, jag har koll på allt och alla, för du är i mina kvatter nu. du spelar ett spel som  jag är bäst på, jag är kunG på det helt enkelt..

okej, yes jag behövde skriva av mig det.


lite konstig info

godmorgon bloggen, eller ja för mig är det morgon. :}
vaknade klockan 12, rätt skönt att sova ut, men det bästa var när jag vakna hade redan axel och pappa åkt, skönt! tycker det är rätt skönt att slippa dom ibland, fast det är klart jag älskar dom endå. men det är skönt när dom inte är hemma för då kan jag göra vad jag vill? och ingen säger till en att man gör fel eller något annat? jag stör mig när pappa bara håller på och klagar? jag är en livsnjutare och jag gör saker som skas göras men det tar bara lite längre tid? längtar tills jag fyller 18 och skaffar egen lägenhet och bil och allt sånt.

Aja, ville bara ha sagt det.
men igår hände något konstigt, innan hade någon ringt mig på sitt vanliga nummer allså inte dolt. så jag ringde upp snubben ju? men han eller hon svarade inte. så jag smsa 'vem är du?' och detta var kanske 2 till 3 veckor sen. men jag kollade upp namnet på eniro och så var den någon random ute i gantofta, jo men tjena känner ingen där tror jag?
Men nu till själva händelsen. igår kväll när jag skulle sova var hon halv 1 typ. men jag kunde inte somna för jag kände att jag behövde natta mat så jag stack ner och åt, sen när jag kom upp igen somna jag nästa direkt. men jag har alltid min mobil på tyslägge under natten för brukar få lite sms på kvällarna. men sen börja det ringa, jag menar vem ringer klockan 1? så kollade jag så va det nummret igen, men jag svara inte sen smsa snubben 'vem fan är du?' HAHAHA, jag blev fan pisse rädd. jag vet inte vem det är så kommer han där så kaxigt, haha! ja, jag ville bara säga det för jag vet inte.

men nu ska jag gå ner och äta lite lunch middag. och sen får jag se om jag sticker in till stan kanske måste köpa en sak till mitt armband, men då blir det fan mjukiskläder och en toffs på huvet, för det står ''chilla på steken'' på min panna idag.
aja, pusshej!

jag trode dom hade dött ut. men icke!

Idag när jag va på väla med Ellinor hitta jag en riktigt fjortis, jag som trode att rasen hade dött? eller var på väg iallafall att dö ut.
Fast det var som att gå på museum igen. :}

jag skojar inte bruden såg ut så där!

Detta är väkligen en kategori för essie äventyr!

bilder.

Jag hade lite tråkigt innan och då händer sånt här



HAHAHAH! låt bilderna tala för sig själv.

Nu när vi endå snackar om 2009 & allt.

ÅRET.

Hur har året 2009 varit för dig? Ja, jo det har varit bra:)
Bättre än förra året? vet jag inte. tror det :)
Har du träffat några nya vänner? Yes! och det är nog det roligast!
Någonting du aldrig kommer glömma från 2009?  Australien lätt! 
Har du flyttat under år 2009? nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar?  jadå :)
Isåfall vilken? många olika
Har du druckit alkohol? ja
Har du kysst en främling?  haha, ja.
KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit 2009? HAHAH, gud jag får ont i maggen jag bara tänker på det,men det har varit dåligt!
Har du varit kär? yes I have.
Har du sagt jag älskar dig till någon? ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig?  yees.
Har du haft ett hemligt förhållande? haha, ohh gud. ja..

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? nej..
Har någon i din släkt avlidit?  nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nej, men med handflattan:)
Har du varit i slagsmål? nej.

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? ingen är perfekt. så ja.
Isåfall vad? massor, jag ångrar väl minst en sak varje dag ? ;)
Har du skämt ut dig?  haha, ja typ värje dag?
Har du varit ute en hel natt? nej.
Har du blivit tagen av polisen?   haha, jo i 8:an haha gud.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Yes
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön?  yes

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på?  kunskaap
Har någon varit elak mot dig i skolan? haha nej
Hatar du någon i din skola? inte hatar men jag älskar inte alla?
Har du gjort något framsteg? ja,:)
Har du haft alla rätt på ett prov? hahaha ohh nej.

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? Ja (:
Har du förlorat en vän?  ja. lite
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Ja, :)
Har du haft en relation med en vän? va? jag fattar nada.
 Har du många Tjejkompisar? Jadå :)

nu när man tänker tillbaka.

Nu är det inte många dagar kvar till nyår, bara 2!
Och man är ju helt galen? Vad ska man/du ha på dig? Hur ska du ha håret? Vart ska du va? 
Shit, man är ju helt galen! Föra året, fria jag min nyår i Australien, jag fira förre er ju. Jag saknar det, för då va det skit samma vad du skulle ha på dig, du kunde ta ett fint linne och shorts för det var 35 grader. Vi åt god mat, snackade, sen när det börja bli kväll stack vi upp på taket och kollade på stjärnorna och när klockan närmade sig 12 körde vi till en kulle där det satt jätte mycket folk, och vänta på dom skulle smäla rakter i Mellborn City (efter som man inte får smälla själv.) Och sedan åkte man hem och somna, nästa dag vakna jag med sms där folk skrev- Gott nytt år månsson! Det var rätt skönt att slippa allt här hemma, men klart man ville vara med endå efter som jag missade mycket! ;o

Innan tyckete jag att vara 14 år sög. Men det var så mycket bättre en att vara 15. Då var det skit samma om du festa eller inte, och om du ville ha ett strull kunde du bara sticka till ekebo, killar vara bara roliga då. Man trode dom enda som knarka var folk äldre männsikor och folk som va uteliggare på GA. Och skolan var det värsta som fanns på denna jord.
Men 1 år har gått och allt har förändrats, det är inte tiden som förändras det är vi. Så är det bara. På ett år har allt förändrats eller vi. Att festa är ''coolt'' du ska dricka så mycket så du blir full och du kan snacka om det på måndagen i skolan.  Du är för gammal för ekebo, det är ett fjortis ställe med massa kattfjortisar i. Killar är såvare att förstå, och kärlek gör ont nu. När jag va 14 visste jag att folk rökte och drack, men nu när jag har blivit ett år äldre har knark kommit in i livet. Du märker dagligen på folk som knarka, jag blir faktiskt rädd för titta åt derass håll, hur dom förstör för sig själva. Nu har jag bara en termin kvar och jag tycker det är jobbigt för jag börjar fatta att jag är på väg mott vuxen livet, där jag inte kan åka runt på en räkmaka. Det roliga är slut och nu börjar allvaret, jag har tänkt på detta länge, att jag kommer aldrig göra om detta jag kommer aldrig gå grundskolan igen. aldrig. och det skrämmer mig, för det vill jag, många ggr om. För det är så jävla roligt att hänga med kompisarna snacka skit om lärare, det är fett roligt men det är slut nu. Klass 9.1 kommer aldrig mer finnas. aldrig. vi eliter kommer lämna skolan. men jag hoppas att vi kommer hålla kontakten.

Men som sagt.. snart nyår och jag vet vad som kommer hända, jag kommer inte sitta brevid min pappa som ett ljus jag är 15, jag kommer vara med vänner och festa lite, jag kommer dricka lite. Men inte mycket, för det farligaste gångerna på hela året att festa det är- nyår & midsommar. Min pappa har varit med mycket han säger själv- Essie, jag fattar du kommer dricka på nyår, men bli inte full, det är den värsta dagen. Snälla festa alla dagar, när jag är hemma, jag lovar jag hämtar dig fast du inte kan se mina 5 fingarar. Och jag vet om att pappa har rätt. Jag tänker inte festa så mycket så jag blir full, eller dricka så mycket. Jag vill inte att han inte ska kunna lita på mig längre. Jag är en tjej som faller lätt för grupptrycket, men jag vet att det gäller att hänga med rätt personen då. Och jag känner att jag gör det, att mina kompisar kommer finnas där för mig.
Jag vill inte låta som en duktig flicka, haha! för det är jag värkligen inte. Men det jag vill säga är- sista terminen nu i 9:an ska vi leva fullt ut. Och flickor och pojkar. HA NU DET FÖR JÄVLA KUL PÅ NYÅR! FÖR DET SKA JAG HA! :}

jag vet det blev långt, och ingen kommer läsa det. men jag bryr mig inte.
puss.


du är min svaga punkt i livet.

tja bloggen och folket! :}
nu sitter jag här och rätt trött faktiskt. Var på väla innan, som vanligt dödar ellinor mig. henns kommentarer om folk, hon tänker inte på det heller! ;}

men nu har jag läst klart boken, har taggit en tag men rätt stolt över mig själv att jag har läst ut en sån tjock bok! ;o men jag är ledsen att den är slut, fast jag ska nog läsa om den sen igen! :} den är ju fett bra!
okej, jag vet rätt mycket snack om detta men min blogg och ni får leva med det! ;}

men nu ska jag upp på mitt rum och chilla på steken.
ha d bra!
pusshej!

haha. jag skratta åt det istället, detta kan fan inte vara sant.

när du gick tog du med mig.

Godmorgon! Vakna vid 11, men var tvungen att läsa ett kapitell från boken.
Haha, jag älskar när jag och pappa bråkar med axel, för både jag och pappa älskar att skoja, men axel tycker det är jobbigt på morgonen och så här säger han- 'asså fatta så störiga ni är på morgonen?' gulligt sagt bror min!
Aja, jag ska snart hoppa in i duschen, och sedan sticka upp till väla måste kolla skor för nyår!! WIIIHO!:D

Men nu måste jag snabba mig!
pusshej.

killar är så korkade så dom står på en pall för att dom tror dom får högre iq..

jag kom på- killar är konstiga, och mycket speciella.
men det får jag nog leva med om jag inte hittar någon som Robert Pattison.
fast det kommer aldrig hända. synd...

Du e min man, nanana...
haha, okej allvar nu. MEN FYFAN VAD HAN ÄR VACKER!

bilder.

Nu kommer lite bilder, hann ju inte ladda upp innan efter som datan inte pallade trycket, stackaren.

Men denna bilden är till Bianca, för när jag tog den bilden hörde jag hennes röst- jävla fjortis! :} så bianca, fast jag vet att du tycker jag är en fjortis ibland, ska du veta att jag älskar dig endå! :}
Jag innan jag tog tåget.
Jag igen, innan tåget. *host* ego *host* yes, eller man kan inte säga att jag älskar mitt utseende för det gör jag inte. men samtidigt vet jag om- att så här ser jag ut. jag föddes så och ingen kan ändra det!
hej! jag föddes lite sne! acc eller stick ;}
som sagt- hej, jag älskar twilight. typ något i den stilen.
som sagt- min man! i drömmarna...
Jag har typ tusen bilder till jag vill lägga upp? men dom för sviner inte, så med denna bildern vill jag säga- jag älskar min familj & vänner, ni är det bäst som finns!

edward hjärta essie

Hej, mitt namn är essie månsson, och jag såg now moon för andra gången idag! Jag är kär i filmen och böckerna,men jag är speciellt kär i min nya man Edward, jag älskar honom, utan att ångra ett ord av det jag sa nyss. Jag har börjat tro på vampyrer tack vare denna filmen. Jag vill vara som Bella, lika vacker och lycklig. Om 3 år slutar jag skolan, då ska jag ut och resa med min kompis Ellinor, vi ska till Hollywood och träffa Edward precis som i filmen. ps. jag ska sprar böckerna och filmerna så mina barnbarn kan kolla, och bli lika kära som jag!
Hej då!

Haha! Okej lite som jag skrev där menar jag, för jag är värkligen kär. Och det var helt underbart att se filmen en gång till. Först börja jag och julia gråta sammtidigt, sen skratta jag åt Julia, men när jag såg hur vackert det var kunde jag inte hålla krokodlitårarna inom mig. Jag fattar inte att en kille kan vara så- snygg, vacker, fin, underbar, smart, veta hur tjejer tänker. Ingen kille är så smart som Edward! Ingen kille är så vacker som han, ingen är så smart som han! Ingen kille kommer ha så högt iq. Jag vet det, och det är synd. Värkligen synd.

Okej, tillbaka till värkligenheten nu Essie Månsson, fast det var helt underbart att se filmen igen. :'}
Men nu ska jag berätta om dagen. Jag tog som sagt tåget till stan kvart över 12, där jag träffa Mikaela, vi gick en runda på stan sedan gick vi till Haket och åt pizza. Tjejen som tog betallt fatta att vi skulle della och därför tog hon 20 kroner extra betallt?! Men nu har jag en fråga. Eller jag känner så här. Bara för vi är barn tror folk att dom kan behandla oss som skit, dom tror det och gör det! Det är värkligen få gånger jag blir behandlade som vuxen, annars blir jag alltid skiten på näsan. För frågan är om det hade varit en snygg biffig kille som hade ståt där och bästellt, tror ni hon hade sagt att det hade kostat 20 kr extra då?! Jag tror faktiskt inte det. Jag blir trött på dom som står i affärer, när jag är där med pappa är dom hur trevliga som helst, och när jag är där själv är dom som svin! Dom är värsta röv slickarna! Jag ska faktiskt tuffa till mig lite, så nästa gång någon är uppkäftig ska jag fan ta mig i kragen och säga- du kan fan behålla drickan, du eller din affär är fan inte värda det när du är otrevlig! Och om personen käftar i mott, ska jag be om namn och be att jag få pratta med cheffen, för jag är trött på att vuxna ska behandla mig så här! 
Aja, nu fick jag sagt det med- känns som jag skriver en bok.
Men sen gick vi på stan igen, och bråkade lite på skoja alltid lika roligt. ;} Sen gick ja till GA för att mötta upp Julia, och sedan gick vi åt en tahibox, det är en regel man ska äta innan man går på bio! ;} Sen gick vi först och såg Avatar, som också var bra, sedan gick vi en sväng till och tog New Moon, som lätt tar hempirset!

Så nu fick ni en bok, och jag måste säga- jag har nog aldrig skrivit mina känslor så här på bloggen! Inte vad jag känner i hjärtat! Så nu fick ni veta det med!

Pusspuss!

ps. i love you.

God morgon bloggen, nu är det snabba puckar som gäller jag ska äta, fixa mig och tåget går kvart över 12. Ni kanske tycker att 'ja men det är ju lång tid' ha! icke för essie månsson, jag äter kanske på en halv timme och sedan att fixa mig tar jävligt lång tid! plus måste jag läsa twilight! Så jag måste snabba mig nu!
Jag snacka även med Loyda från Australien nyss, och jag som knappt kan prata engelska! ;o Jag fattar inte hur det gick, jag säger kanske inte orden perfekt men jag prata engelska så hon förstod ;) och hon är för söt- jag såg dig på facebook! din klass! Jag fick bara värsta tanken hur jag ser ut på klassfoto, jag ser ut som en fjortis/bitch. men det la hon inte marke till, utan hon kollade bara på mitt hår, haha! fast det är ju kort igen :(
Aja, jag kan bara säga- att jag saknar australien något otroligt mycket, jag längtar tills näsa år, eller när vi ska dit igen!

Aja, nu måste jag snabba mig som sagt. Haha, när jag drömmde kom jag på hur jag skulle få bilderna till datan, haha! så bilder kommer ikväll. Jag vet inte men är det inte trevligt med lite bilder på en blogg istället för massa inlägg?! Jag måste säga att Elin (www.emmieochelin.blogg.se) tar hem priset! för dom har bilder på ungefär varenda inlägg! :)

Okej, vi hörs när jag kommer hem då!
pusspuss

jag har gjort det så många ggr så nu är det din tur.

okej, jag blev skit sur för att jag inte fick över bilder. (okej inte skit sur.)
men jag blev arg så jag började läsa istället. GAAAH! jag är på jakten nu i slutet har bara cirka 100 sidor kvar. jag bara inte släppa boken. så nu ska jag sminka av mig och fortsätta läsa.
så hörs vi imorgon.

God natt! Och sov sött!
haha. pusspuss ;*

dom säger att 'blondiner har roligare, och hörs mest!' ha! jag är ett levande bevis på att brunter kan också ha det, & tror mig du kan höra mig fast jag är brunett. jag säger bara- bullshit till blondin snack! ;)

vem är det som vill bråka med mig idag ?

Det är något med denna dagen som inte vill mig väll, så nu går det inte att ladda över bilder kommer till typ 100 sen tror jag kamran dog så det gick inte att ladda över bilderna, tack! döda mig sakta.

lever min data på allvar? känns så, den gör för lite men tror för mycket.

fyfan vad sur jag blir när data fanet stänger av sig, fast den har varit hos doktorn! vad kan en data begära att ha semeter hella livet eller? vafan, lite får den väl jobba?

aja, var tvungen att skriva det är skit lack på detta nu, händer hella tiden?
och det tar en evighet för bilderna att ladda upp, yes det gör inte saken bättre kan jag säga.


ohh yäääs!

Yes nu har min dator kommit! Nu ska jag bara äta en macka, sen kommer bilderna upp! :} (y)

du har förändrats vart är den gammla du?

hej bloggen & folket, nu är jag hemma både från mamma och stugan. det var vält helt okej där, fast känns rätt konstigt efter som man känner typ helften där, men vad fan ska man säga?
chirs, madde, robin och jag åkte hem innan dom andra, när jag fick reda på att dom skulle åka, tänkt jag smart- dom åker nu, jag kommer snabbare hem. ohh yes! det gjorde jag.

det som var sämst var att det inte fanns någon teckning där. (y) 
och jag är fett sur att min data inte har kommit en och jag vill lägga över bilder till datan, men fan heller att det går!

nu ska jag snacka med elise!
puss;*


jag blir närvös i din tillvaro.

Godmorgon bloggen! :}
Vaknade halv 12 idag, utav att pappa ringde, jävla mög jag som hade en skit bra drömm och skulle precis få veta en sak!
Men pappa och min bror är väl här om 5 min? Så jag får väl packa ihop mina grejor och göra klar mig.
Som sagt stugan idag, jippi! not. Men det blir säkert bra!
Men vi hörs väl efter stugan eller något!

(hoppas dom bara har teckning där, så jag kan sms'a..)

aja.
puss;*


Godnatt

Ni vet ju att jag läser- om jag kunde drömma?
jag är vid slutet då Bella är med Eward (stavas?) familj och spelar bassboll, och nu vågar jag inte läsa mer bara för jag vet om att slutet är hemskt. Jag har ju sett filmen och allt, men boken är tusen gånger bättre!

Men jag får säga godnatt nu, ska gå och lägga mig är rätt trött, plus ska jag till den sablans stugan imorgon!
puss & godnatt! :)

jag & frida.


2 filmer på mig och frida i skolan någon dag innan vi slutade skolan, då vi satt och målade hela dagen typ?
yes, jag ser ut som ett skabb men jag pallade inte fixa mig till skolan, så kolla frida sötnosen istället!

skulle till banhof med moa, men allt sket sig, fan.
men jag får lätta nyårs kläder istället.
puss

essie månsson, skaffa dig ett liv!

År 2009 har du gjort..
[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] du har hoppat från 10:an på badhuset
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[ ] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[ ] du har bråkat med din älskling
[x] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har slagit någon
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har kissat utomhus
[ ] du har däckat (av trötthet)
[ ] du har knarkat
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[ ] du har varit full
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har varit på sjukhus


no life

pepp musik! :D (y)




jag hoppas vi inte kommer glida ifrån varandra bara för detta. för vi har den bästa kontakten som far och dotter.

hej bloggen, nu sitter jag på samma plats som jag gjorde igår vid denna tiden.
gud vad hemskt det låter, låter som jag inte har något liv. men nu är det så att jag skulle hem till pappa. men han & axel skulle tydligen sova hos eva? och det vill inte jag, palla inte sitta på en stol upp och ner, fast hadejag sovit där hade jag läst och somnat direkt. så därför stanar jag hos mamma, men vi ska ju till den jävla stugan imorgon, fast jag behöver inte hänga med men, jag vill att eva's släkt inte ska tror jag är sån som skiter i dom eller vad man ska säga, hennes mamma fyller dock år också, så man får väl leka snälla & prydlig där i några timmar. tur har jag zandra som jag spelade fotboll med innan, som är släkt med dom, så hon ska jag också dit. :}

innan när jag va på maxi med mamma köpte vi hårfärg, så jag har färgat håret nu. bild kommer :}

jag vet om att ingen någonsin kommer kunna ta min plats i ditt hjärta ingen av oss. men jag tycker det börja bli för mycket. kan det inte bara vara vi 3 någon kväll? måste dom till oss alltid eller måste vi till dom? jag känner att vi börja glida i från varandra, men jag är endå lycklig för att du är lycklig, men det börjar bli för mycket nu.
pappa, jag älskar dig! och kommer aldrig sluta göra, jag kommer finnas för dig för alltid, precis som du gör för mig. jag är stolt att jag har ditt köt och blod i mig. men jag hoppas du förstår den dagen jag kommer berätta det för dig. men pappa du behöver aldrig tveka. jag älskar dig ! <3

du kommer alltid finnas i mitt hjärta.


haha, :}


Sitter framför datan samtidigt jag kollar på tv, och nu vissas - Björn Bröder! Jag älskar Älgarna! Dom är ju fett skön!  :}

och jag svor på att jag aldrig skulle tänka på dig igen, men jag ljög.

nu sticker jag till maxi, och handlar godis!
vi hörs när jag kommer tillbaka!


jag lever i nuet och glömmer morgon dagen, hoppas vi är 2 om det.
haha, sweeet!

du är ett glashus och jag är en sten,men det är du som försöker se igenom mig.

Godmorgon! Pappa kom och lämna min efter längtade kamra till mig i morses, han är för söt han stod i detta hemska vädret sen halv 6 imorses tror jag?Men tusen tack  pappa, jag älskar dig!
Hade inte kunnat leva utan honom.
Men nu håller jag på att fixa med det, och senare kommer väl bror också, så ska vi äta anka ikväll, vet inte om jag ska sova här i natt också, men jag tror jag gör det! :}

Men nu sitter jag och lyssnar på musik, hade fan dött utan musik!
Men jag vet inte vad jag ska skriva. så vi hörs senare!
pusspuss;*

Dagen kommer bestå av- läsa, fota, lyssna på musik! & äta! :} haha.


you are simply the best

God kväll bloggen, sitter och snackar med Nikki på skyp, alltid lika trevligt.
folk tror dom kan lura mig och nikki, haha sucker tyvär, vi har koll på allt och alla. :}
skulle bara säga att jag lever, och jag har försökt ta slut på mina batteri på kamran, har jag lyckas? nej. jag brukar ju lyckas göra slut på mina batteri på en timme?
jag ska snart sova, för pappa kommer till mig vid 8 tiden imorgon, jag kommer dö, yes! :}
men nu ska jag snacka vidare med min kära vän nikki.
ha d bra bitche's


bloggar.

Nu när jag bara sitter här och väntar på maten, och ha nolife, kollar jag runt på annaras blogg som- dessie, kissies, kenza, fokioch paow mm.
Men vilken blogg gillar ni mest av dom 3?
Själv tycker jag..

Kissie. Jälva bitch, haha nej. Ska inte vara sån, men jag gillar inte henne, hon tror för mycket om sig själv? Hallå, bruden är inte snygg som hon ser sig själv som. Och en fråga, tror ni att bruden kännar så mycket som hon säger? Jag tror hon hittar på en massa bullshit. Själv läser jag bloggen med en nypa salt och skrattar inte med henne utan åt henne. Men jag kan inte säga att jag hatar henne, men jag gillar inte henne heller, men vad kan man säga- roligt att det har gått så bra för henne? men i mina ögon är hon en b-kändis.


Dessie.
Jag måste vara ärlig, jag gillar henne bara när hon är kompis med paow, haha. Faktiskt, men jag måste säga samma sak till henne, att vara 15 år, så är hon jävligt duktig som har kommit så högt upp. Jag menar hella Sverige vet vem bruden är?! Men jag tycker samma sak som henne, hon tror för mycket. Och ibland bloggar hon som aldrig för och ibland undrar man om hon lever?
hon är rätt mycket fjortis i mina ögon faktiskt..

Paow. Lätt min favorit. Bruden vet om att hon inte är något ''stort'', hon vissar känslor i bloggen. Hur jobbigt hon har, hon är ju en männsika precis som vi andra? (Men det tror nog inte Dessie & Kissie.) Men jag diggar henne starkt. Hon vet om att hon är en b-kändis, och alla vet vem hon är. Men hon fortsätter leva sitt liv fult ut, och dricker som vanliga ungdomar, och bryr sig inte längre om någon ser henne, känns så tycker jag! Hon har nog det rätt jobbigt, alla elaka kommentarer, men hon är stark och lyckas jävligt bra!
Kolla bara så söt hon är utan smink?

Kenza.
Inget tall som saken, hon vet vad hon håller på med och gör det jävligt bra, hon sitter inte på röven som vissa andra och skriver hur mycket hon känner istället jobbar hon hårt och gör kläder samt skor. Hon har skön stil, och hon lever nog för dagen känns så.
Och vackr är hon också!

Foki. Aww, hon är väl söt? Hon kom snabbt in i blogg världen och gjorde det jävligt bra.  Och man kan inte mer en älska hennes söta röst! Och grattis till hennes underbara fram gång!
Kolla så söt hon är! Hade lätt välat ha hennes utseende


kungen av pop.

jag måste bara säga- michael jackson är min nya idol helt klart. han är/var fan ball.

mini god jul.

hej bloggen, har inte skrivit så mycket men det är för att jag är hemma hos mamma ju. :}
vi åt vid 1 tiden, sen gick jag och la mig, så jag vaknade för en halv timme sen, då axel öppna min dör, och stängde den hårt, min första tanke var ''axel är här, axel=julklappar'' haha. så jag vaknade snabbt och vi har precis öppnat julklapparna.
jag hade inte önskat mig något men fick endå finna saker & roliga saker, som bara min mamma kan komma på.

- brun utan sol, från aktiverum. (hoppas den är bra, använder inte sånt i vanliga fall)
- rakhyvel, tar alltid mammas. ;$
- kallender, årets snyggaste killar är med, och klart är min man på första sidan, zac efron, jag bara damn! :}
- en jätte fin riiiing! väldigt ovanlig, men jätte fin! :}
- strumpor.
- läppglans.
- en tröja.
- en penna

gar nog glömmt något men det är vad jag kan komma på.
Tack så jätte mycket mamma! :}

nu ska jag äta, puss!


älskling kom igen nu kämpa.

hej bloggen, god fortsättning, det är väl så man säger nu efter jul?
blev som sagt inte så sent igår la mig vid 12 tiden. medans min bror var upp till 8 morses? haha. jag kommer jävlas med han hela dagen idag. :}
jag ska snart åka till mamma, sen kommer axel när han har vaknat, men jag vet inte om jag ska väcka han, hallå? jag får inga julklappar om han inte kommer. så snabba på bror, att vakna. ;}

nu ska jag bara packa min väska lite och sedan åka till mamma som sagt, men datan är med, så jag kommer blogga  där ifrån. :}

pusspuss!

(hoppas jag får med kamran, och usb sladen så jag kan lägga över bilder.)



...

btw; bilder kommer imorgon :}

...

btw; bilder kommer imorgon :}

det gick faktiskt bättre en vad jag trode det skulle göra.

oh gud, innan när jag satt vid datan 8 tiden, hade jag inte mycke besökare, men shit det har höjds! ;o
hoppas ni som har hittat hitt gillar min blogg och fortsätter läsa! :}

men nu närmar julen sitt slut, och jag hoppas att alla har haft en riktig bra jul precis som jag har haft!
nu sitter jag med min halv lilla syster, dom sover här i natt, och hon lyssnar på min musik på mp4, haha. hon är för söt! :}
vi borsta tänderna tilsammans, och fota sammtidigt haha. det är som att ha en mini kopia av sig själv, vi stog farmför spegelen och bitchade oss, haha. :}

hon är för söt, hon har värsta planerna för att skrämma våra pärån, haha.

aja, nu ska vi sova imorgon ska jag till mamma och fira jul där. :}
God natt! :}

att få en kram av dig igen, är som att få extra strycka, jag har längtat efter den energi länge nu.

du är fan det vackraste gud någonsin har skappat.

..

God Jul

hej bloggen, sociall jag är mott min familj och stack upp och bloggade? jadå.
nej, men jag tycker dagen har varit på helt okej, lite ställt ibörjan men nu är det fixat. :}
fast robin gör så att johan, axel & johanna går imott mig, så det är typ krig dom 4:a mott mig, och jag typ dör?
men det är väl okej. nu sitterjag på rummet och väntar på maten ska bli klar, jag har sutit och halv gråtit i en timme,  för jag är så hungrig. och robin bara skrattar snällt?

Vad fick ni i julklapp?
Själv fick jag...
  • vantar
  • och benvarmare eller vad man ska säga
  • bok- ''när jag hör din röst'' av stephanie myer, haha. jag blev beronde av böckerna ;$
  • smink väska
  • mineral puder
  • nagellack
  • nagelfil
  • öronhänge
  • och påslakan, hello kitty ;$
  • och ett armband av ellinor
och imorgon ska jag till mamma och fira jul där :}
sen ska jag få en systemkamra av pappa- en canon :}
fast den får jag på lördag.

nu ska jag ner och va med min lilla familj, eller lilla & lilla den är rätt stor nu faktiskt.
puss!;*

JAG SÅG TOMTEN LIVE!!!

jag träffade ellinor ett tagg nys borta vid skolan, så står vi där och snackar, så ska vi precis gå, så står jag med ryggen mott gången stigen, så säger ellinor helt plötsligt- OHH! GUD! så jag vänder mig om, och blir skit rädd. för dåär det tomten som går där live på stigen, och vänder sig om och vinkar paniken jag fick sprang jag min vägg, och ellinor stod och skratta.

men nu är jag hemma, håller på att fixa mig, för snart kommer pappa, axel, robin, johan & johanna hem. :}
shit dom kom nu jag måste snabba miG!
pusspuss


det är klart jag vill ha det som förr.

God morgon & - God Jul!
hoppas ni får en bra julafton.
själv blir inte min jul som den bruka, jag bruka ofta fira med mamma & pappa, fast dom inte bor ihop längre, vi gjorde det förra året (då det var första året dom inte bode tillsammans.) men allt förendras och idag har pappa en ny, Eva som också har barn. så vi ska jag firra med dom idag.
jag vet inte det känns som det inte är lika spänande som det var innan när jag satt brevid mamma, och axel brevid pappa, och kollade kalle anka, och sedan satt jag och min bror och va helt glad för att den enkligen var slut och vi fick våra paket. men det är inte samma sak idag, nu är inte mamma här. nu ska jag fira med några andra, det låter kanske konstigt men på något sätt känns det inte som riktigt julafton.
det är inte så att jag inte gillar eva & hennes barn, det gör jag, men någon stans i hjärtat känner jag faktiskt att jag hade klart mig utan dom idag.
Jag har ju dock vettat om detta länge, och tyckte det vara ok, men nu när jag vaknade i morses så kändes det inte så bra längre jag ville sova längre, jag hade inte den ''kicken'' som jag bruka ha när det är julafton.
men jag får hoppas på det bästa och hoppas att jag får en bra jul!:}

fast nu ska jag hoppa in i duschen, göra vid mig sedan springa och mötta ellinor på halva vägen som vi bruka göra, och byta julklappar, det har vi gjort nu några år, känns skönt att det är som vanligt iall fall :}
bilder kommer nog under dagen! ha en bra Julafton nu alla! :}


jag rysser till varje gång jag ser dig

innan jag går & lägger mig gör vi en sån här lista, tror jag har gjort den innan, men vi kör repris! :}
Fyra frågor om förhållanden

är du singel? - ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja, faktiskt.
hur många har du varit riktigt kär i? - 2
är du kär just nu? - vet inte, nej.

- Tio frågor om dig själv

namn? - Essie
när fyller du år? -7 juli
några piercingar? - öronen, vill ha navlen, men vågar inte (a
vad har du på dig just nu? - mjukisdress, linne, underkläder :}
vilken årstid är bäst? - var det en fråga? haha. sommar!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - att vakna, ingen huvudvärk & jag har sovit som en prinsessa
vad tycker du mest om hos dig själv? - min kropp :}
vad är du bra på? - att sms;a ?! :} ja, du fråga.
vem älskar du mest på denna jorden? - familjen & vänner.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon

- 10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Julia, Ellinor & Frida.
vem är den roligaste av dina vänner? - många!
vem är snyggast av dina vänner? - alla!
vem är mest partyprisse? - Elise ;}
vem är den du helst har filmkväll med? -Ellinor eller Julia!
vem av dina vänner är mest "evil"? - vet inte.

- 10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - pappa.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja.
vem är farligast i din familj?- haha, jag!
vem ser roligast ut i din familj? - jag & pappa :D  
vem är coolast? - jag ?
har ni något husdjur? - ja, min bror & en hamster:}
vem har du mest gemensamt med? -  vet inte, ingen. eller mamma isåfall.
vem står för underhållningen? - jag & pappa :}
vem sover du oftast med? - mig själv.
- 10 frågor om idag

vad har du gjort? - sovit, läst, datan & väla.
har du varit glad idag? - njaaä, sådär :}
har du varit ledsen idag? - jaa.
har du gjort något bra idag? - har jag väl?
vad ska du göra nu? - sova? :}
har du gjort något dåligt idag? - jaa, har jag säkert.
vad har du ätit idag? - haha, kommer inte i håg allt ;$
har du duschat idag? - ja, jag är beronde av duschen.
är du trött nu? - ja, sådär
vad händer imon? - julafton :D
går du i skolan? - ja :|
har du varit i skolan idag? - nej

- ANNAT

Hur mår du just nu? - sådär, har träningsvärk ;s
Har du piercat dig? - nej.
Är du hungrig nu? - ja, på godis!
Vad är klockan nu just nu? - 00.49
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se & youtube
 


- FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - träffa henne idag faktiskt :D
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - för en timme sen :}
- ÖVRIGT

Gillar du punk? - nej?
Har du sminkat dig idag? -  haha, nej!

- MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - nej, fast har hörlurana på, lyssnade precis
Vilket är ditt favoritband? - har inget spc
Vad gillar du för musik? - allt? :}

KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja

- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - nej ?
Använder du ögonskugga? - ibland
Använder du deodorant? - amen klart
Använder du parfym? - ja
Använder du brunkräm? - nej
Plattar/lockar du håret varje dag? - oftast

KÄRLEK

Är du kär just nu? - nej :}
Har du kysst någon idag? -  nej :}
Har du ett förhållande? - nej, skulle såfall vara med min bok!
Är du romantisk? - hahahahaha, jag vet inte! tror inte det !
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej, fyfan.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - hahah, filip :}
Hur länge höll det? - vet jag inte?
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - det är skönt att vara singel ibland, men jag föredrar nog förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - haha,nej! eller jo, när jag gick på dagis!
Vem sov du senast bredvid - min halv lilla syster Johanna, :}
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - han
har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - ingen aning
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - hahaha, nej.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - haha nej, faktiskt inte!
Vad gillar du för stil på tjejen/killen ? - olika, men jag tycker skatarstilen är snygg & gullig!

nu är det slut på fråger,och jag ska sova! eller snart.
puss & godnatt :}
lite sudig bild men skit idet ! :}


chilla på steken månsson.

nu har jag fixat julgranen, undra varför jag aldrig får hänga upp dom finna kullorna ? (a
aja, jag fotade och bild kommer. :}
nyss, när klockan slog 00.00 börja min mobil ringa, jag blev skit rädd, och kolla på chärmen(stavas?) så stog det- GOD JUL! chilla på steken.
och vem tror ni inte det var om inte bianca nyqvist, jodå när jag var i gbg med julia hemma hos henne, gjorde hon nog den någon gång, va bussig hon är. :}
men det var bra, för hela jag fick ett leende på läpparna!
nu litte julbilder! :}
detta är min favorit julkulla, lätt!
jag vet, hade kunnat ta bilden med blixt, men själv tycker jag det blir finnare så! :}
detta är kanske inte riktigt en ''julbild''. men jag tyckte den blev rätt bra, då min kamra ville sammarbeta med mig, och fokuserade, efter som det inte är en riktigt system utan en powershot, så fokusera den inte alltid, som är sjukt störigt, men nu har jag kommit på det. :}

God Jul!


jag sprara det bästa till sist ;)

fan vad jag känenr mig dum, jag reklamerades alla mina kompisas bloggar utan min elise blogg, :(
förlåt hjärtat!
men här har ni den!
& läs för den är lika bra som hon själv, allså bäst! :D
http://eliseernemyr.blogg.se/index.html

:)

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? - ja, haha.
Kramat någon? - ja
Pussat någon? - ja
Köpt någonting? - ja
Sjungit? - ja
Saknat någon? - ja.
 haha säg något jag inte har gjort? ;d

jag vet inte om jag vågar satsa, jag är rädd att jag blir sårad igen, men jag vet om att jag vill.

nu ska jag klä julgranen folket, bild kommer :}

du är som spiran på julgranen lika vacker & snygg, och det är dig alla tittar på.

hej bloggen, efter att gåtit lite innan för mitt hår, tog jag mig kragen och tänkte efter hur löjlig jag faktiskt är, fast jag hatar & tycker mitt hår är äckligt, finns den värre saker, tror mig. så medans pappa städa satte jag på platttången ner i köket, och platta håret samtidigt jag snacka med eva, super (y).
sen körde vi ner till stan hämta mamma, och handla. i sista minuten lämnade pappa & axel av mig & eva på väla och jag fick köpa min sista julklapp till ellinor. (: synd kan jag inte skriva vad jag har köpt efter som hon läser min blogg. (; men jag hoppas hon blir nöjd. (:
sen gick vi hem, pappa tyckte vi va helt dumma i huvet och gick hem när vi har bil, haha. bara för att han inte orka gå betyder inte det att vi inte orkar? jag tycker faktiskt det är mysigt att gå när det inte är så jätte kallt, så kan man gå snacka och sånt. (:

men nu sitter jag här och väntar på mat, haha. (;
sedan ska vi klä granen och sen ska jag läsa twilight.
jag fick 2:an av pappa i julklapp!  jag har blivit en sån nörd nu.  ;$

men nu ska jag äta, vet inte vad det heter med gott är det!
pusspuss

jag ska gå med toffs till mitt hår har växt ut eller tills jag skaffat löshår!

jag är så ledsen så jag hade kunnat börja gråta vilken sekund som helst, utan att skoja. mitt hår är kort och äckligt. & pappa's kommentar gör fan inte sacken bättre- hon klippte inte så mycket, och det växer ut snabbt.
sanningen är att hon klippte en fucking decimeter, och att det tog i 1 år för mitt hår att växa ut, när jag hade så kort sist (det växte dock mest i australien). och jag hatar när han ljuger för att jag vet att han har fel, och jag rätt, men han säger det bara för att få mig glad men han gör det bara värre.
och ni kanske tycker att jag gnäller för mycket eller något, men jag säger- håll käften. jag kan gå osminkad, men jag tycker håret är viktigast, faktiskt. utan att överdriva så måste jag säga att detta får mig att sänka mitt självförtronde, nu får ni fan tycka vad ni vill.
men jag är så jävla ledsen och arg!!!
var bara tvungen att skriva av mig, & så fort jag har fått pengar ska jag köpa löshår. hejdå.

jag längtar tills jag får höra din röst igen.

hej folket. vaknade vid 10 tiden då jag satt på datan men orkade inte blogg stack ner och åt frukost sedan kröpp jag ner i sängen igen och läste twilight, boken är så jävla bra att man märker inte hur snabbt tiden riner ivägg, så jag har läst tills nu, sen nu innan jag satte mig vid datan gick jag ner tog lite dricka och kollade på klockan den är fan i mig 2! och jag ska köpa julklapp till ellinor också idag. men handen på hjärtat är jag en datat nörd och hämnade framför bror's data, så jag ska gå och hoppa in i duschen så jag hinner göra något åt dagen.
Jag kollar alltid igenom dom bloggar som jag rekomenderade igår, och när jag titta på julias blogg (www.enbartjulia.blogg.se) så jag att hon hade en länk till skåne elias, så jag kollad, och snacka om att killen är skön!



Men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, så hörs vi sen!
Jag måste säga en sak- att jag har ångest som fan för att jag klippte mig i går!

du dycker upp i drömmarna, ta mig i handen & säger att det är vi igen.

hej blogen nu är jag hemma från väla, haha! vi har alltid lika trevligt. köpte den sista julklappen till min bror, och nu är det bara ellinor kvar!
Jag tycker det är så tråkigt och skriva om min dag hela tiden, därför tänkte jag rekomendera mina kompisa's bloggar.
här har ni dom live. (;
www.emmieochelin.blogg.se ,
ja detta är då min klasskompis elin, som har en blogg tillsammans med sin kompis emmie. Jätte söt & trevlig blogg, elin är alltid frame med kamran i skolan, och direkt när hon kommer hem är bilderna uppe på bloggen, jag tycker det är jätte roligt att hon fotar och filmar, jag tycker bloggar blir bättre då. hade själv vällat ha lite fler bilder på bloggen.
http://alexandrahlindberg.blogg.se här har vi lilla sannis blogg, en jätte söt tjej som går på min skolan. hon skriv om dagarna, och fotar också väldigt mycket. på rubriker skriver hon också ofta texter, som är fina & betyder massor. en jätte söt tjej med en jätte gullig blogg! :)
www.jossanochcorre.blogg.se detta är Johanna(jossan) och Cornelia (corre), dom går också i min klass, dom är två tjejer som älskar att baka på sin fritid, frågan är hur dom blir? (; haha, aw skojar med er. nej men dom är jätte söta och deras blogg är rolig!
http://theblondeones.webblogg.se/ detta är jonna och nikki's blogg, som har haft blogg paus nu ett bra tag tycker jag.(; fast nu är dom på G igen, men ny design och nya inlägg. i blogg får du höra mycket om ridning då nikki rider, och om hocky som jonna spelar(tufft, jag vet!) och sedan får du höra mycket om killar! jätte söt & gullig blogg. btw; dom två blondinerna går också i min klass, så om dagarna får jag höra hur dom sitter och dissar varandra, det är sjukt roligt!(:
www.moaochsofia.blogg.se detta är moa & sofias blogg, som också i min klass. jag skrattar nog inte så mycket som man gör i derass blogg. när dom säger något säger dom bara inte, utan dom gör det, i sommras fick dom rycket och cyklade till ysta, dom säger att dom ska cykla till afrika dom är 18 år, och jag tror faktiskt att detta kommer hända. dom är två vänner som inte klara sig utan varandra, om moa inte går med sofia i skolan är det något fel!
www.sheisjulia.blogg.se
detta är min lilla blondinkompis julia! hon är min bästavän, men just nu har bloggpaus tror jag? för hon har inte bloggat på hur länge! hennes blogg är rolig då hon kan överdriva en smula ibland och det är bara roligt för att jag vet att hon skojar, så den kan man läsa med en nypa salt men samtidigt borde du läsa och ta åt dig det hon skriver. http://fliipps.blogg.se/
detta är också en tjej som går på min skola som heter filippa, hennes blogg handlar om hennes liv, och hon är grym på gymnastik! hon är jätte söt och fin blogg.
www.enbartjulia.blogg.se detta är min lilla julia elit, som går på petersven, jag träffa henne i sommras på kvarnbacka, och där efter hållt kontakten, jag var med hos bianca förra helgen, hon är jätte söt, och jag har nog aldrig träffat en tjej med så mycket enrgi! hennes  blogg är jätte fin, och hon har också mycket bilder!

http://eemeliebeergman.blogg.se/
min data ville inte somn jag och kunde därför inte få en bild på henne, men hon är jätte söt & tervlig och väldigt mysig blogg!

medans jag ska läsa min bok tycker jag att ni ska läsa min kompisas bloggar!
jag tror jag säger godnatt nu också, kommer nog inte orka blogg mer ikväll.
pusspuss:*

damn!


kolla så söt ! han sjunger så jävla bra också, min nya man :)<3

bilderna.

HAHAH, okej här ser du typ inget, min titta min läpp den lever alltid loppan och viker in sig (y)
bilden får ni ursäkta, men få att se skillnaden måste jag ta en mongo bild!
här ser ni hur kort. jag orkar inte med livet mer. nu går jag och sätter på platttången.

hur gör man för att håret ska växa?

tja bloggen är hemma nu, efter att ha varit runt och gjort massa saker med pappa!
Först åt vi mat på pricken, riktigt gott. sen körde vi till hemköp & köpte glass. :)
Sen fick pappa värsta rycket och va tvungen att klippa sig just idag, och just då. så vi stack till frisören och tur som vi hade, hade hon tid! så pappa klippte sig först och sen jag. men hon klippte förkort, känns som jag inte har något hår kvar, fuck. ångrar mig som aldrig förr, pappa säger att det växer ut, ja men växer det ut till nyår?
bild kommer, det lovar jag.
sedan köpte vi julgran, så nog klä den imorgon. :)
men nu ska jag nog gå och plattahåret, och hoppas det blir längre. :)
sen kanske jag drar ut med Ellinor. :)

Men ha d bra!
pusspuss;*


så typiskt mig.

Jag kom på att jag ångrar att jag tog bort mina gammla inlägg, ska aldrig göra det.
Men nu ska jag iväg!
pusspuss

Hemma

Hej bloggen är hemma nu och köpt julklappar på väla, fick ta över tomtens jobb. ;)
När jag gick på väla tänkte jag igenom lite saker- julen är för överskattade, julen är då jesus föddes och man ska gå till kyrkan, men allt  det där med julklappar har fan tagit över allt. För satt man med familjen och hade mysigt, nu sitter man som ett fobeck och väntar på att kalle anka ska ta slut så man kan få sina julklappar. Sen det med kalle anka, för var det ''störe'' för barnen, för tecknat fanns inte och man titta nästan aldrig på tv, nu är tv något du tittar på dagligen, och tecknat är det enda du tittar på, eller det enda som går på tv för barnen.
Och nu tror Anna anka att hon kan ta över Kalle Anka?! Vad tror hon att hon är, ofta folk kommer sitta och glo på en golvlampa, som har lite iq, och överdriver i tv för att få mer tittare, hon är dum i huvet inliggt mig, hennes liv går ut på att suga av hennes man varje morgon om man inte gör det får han vara otrogen, hon är stor och uppblåst men hon har fan inget innan för det lilla. '
Ja, detta är vad jag har tänkt på idag på väla.
Nu ska jag ringa Kvarnbacka Janet, och bocka för ridlägger i sommar, och sen ska jag och ivägg och luncha med pappa.
Vi hörs sen! puss;*!
Jag vet skills i paint!

 

 


moget axel, moget,

Godmorgon, ligger i sängen hell nyvaken, kollade bloggar & sånt, så tittar jag på ett inlägg, som axel hade gjort? han hade tydligen gått in på min blogg. m o g e t, a x e l m o g e t ! men jag säger bara till pappa, så fixar det sig.
Jag somna faktiskt riktigt tidigt igår, halv 9? ;d haha, både jag och johanna vara riktigt trötta, så jag tog henne i handen så gick vi upp och vilade, vi båda somna direkt.
Nej, nu ska jag springa till pappa och snacka med han, sen ska jag väl äta frukost.
Ska snacka med Ellinor om vi inte ska till väla i dag, & köpa julklappar!
Men ha d bra, så hörs vi sen! puss;*

asså jag bara äger jag axel ! haha

jag axel har loggat mig in på essie´s blogg hahahahah
ja vad ska jag gör ?
eee ska jag tabort essie´s blogg för alltid ! haha
eller nä det är inte så snällt men jag vet inte vad jag ska göra så jag gör :)
ses essie kommer

you rock my world

Godkväll bloggen!
Är hemma nu, riktigt skönt måste jag säga! Det var jätte jobbigt att göra film idag.
Speciellt när det stängs ner hela tiden, och man får börja om (y).

Men vi gick även på stan, vid lunch tid, och köpte våra dröm väskor, IIIIIIIHHHHH!
Vi fölg fram både jag & Ellinor, haha! Folk undra nog vad vi höll på med, vi typ skrek och skratta.

Sen nu när jag kom hem passa jag min låsas lillasyster, hon är så söt vi satt och rita och pysslade, mysigt måste jag säga!
Nu sitter jag på bror's data, och lyssnar på musik :D:D

Nu ska jag ladda över bilder från kamran till datan och lite sånt.
Men nu kommer min bror och dampar.
Så måste gå, men pusshej!
så bilder kommer sen.

DAGENS INLIGT ELLINOR & ESSIE

dagens sopa går till- att gå upp tidigt på ett lov! & thaibox, att gå upptidigt är att döda sig själv sakta, först är man hyper sen ligger man på bordet halv död, och thaiboxen för det är inte gott!
dagens ros går till- ATT VI HITTA VÅRA DRÖM VÄSKOR!!!!

på dunkers, och livet vill inte som jag vill.

Jag sitter fortfarande och klipper film, och jag tycker detta börja bli tråkigt, ellinor också för hon lyssnar på musik & inne i sin egna lilla världs. Och nyss var jag vid slutet, och allt bara avslutades, jag höll på att dö!!
Men innan var vi på stan och kollade lite, och vi hittade vår dröm väska, så jag och ellinor köpt varsin, bild kommer!
Men nu måste jag fortsätta, innan Ellinor dampar loss.
ha det!
pusspss

Det brukar vara jag som glömmer men där ser man, ellinor gjorde tappen denna gången.

Ellinor har glömt halva livet hemma, hon glömde USB-minnet hemma som vi måste ha för att kunna jobba, men duktig idiot har glömt det hemma, tack ellinor !
Men nu sitter vi på dunker, jag är skit hungrig och ska snart gå och köpa mig en bulle,  ohh yäääh !
Ha en bra dag, så hörs vi senare !
:)<3

mitt hjärtat gör vålter när jag hör dina andetag.

godmorgon, ja klockan är inte mycket, men jag ta bussen om 45 min typ.
och jag har bara kommit ut ur duschen längre en så har jag inte kommit, så måste snabba mig nu, det är så sabblans typsikt att jag alltid hamnar vid datan, och sedan kommer jag försent.
Men tyvär, tråkig morgon tråkigt inlägg. Men ska iall falll in till stan/dunkers och göra film idag, tror vi gör klart den idag, WIIIIIIIIIHHHHO! not.
Ni får ha en supper bra dag, kram!

bebé usted es todo lo que necesito, Te amo

Godnatt bloggen!
Måste lägga mig tidigt idag, för ska upp vid 7 tiden, hur kommer jag orka?
Här kommer lite bilder från dagen, bara för jag är lycklig för att min kamra vill som jag vill:D
Så jag säger godnatt nu!
puss & sovgott :)
haha, jag orkar inte med bilden, haha kolla läppen.
mina naglar som jag gjord, fick ideen från sofia, tyckte det var coolt & gjorde lika dant, hopps att det ok sofia? (www.moaochsofia.blogg.se)
jag i ansiktsmasken, ja lite halv död men skit samma!(y)
solnedgången ikväll, orkade inte gå ut & fota det, haha! fint var det !
Godnatt!

HAHA, mitt rubrik är på spanska jag säger bara- google's översättning, ellinor har vissat!
men det står-
älskling du är allt jag behöver, jag älskar dig.
(haha, måste komma ihåg det själv.)

hej kött & blåbär!

Jag är hellt inne i min bok och därför missa anna ankas jul, såg alla skrev ''anna ankas jul'' på facebook. så jag tror jag missade, aja spelar ingen roll tycker hon är helt dum i huvet men sammtidgt smart, (y).

Nu sitter jag på bror's data och lyssnar på musik, det gillas ! (y)
ikväll måste jag upp tidigt, efter som jag ska ta bussen halv9, jo tack! lycka till!
Men snart ska jag gå och sminka av mig, och setta på en ansikts mask, ohh yääh!
Så kommer väl bilder på det :)
Jagt vet ine vad jag ska skriva. Så ni få ha en fortsatt trevlig kväll!
pusspuss:)

när jag sitter och tittar på bloggar & ser att folk har gjort sånt test, om jag inte gott med tid, gör jag det också..

Nämn något som gjorde dig glad igår: -elise & julia :D:D
Vad gjorde du kl 08 imorse: soooooooooov! (:


Vad gjorde du för 15 min sedan: satt på  samma ställe som jag gör nu.

Det sista du sa högt: ''nej, men pappa jag tror inte hon vågar gå rakt in, hon bruka knacka''


Det senaste någon sa till dig: '' okej, haha aw jag får snacka med henne''


Vad har du druckit idag: joucie (stavas?)


Vad var det senaste du åt: papappas mix, potatis & korv.


Vad var det senaste du köpte:julklappar:D:D:D

Vad är det för färg på din ytterdörr: vitt :)


Vad är det för väder hos dig nu: snö, gud jag vill ha sommar! australien!


Godaste glassmaken: vet inte gillar inte glas.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, ibland.
Sover du tungt: jja, lycka till att väcka mig.


Drömmer du mardrömmar: hahahah, väldigt sellan faktiskt.


Trivs du med ditt jobb: jag jobbar inte, eller i skolan gör jag. men har loooov:D:D


Favoritklädsel: sommarkläder, någon snygg linne, och shorts, eller klänning.
Favoritlåt just nu:vet inte, hotel room.


Vad ser du om du tittar till höger: Min väg:)


Vad gör dig glad just nu: musik, och att jultomten kommer snart  & att jag har dom bästavännerna :D:D

Vad ska du göra härnäst: att maten blir klar :), sen kanske jag drar ut :D
Höger eller vänsterhänt:höger


Humör just nu: PPPPPPPPPPPPPPPPPEPPPPPP MANNEN PEPP!!!
Favoritgodis: choklad


Kläder just nu: underkläder, strumpor, leggins, linne & kofta.


Sommarplaner: massor- skåneresan, kvarnbacka, sen kommer det väl mer :D men jag ska iallfall chilla!


Hur många kuddar sover du med: 3 ;)


Spelar du något instrument: ja, luftgitar.
Morgon eller nattmänniska: inget av det

Vad är viktigast för dig: familjen & vänner.


Är du kittlig: haha, jaa.
Snarkar du: nej, jag hatar när folk snarkar, så hade dött om jag hade gjort det själv.


Stjärntecken: kräft(h)


Äckligaste insekten: vet inte, jag är biffiare en dom, så jag vinner om det skulle bli krig:D


Längtar du mest efter just nu:  ATT TOMTEN SKA KOMMA :D:D:D:D

du sa till mig att du aldrig hade varit så kär. men jag börjar tveka.

Hej bloggen!
Nu är jag hemma från väla, köpte en julklapp till mig själv, haha sånt julia håller på med, nej men jag behövde en sån tröja till min jeansvest, så det gjorde inget. (: Sen köpte jag julklapp till mamma, och axel var också med så jag vissa vad jag önskade mig, så han köpte det till mig :D:D:D:D IIIIIHHH! Jag längtar något starkt till julafton, detta är första gången på fler fler år vi har jultomte, men det är för vi ska fira med johanna & johan. (:
Men nu ska jag läsa lite, och sen får jag se vad som händer.
Varför är det alltid samma fråga varje gång? vad ska vi ha till mat?
Är det bara min familj som har det svårt att välja? Alltid samma fråga.

aja, ha d! puss

ni tror att jag inte har släppt honom, men jag kan bara säga- vi båda har stängt vår saga, och vi vet att den inte kommer öppnas igen.

nu sticker jag till väla och köper julklappar, puss ! :)

att säga att jag älskar dig är ett starkt ord, men hjärtat du måste tro mig när jag säger det- jag älskar dig.

Godmorgon folket. Nu har jag ätit litte frukost och mår mycket bättre, (y).
Igår så kom jag till julia 10 över 9, och jag sa att jag skulle vara där 8, haha upps ? (aa'
Så hitta jag även elise hemma hos julia :)
Men så stack vi då ut och sånt, och försökte hitta folk, men tror mig alla var döda, tack ramlösa (y)!
Så skulle vi hem och hämta busspengar, så satt vi och vänta på bussen, men så frös vi, så vi stack hem igen, för att värma oss, men det blev att vi stanna där med ingela & kevin. trevligt trevligt (y).
Sen så åkte jag hem vid 12 tiden, riktigt nice kväll.
Men nu känner jag mig lite sjuklig, så ska bädda ner mig, och låsa, haha nörd ?;$
Men innan idag när jag skulle ta upp min bok, hitta jag ett brev från bianca.
När hon var här sist i sommras, så skrev hon 15 lappar, och gömmde i mitt rum, jag tror jag har hittat alla, och tro mig när man läser dom blir man jätte glad. Gumman, du är inte en i mängden för mig, absolut inte, du ska bara veta hur mycket du betyder. Jag älskar dig.

Och nu kommer lite tråkiga bilder, man va sjukt glad att jag hitta kamran.
mitt rum som jag städa, före & efterbild, (y).
Respekt kan inte utkrävas, endast färtjänas. & ja, bilden är tagen igår innan jag stack till julia!<3
brevet från bianca, har dock gjort om det lite, för har inget liv.


love is all you need.

Godmorgon! Vaknade nyss, och jag har värsta morgonrösten, fast jag är tjej, haha.
Men nu är jag lite hungrig, så jag ska ner och äta lite frukost, och sen bloggar jag igen.
Så vi hörs om 45 min?
puss

jag måste ut för att glömma dej

nu sticker jag till julia, och elise kommer dit (:
så får vi väl se vad kvällen leder oss (:
bilder kommer när jag kommer hem !
pusspuss! <3<3

du tar andan ifrån mig.

Hej bloggen, nu har jag ätit frukost och hämtat min bok från biblan, jag lånade- om jag kunde drömma, skriven av-  Stephanie Meyer. Det är ju twilight bökerna, och alla säger att dom är så bra, så man får väl testa, jag gillar inte att läsa, och jag tycker inte boken är så jätte bra, har dock bara läst första kappitlet, men aja, jag får se!(:
Idag är den en sån riktigt slö dag för mig, efter som jag fortfarande är lite sjuk, så min dag kommer nog bestå av att läsa, jag orkar inte riktigt med att göra något, men ensak är säkert jag måste städa mitt RUM! bilder kommer en före & efter bild. det är som en bomb, det blir så efter jag har varit sjuk(;

Sen ska jag upp & köpa överkast till sängen, bild kommer på det också, haha  tror det blir hello kitty (;
Jag tyckte inte det fanns några andra snygga, och jag tycker man aldrig blir för gammal för det, HAHA fast det är en smaksak.

Aja, det blir väl först att jag städar sedan duschar, och sen åker till väla, så jag bloggar ikväll, eller senare när jag kan få axel's dator så jag kan ladda upp bilderna(:
Men ha det bra!
kram!(:

juste!

hej bloggen, jag måste springa till biblan igen, hoppas dom har öppet, har glömt tiderna nu under natten ;$
men jag bloggar när jag kommer hem !

juste!

hej bloggen, jag måste springa till biblan igen, hoppas dom har öppet, har glömt tiderna nu under natten ;$
men jag bloggar när jag kommer hem !

dagens.

dagens sopa går till- dagens miljö, vi borde sänka priserna på bussen, och på miljöbilar, sedan höja priset på vanliga bilar, och höja priset på bensin, folk börja åka mer buss, säljer bilen och köper därför miljöbil, mycket snällare mott miljön (y) haha, ja detta har jag tänkt på länge!
dagens ros går till- Kvinorföräningen, jag ska gå med där, killar tror dom är så mycket bättre, jag dom kanske är starkare men fan inte smartare!

jag tyckte jag tänkt till riktigt bra idag !
godnatt!

jag tittar bara upp mott stjärnorna, och det som lysser starkast vet jag att den kommer alltid lyssa för oss, vad som en händer hjärtat.

godnatt bloggen, nu ska jag sova.
är sjukt trött & känner att jag inte riktigt frisk en, suck.
men var med ellinor ikväll, haha hon dödar mig!
nu ligger min lillebror och sover bakom mig, ¨så söt! älskar dig lillebror!
men vi hörs imorgon!
pusspuss


,

hur kan man slå på en som redan är blodig, hur kan man sparka på en som redan ligger och hur kan man håna någon som mår så jävla dåligt att den inte vågar ta ett enda steg själv.
jag undrar bara varfan är respekten för alla andra och vafan tänker ni med?



hur kan man spota på någon som redan ligger ner ?

din jävla idiot du bara förstör för mig & mitt liv, du är på mig hella tiden och skriver till mig ringer mig, jag fick sluta använda mitt comviq nummer, för du ringde mig 49 ggr på 2 timmar. och nu har du kollat upp mitt riktigt nummer på eniro. du är inne på min bilddagbok varje dag, och kollar om jag har en ny kille. jag är rädd för dig och jag skojar inte, jag vet inte vad du kommer göra när vi träffas, du säger enmassa.
det är sälan att jag säger jag hatar dig, för det är som att döda någon fast med ord. men jag verkligen hatar dig, jag gör det.

jag såg dig i ögonen du var den mest perfekta



du fattar inte vad du har gjort mig, eller hur mycket du har skaddat mig.

godkväll folket.
jag sov i 2 timmar innan, riktigt skönt måste jag säga, känner mig inte lika sjuk nu.
sitter nu på brors data & kollar bilder och fixar, måste säga att jag inte har fattat att det är lov.
aja, jag får se vad som händer blir nog en hemma kväll med familjen, får ju inte gå ut :/
men ni få ha det bra!
pusspuss


det du säger har jag redan sagt, det du gör har jag redan gjort.

(v

jag kommer sluta älska dig tills hjärtat säger stopp.

hej nu är jag hemma, yes det gick sjukt fort men kan ju säga att det inte var öppet, snacka om dåliga tider, fredagar 10-13, då kommer väl bara tanter ?
så nu är jag skit sur, så ligger här i min säng, och äter dubbel nougat, fy fan vad gott, skulle  ha ätit det igår men jag var så sjuk så jag orkade inte, då sa min mamma- om  du inte orkar äta godis när du är sjuk, då är du riktigt sjuk.
hahah, ja! men nu är det lova för fasiken, 3 veckor fyfan vad gött! och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mina betyg.
jag kan ju också säga att det suger att vara sjuk, ligger bara i denna jävla säng, men hoppas jag bli frisk till helgen!:)
men nu ska jag inte sita här och snacka en massa, jag är jätte ledsen för jag inte har haft några bilder på länge.

men vet alla vad dom ska få i julklapp ? jag har ingen jävla aning, önskar mig en systemkamra, men innan så pappa att han inte visste & igår log han och sa- man får väl se.
den mannen är svår att läsa av, men jag älskar han.

nu ska jag äta upp mitt dubbel nougat, ha det gött!

jag kommer sluta älska dig när du hittar den vatten droppe i havet, som jag lämnade efter mig när du sa att det var slut.

hej bloggen, är hemma men ska bara springa över till biblan och hämta min bok, är tillbaka om 5 min!

om du bara visste...

hej bloggen, måste sova nu. har skola i morgon, och jag måste dit för att hämta betygen.
nu ska vi gör sånt man gör på bilddagboken. fast jag kom på detta själv när jag gjorde vid mig, duktigt va ? (A)

3 saker om dig själv.
1. jag har inga komplex för min kropp, jag har lärt älska mig för den jag är, men om jag ska vara ärlig, har jag lite komplex för mina bröst, tycker dom är för små haha, men samtidigt vet jag att dom kommer växa, men kommer endå inte få så stora som pamela andersson,men så stora vill jag inte ha. hahaha.
2. jag är inte duktigt i skolan, och jag kämpar som fan, men det känns som jag inte kommer någon stans. jag vill bli smartare och få störe ordförråd, hatar att jag glömer allt och allt är lite extra jobbigt ibland, men det fixar sig.
3. haha, det handlar att bjuda på sig själv, men jag ska vara ärlig, jag är närvös när jag är med killar, jag vågar knappt aldrig göra något, och jag hade aldrig kunnat hänga på en kille som tjejerna gör i skolan, jag är alltid försiktig, och är alltid små blygg, haha tycker det är pinsamt men sant.

3 pinsama saker som har hänt dig.
1. HAHAHAHAHA! när jag var 6 år, fasna jag i ett träd, min pappa trode inte min kompis, men när han väl kom ut var brandbilen på väg, och hela björkas befolkning var där. tror mig folk ville titta så mycket så poliser fick sparra av. men när jag väl kom lås, var jag tvungen och åka till sjukhuset och se så att jag inte hade brytit något. jag var 6 år, men tyckte brandmannen var så snygg så när han fråga mig- essie, kan du gå eller ska jag bära dig? jag sa då- bääär mig (a) han titta på mamma, och hon skakade på huvet och tyckte det var pinsamt med endå gulligt, alla andra skratta.
3. jag gör minst en tabbe per dag, jag skojar inte!

hoppas ni fick ett gott skratt eller något.
men nu ska jag sova.
godnatt

liten förort, men mycket snack.

Nu ska jag säga en sak. Jag bor i ödåkra, som är en ''förort'' till helsingborg, och jag flytta hitt när jag var 4, så har jag ju växt upp här. bode först 4 åren på björka, sen flyta vill till ''gammla'' ödåkra. och här bor vi nu. Jag tycker det är mysigt att bo här för alla känner alla! Men det kan faktiskt också vara, jobbigt. För alla vet om det är något som händer i sitt liv, grannarna tittar på en, och snacket går jävligt mycket här faktiskt. Öppnar du käften till någon i ödåkra, vet sedan hella Ödåkra det, så jävla störigt!
Det har hänt flera ggr, folk har gått fram till mig och frågat något om min familj.
Förra vintern 2008, skyldes(stvas?) mina föräldrar, något som händer ibland, men bara efter någon måndad, när en person fick reda på det, visste alla det! folk fråga mig när jag var på ica-ja, jag hörde att dina föräldrar skulle splitras, hoppas det fixar sig ! eller- hur är det med mamma, hälsa henne! Visst trevligt att folk snackar med en, men inte om mitt privatliv med familjen. Folk har inte bryt sig innan, så varför ska dom göra det nu? När folk säger sånt till mig kan jag titta lite snet och säga- jaja, jo det är väl fint med henne, eller ja dom säger väl det. Mer säger inte jag liksom? Och samma sak när vi skulle till Australien vintern 08, -ja, jag hörde ni skulle till australien, det blir ju dyrt, hur mycket kostade det? Hur länge ska ni vara borta? HAHA! det ska väl du skita i , om vi har planreta denna resan 15 år eller 3 år, spelar väl ingen roll för dig? Det värsta med detta är att, det är vuxna som frågar.
Men sen kommer det till dom i min ålder, jag var i göteborg i helgen, men bianca & julia. Vi var på nordic, och visst saker hände ju där, men inget jag riktigt säger här i bloggen? bruka säga det som sägs här stanar här, om jag själv inte vill säga det till kompisar, som jag bäretta för? Men igår så var jag ju på brobyggarna, så säger en kille där- jasså, var du på noridc, hörde nog vad som hände! amen tjena! vem har snackat nu ? killen visste allt, och detta var i onsdags detta hände? allså på 3 dagar fick han reda på det, och vi går inte på samma skola? jag orkar inte skit snack, eller att folk gå runt & säger en massa. Samma sak i skolan, jag blev tillsammns med mitt x på förmiddagen, vid lunchen gick folk runt och sa, grattis essie! men är han inte för gammal för dig? herregud, vi männsikor är nog födda för att snacka, tror ni inte? men när jag blir stor ska jag flytta här ifrån, ska inte bo här tills jag blir 60 år eller något.
kanske bara jag som tycker sånt, men var tvungen att säga det, har gått och tänkt på detta hela dagen! ;d
ppusspuss


du sa vi skulle bryta kontakten, men du fortsätter.

hej bloggen, efter att ha vilat ut länge orkar jag äntligen blogga!
jag som blev sjuk igår, var ju så dum & stack till skolan idag, men det var faktiskt bara för att jag ville åka skrisko.
men bara för jag gjorde det är jag ju sjukare nu, fan. och jag måste till skolan imorgon, och hämta mina betyg.
skulle till danmark igentligen också imorgon, men det kommer jag inte orka.

nu har jag tvingat mig upp ur min säng och in till axel's rum, han har en jätte bra data, och så har den jävlen tv på rummet, men inte jag, det är faktiskt taskigt, men man kan inte få allt.

aja.
ni får ha det så bra!
pusspuss!
& föresten, mobilen är avstängd tills jag bli frisk, opallar inte den just nu (y)

haha, jag är ju glad

hej, jag är sjuk. jag hatar att jag är envis och tvingar mig själv till skolan, nu ska jag sova. sen kanske jag bloggar. hejdå

bravojouci med apelsin

godmorgon alla glada, och sjuka. själv är jag sjuk, jag är förkylld & ont i halsen plus har jag huvudvärk. men jag måste till skolan endå, kan ju inte missa det med vår klass på isen.
fast pappa vill jag ska stanna hemma, men jag säger bara- glöm det! så nu gör han varmchoklad till mig, gött!
och snart ska vi köra till skolan ! :)

men nu ska jag äta frulle!
ha en bra dag!
puss

dagens

dagens sopa gå till- okej, jag vet att skolan ofta få åka till soptippen, men hallå?  våra betyg sattes förra fredagen, varför kunde vi inte bara fått dom i måndes ? jag går i skolan för betygen, inget annat ?
dagens ros går till- målar färg, för man har något att göra, och det är roligt. jsg ger även en ros till det mysiga vädret! :)
nu ska jag kolla vidare, puss & godnatt.

allt känns så fel.

nu är jag hemma & när jag får höra pepp musik som jag gör nu, mår jag bättrem damn gril, sexig girls lalala! haha, okej jag vet inte hur den går! men jag kanske lägger upp den! :D
jag sitter även och dricker honungsvatten, och sms'ar med elise, lite hermoniskt som moa & sofia skulle säga :)
innan när jag satt i köket, och lyssnade på musik fick jag upp en hemsk bild i huvet, på min klass... att vi stog och dansa, men ingen kunde men vi lekte att vi var proffs, haha jag säger bara- ohh shit!
var som sagt hos eva nu på kvällen och åt as god mat, åt lax! riktigt trevligt måste jag säga, tills jag blev sjuk & en person ringde mig -.- idioter, synd att det finns så många av dom bara. hade räkt med en och att den personen hade bott i kina eller något.

jag kan ju snacka om min skol dag, som var sjukt mysig & rolig. vi började lektionerna kvart i 8, sedan satt jag i svenskan till 10 rasten, haha jaja trevlig info. men sen efter rasten hitta jag min kära vän frida, och vi ville inte plugga, men elin var tvungen att plugga, så vi sa till henne, att vi skulle komma till baka och visa vår dans. så vi gick runt skolan minst 100 ggr, och alla lärare kastade ut oss när vi kom in dansnde, (y). men till slut hitta vi vår plats bildsallen, då vi kom att vi skulle måla, haha, ehh jaaa.. det gick som det gick, vi börja med penslar men sluta att vi måla med fingrarnam och sprang runt i sallen, och tog händerna mott varandra, tur var vi ensama, men 8:orna brevid titta som fan, undra varför? sen kom elin, så fota vi lite och filmade min & fridas dans! (y) vi fick några riktigt podding bilder!

och nu måste jag säga att jag skriver biblen, eller okej man ska inte skoja om sånt. men jag skriver en bok, skriver as mycket.

imorgon ska vi till iiishallen, men cornelia jag har glömt göra pannkakor ;/ men vi tar varmcholklad! :)
detta kommer inte sluta bra med vår klass på isen imorgon, det kommer sluta med att vi ligger som en fett klumpp på marken, ohh yes

men nu sitter jag och sms'ar såna söta sms med elise, att vi är ensamma fikare! (y)
nu måste jag bara hämta chokladet, puss !


du får mig att må dåligt.

hej bloggen, nu sitter jag hemma hos eva & är skit sjuk, men skiter jag i för imorgon ska jag tvinga mig till skolan, vill inte missa att åka skrisko. men vi får se imorgon, kan ju bara säga att jag orkar inte att blogga, för jag mår så dåligt. och att skolan var riktigt roligt idag, bilder kommer nog om jag får låna dom av elin det vill säga.

men vi hörs kanske imorgon om inte ikväll?

ni får ha det jätte fint!
puss

du är riktigt speciell.

godmorgon bloggen, nu sitter jag här som en jävla mupp & jag skojar inte, min morgono har inte gått bra, jag slakta min läpp, duktigt (Y)
men nu måste jag snabba mig! :)

jag är född till att göra misstag, och det jag gjorde ångrar jag, men när jag säger förlåt måste du tror mig, för jag menar det.

jag måste sova så detta måste gå snabbt.
bowlingen idag gick ju sådär, jag förlora över alla alltså 12 st. och jag kan bara säga att jag hänger med bowlingklotet när jag kastar det!(y) innan det var det med konfemanderna, alltid lika söta & trevliga :).

nu måste jag sova, rätt olönt inlägg, jag vet. men vill bara säga innan jag somnar- vart 17 ska man köpa julklappar, och vad ska man ha på sig på skolavslutningen, måste det vara finnt? och vad ska man ha på sig på nyår? och vart ska man vara på nyår?

men på fredag efter skolan sticker nog jag & ellinor till danmark, haha! detta kommer bli roligt.

obs! jag får inte glöma, jag måste fixa mobilen också!


aja, nu måste jag sova!
puss& godnatt
/essiemånsson

dagens.

dagens sopa går till- bowlingkloten, inga jävla klott passar till mina fingrar. och sedan när dom passar är dom för tunga, kanske är det jag som måste börja träna ?  och även en sak till- dagens ungdomar/barn, dom är inte barn längre, när dom är 9 börjar dom redan bry sig om sitt utseende, shit när jag va 9 visste jag inget, jag trode nog fortfarande på tomten, och att jorden var platt.
dagens ros går till- lapptops, dom är så änkla och du kan ta med dig dom överallt. har brobyggar imorgon som ska lämnas in, halva arbetet är på datan, och jag vill ha det data skrivit. mycket bra (y)


ja, jag lever !

hej bloggen, ville bara säga att jag lever! & att jag är sämst på bowling, kom på anledning till varför jag vann över pappa & axel sist, vi hade uppe stackten på sidorna, som vi inte hade denna gången, har man stacket kan man fuska, & kan man fuska & heter essie månsson, så gör man det! :)

nu; duschen sedan äta & sist blogg :(
skriver om 45 min ? :)

efter helgen, gjorde mig så satt jag glömde dig, du kom som en ängel vänd och sedan gick.

hej bloggen, hinner inte blogga nu för jag ska fixa mig sedan dra upp till ikea & köpa en nalle,
ska som sagt bowla ikväll, och jag kan inte gå dit i jogging kläder som jag gjorde i skolan, men nu måste jag gå!
pusshej!

skolan

hej bloggen, sitter i skolan nu med, julia, nikki, jonna, moa, andy och max men han är rätt off just nu :)
jaja, vad ska man säga alla är skoltrötta, ge oss lov nu tack ?
och våra lärare bryr sig inte om oss heler, efter vi gör ingetting åt det?

aja, idag slutar jag 2 så ska ta tåget hem med moa och jonna halv 3, sedan hämtar pappa mig så ska vi upp till ikea, och köpa en nalle till karolina som ska flyta till london. sedan blir det konfa, och direkt efter ska jag spela bowling, lycka till? me jag kommer vinna, vann över min bror & pappa sist, så klart jag vinner detta ! haha kidden :)

nu sitter jag här med moa & snackar massa, trevligt' :)(y)

men nu ska jag kolla vidare, pusshej!

hund istället för barn ?

nu är jag hemma efter har varit hos eva, vill bara säga att- barn är gulliga i en viss mängd, men det blit nog att jag skaffar hundvalp istället för barn  när jag blir stor!

godnatt!
sov gott! :)


okej, jag sitter & väntar på mat, därför gör jag detta.

JAG ÄR
[x] tjej
[ ] kille
[x] kompis
[x] syster
[ ] bror
[ ] mamma
[ ] pappa
[x] kusin
[x] lycklig
[ ] ledsen

JAG ÄTER
[x] kött
[x] fågel
[x] fisk
[x] grönsaker
[x] frukter
[x] ost
[x] yoghurt
[x] andra mjölkprodukter

JAG DRICKER
[ ] kaffe
[x] thé
[ ] O'boy
[ ] mjölk
[x] saft
[x] kranvatten
[x] vatten i flaska

JAG VILL HA
[x] pengar
[x] godis
[x] choklad

JAG HAR
[x] släktingar
[x] bror/bröder
[/] syster/systrar
[x] mamma
[x] pappa
[ ] någon allvarlig sjukdom 
[x] fobier
[ ] kort hår
[x] mellan långt
[ ] långt hår
[x] brunt hår
[ ] blont hår
[ ] rött hår
[ ] svart hår
[ ] pojkvän
[ ] flickvän
[x] en vän
[x] flera vänner

JAG HAR
[x] borstat en katt
[x] suttit kvarsittning
[x] slagit en kompis
[x] kramat grannen
[x] ljugit för min mamma 
[x] varit vaken hela natten
[ ] söndrat ett fönster
[x] sovit med kläderna på
[ ] ätit torkade bananer
[ ] klippt av mitt hår
[x] bitit på naglarna
[x] busringt
[x] brutit ett löfte
[x] suttit på en moped
[x] lyssnat på klassisk musik
[x] hatat någon riktigt mycket
[x] ringt fel nummer
[x] spytt
[x] gråtit utan orsak
[x] bråkat med någon riktigt ordentligt
[ ] ordnat ett disco
[ ] städat upp spyor
[ ] rymt hemifrån
[x] prenumererat på någon tidning
[ ] varit rädd för spindlar
[ ] gillat apor
[x] plockat bär
[x] plockat jordgubbar
[x] gått vilse
[x] sjungit i en mikrofon
[x] svalt ett tuggummi
[x] varit hos en läkare
[x] varit underviktig
[x] använt bikini
[x] druckit mjölk
[x] använt hängslen
[x] andats in helium
[x] använt mascara
[x] inte vaknat av väckarklockan
[x]... stigit på fel buss eller tåg
[x] sett samma film två gånger efter varandra
[x] varit på min favoritartists konsert
[x] hittat pengar på gatan
[x] sagt mamma/pappa till någon annan av misstag
[x] haft något bra intresse
[x] vunnit i lotteri
[x] blivit förföljd av en främling
[/] läst en roman
[x] förlorat en nära vän
[x] använt minikjol
[x] känt mig ensam
[ ] stickat vantar
[x] sprungit allt vad jag orkat
[x] hittat på aprilskämt som någon trott på
[x] ätit pizza till frukost
[x] varit i en ambulans
[ ] varit i en polisbil
[x] har/haft ett husdjur
[ ] sjungit solo
[x] kört moped
[x] somnat i skolan under en lektion
[x] läst någon annans dagbok i smyg
[ ] suttit vid datorn över 10 timmar i sträck
[x] målat en tavla
[ ] smakat på bläckfisk
[x] glömt en bra väns födelsedag
[x] blivit stucken av en geting
[x] brutit något
[ ] gett pengar till en gatu-spelare
[x] först hatat någon, men sedan börjat gilla den
[x] tappat bort en biblioteksbok
[x] lärt mig första hjälpen
[x] spelat golf/minigolf
[ ] varit med om en trafikolycka
[x] beställt nånting jag inte har nytta av
[ ] varit i Lappland
[x] varit med i tidningen
[ ] varit på bio utomlands
[ ] gått på dagis
[x] använt reflex
[x] lekt med småbilar
[x] ätit någonting inom senaste timmen
[ ] fått ett blåmärke inom senaste veckan
[ ] brutit något ben senaste året
[x] varit på sjukhus senaste året
[x] varit hos doktorn senaste året



önskelista...

... ja vad står det på er önskelista ? på min stor det en systemkamra, fyfan vad jag vill ha en! får väl fråga tomten snällt ? (a).
jag älskar att fota, att få en händelse, som händer på en sekund, som man sedan kan kolla på om & om igen, det är roligt och coolt.
sedan är jag ju inte helt säker på vilken sort jag vill ha.

men det jag tycker är svårast är att köpa julklappar till pappa & lillebror, ska man köpa en stor sak, eller många små? kanske blir ullared på det? vem vet.

jag fattar inte hur du lyckas gör mig så glad när jag mår som sämst.

cha cha folket ! ;)

är hemma från en soft skoldag! :)
jag kan bara säga- välkommen till 9;1 vill du se vår klass live, kom till ishallen på torsdag vid 10 tiden!
dt kommer bli bättre att titta på oss en att gå på bio, tror mig!

nu sitter jag & lyssnar på musik & äter glass & dricker cola (y)

& till bianca, jag tycker att dom i marstrand är trevligast i göteborg! <3

pusspuss!

glömde bara att säga...

... nordic's köer är bra på ett sätt- man får en fin sammanhållning med alla, det är ju bra!
& att skåne äger göteborg! förutom marstrand för dom är som skåningar, lika trevliga.

oh boy!

tja bloggen & folket.
nu är jag hemma efter nästan 3 timmas buss resa!
men det gick helt okej, tur hade jag julia då går tiden så mycket snabbare!
nu är jag så trött så jag sitter med huvet i tangentbordet. då är man stendöd!
men måste gå & sova nu, skolan imorgon -.- men man får ju se det från den ljusa sidan, frågan är bara om det finns någon ljus sida, haha! skoja ;d nej men det är skönt att veta att det bara är 5 dagar kvar tills det är jullov!

yes!
jag glömde säga innan, att i fredes när vi stog och handla mat på mc, så står det en mann framför oss, så säger julia- shhit! jag glömde min kude ju! gubben bakom- jasså? sån ni ska kampa? julia- jaja, klart! vi kampa på mc! gubben- jasså? gud vad trevligt! jag- ja förfan! vi har med oss tält som vi ska bygga upp här, det är skit bra. då får man ju frukost, lunch & kväll's mat! alltid mc! gubbe- jaa! det har du ju rätt i!

det värsta är att han var nog seriös med detta! gulligt att det finns såna underbara männsikor! :')

& samma sak idag, så kunde jag & julia inte sitta brevid varandra, för det fanns inte två sätten. så hon satt längst fram & jag i mitten, så säger en kille- asså om du vill sitta med din kompis, kan hon och jag byta plats!
jag- gud vad snällt! trode det inte fanns folk som du! det var mig en vänlig själ! som han skratta när jag sa det!
så jag och julia har kommit på att skåningar är trevligare en göteborgare! förutom två st, och alla i marstrand är trevliga!

nu ska jag sova! puss

dagens

dagens sopa går till- 13 cm klacka skor, som dödar efter 8 timmar.
dagens ros går till- nordic, och visa snälla göteborgare



kan ju bara säga att dom skrek i kön- hata skåne! efter jag hade fått damp på alla.

elit's är bäst!!

Godmorgon bloggen, vi vaknade för typ im timme sen, riktigt nice (y)
var ju som sagt på nordic igår, jätte trevligt :) men kön var helt cp, göteborge vet inte vad kö är, och jag hade inte mina tår kvar efter vi hade ståt i kö i typ 3 timmar !! dom puttade som fan så bianca som har problem med ryggen fick gå till sån sjukkoll, så vi kom typ före alla, men det skulle hänt lite tidigare hade det varit bättre! fast det var faktiskt synd om henne. men det var roligt & sånt :D

men nu har jag fett f1 ont i huvet !! men nu ska vi äta frulle :)

ska ta bussen hem klockan 5, sedan ska jag till eva & sånt, så vi hörs ikväll

puss
/essiemånsson

folk har frågat mig & julia om vi är syskon ? ;o du vet jag att jag är snygg.

killarna är mognare i göteborg en vad dom är i helsingborg. eller det är hur man ser det.

Hej bloggen, nu har jag fått låna datan, så jag kan blogga, :) (y)
bussresan gick jätte bra, menvi fick inte sitta brevid varandra, så istället satt jag & julia i varsit säte, men dom var brevid varandra, ja ni kanske inte fattar men skit samma :), bakom oss satt en tjej, som var 9 år. haha, aww hon gillade mig och julia, så hon snacka med oss hela tiden. hon gav även mig massa råd om  saker, tack (y)

när vi väl kom fram sparng vi fram till bianca, sen var vi ju jätte glada, för jag har inte träffat bianca sens sommras? och så när vi gick och snacka så sa jag- akta stolpen bianca! bianca- jaja!
hon klara gå  förbi den ena stolpen sen gick hon in i nästa, haha aww så söt!
när vi skulle ¨åka tåget till yterby glömde vi hoppa av, så jävla typiskt oss.
så hennes snälla mamma hämta oss, sedan åt vi tacos och därför efter stack vi och träffade emil & gustav, trevliga killar (y)
jaa, så vi var väl där till 3? sedan stack vi hem och jag somna vid halv 4, jag som brukar somna vid 12? haha, men jag somna nästan hela tiden hos emil (a (y)

och nu gör vi vid oss inför nordic !! :D:D:D IIIIIHHH !!  dom har redan börjat göra vid sig, medans jag bara har plattat håret, alltid segast som vanligt ;d men bussen går inte förens halv 5, och sedan ska vi stå i fucking kön i 3 jävla PISSe timmar, fast det är det nog värt! :)

Gulligt att emil & gustav sa att det var västa stället, väre en ekebo, vågar man gå dit? haha klart jag gör :D:D

men nu måste jag logga, jag kanske kan skriva mer imorgon. åker ju hem då. BUUUUUHHH!!:'''(

dagens.

dagens sopa går till- kunskaps luciatåg- 09.
dagens ros går till- göteborg & julia & bianca :)<3

ser du stjärnan i det blå? ja, den lyser för oss två.

tja bloggen & folket, jag har packat klart nu, och snart åker jag in till stan, IIIIHHH !!

men jag måste äta och sånt nu, också.

gaahha! jag är sjukt pepp för göteborg & nordic, fick låna jonnas klänning, och den är mega dupper fin! :)
men har med mig 5 klänningar, för jag är så osäker, men tror det blir jonna's & tack jonna för att jag får låna den! :)

men nu måste jag gå, puss !

jag kanske inte kan skriva så mycket. men det blir när jag kommer hem på söndag :D


ha det bäst!

<3<3

ser du stjärnan i det blå? ja, den lysser för oss två.
ditt namn gör så att mitt hjärta slår

pusspuss!!
/essiemånsson

du var allt det där.

godkväll bloggen.
förlåt för en dålig uppdatering men som sagt det är jätte mycket med skolan nu, men nu är den klar, har skrivit klart vårt arbete med brobygget, få se vad dom andra i gruppen tycker om det imorgon. ska upp klockan 06.00 imorgon, haha. ja eller hur att det kommer funka. men ska ta tåget 07.15, brukar ta det kvart i men måste till skolan snabbt imorgon.

men detta får bli mitt kväll's inlägg.

jag ska börja med dagen sopa & dagens ros
då börjar vi.

dagens sopa går till-skolan, för den dödar oss alla. alla är jätte otrevliga nu på slutet.
dagens ros går till- skyp, som är fett nice att snacka på, man kan till och med göra skolarbet på det, nice (Y)
men ni måste jag säga godnatt.
pusspuss

jag saknar dina andetag & din röst.

tja folket. :)
är hemma från en seg & stresig dag i skolan. skolan död'ar utan att överdriva! 
vår bro rullar på, och ikväll ska jag skypa med jonnap, vi ska skriva om det på datan. :)

nu har jag & min familj fikat med lussebullar & sånt mysigt.

och nu snart ska jag & eva, gå upp mitt rum & kolla på en kläning jag har, om jagkan ha på mig den på lördag eller om jag måste skaffa mig en ny! :)

så nu ska jag upp & ta på mig den, och seda åka upp på väla med eva.
så vi hörs ikväll! :)

pusspuss
/essiemånsson.

man ska aldrig tro att man är bättre en alla andra, att man aldrig gör misstag. för dt gör man.

jag blir så fucking sur, när du sitter där & säger att jag gör fel, men du själv gör samma misstag? du tycker preics som jag dt vet jag. innan sa du saker på ett annat sett men inte nu, vill du dt ska vara pinsamt för mig? jag pallar inte med dig & ditt beteende, hade lätt kunna sjkuta dig just nu. man ska aldrig tro att man är bättre en andra, för det är man inte. hjärtat du är människa precis som vi andra, vi gör misstag & vi är föda till det.
men jag ber dig, låt mig lära mina misstag & låt mig själv se gränsen till dom, inte du.
för stumpan det blir bara fel.


so yo bitch, fack you!

jag tog inte dig för ditt utsende utan för din insidan, den är speciell. men jag vet inte om den är det längre, du är som alla andra i mina ögon just nu.

Tjohej! nu har jag ätit food :d gott som satanigatan:)
Men nu ska jag duscha sedan flytta mig till sängen med datan, och plugga lite & samtidigt ska jag försöka få kontakt med julia & bianca, men tror mig det kommer nog ta ett tag. :)(y)


& där fick ni några söta bilder på mig också! :)

jag tror mina naglar behöver fixas dom ser för jävliga ut. men det jag sa nyss kan ni väl lägga i er carbox? hade varit gulligt :)
pusspuss
/essiemånsson.

gick med han för att göra dig svartsjuk.

Hej bloggen, nu är jag hemma efter en rolig/jobbig/tråkig dag.
Första skolan, hade idrott och sånt, det var rätt roligt för vi dansade, haha! och sedan fick vi reda på våra betyg, jag är super nöjd över mitt:). sen på eftermiddagen, var det jätte bråtom med vår bro, och den är semst? och jag hatar den? ursäkta min grupp, ni är underbara och så. men den är failad om något. sedan skulle jag ha ett lucia tåg imorgon, med tjejerna i skolan, med tyvär jag kunde inte har jätte mycket med skolan, och utan för skolan också. så vi fick hoppa det. sen skulle jag göra film med ellinor, och jag har en slutreflektion som ska vara inne idag, har essiemånsson börjat? nej. så ja, när pappa kom kunde jag inte hålla in krokodiltårarna, fick sjukt ont i maggen. det var väl der tråkigaste idag?

Men nu kommer det roliga, haha! jag gjorde film med ellinor som sagt, fyfan vi skrattar hella tiden, och typ jag och ellinor är med i typ varje scen? det är då jag som har klippt dit oss:), jag ska bli känd, och detta är min första film som släpps ut, viktigt att man ser mig mycket då? ;) efter det stack vi och köpte varsin bulle, haha alltid mat för oss.  så gick vi till norahamnen och satte oss på värmebenckarna, riktigt mysigt och som vi skratta. vi båda har det jobbigt i skolan nu, så vi göra varandra glad när vi är tillsammans!:)
Men nu sitter jag här, och ska göra- slutrefkliton med gymnasie val. & skriva lite brobyggare.
lycka till kanske? (a) hinner ju inte plugga eftersom jag ska till götborg om 3  dagar :):)!!

låååångt inlägg, jag vet (HH) men skit i det.
pusspuss
/essiebamse/supermanmånssonutank.

mina naglar :'(

Innan idag titta jag på bilder på ankans mobil och såg mina gammla vackra naglar, som jag gjorde för 100 kr, saknar dom fett mkt. nu kostar det 180, och jag ska gör det igen, jag måste.
sen vet jag inte mer, en att jag är sjukt trött & att det är typ 3 dagar kvar till jag & julia ska till gbg hos bianca, & gå på nordic.
puss
& godnatt.

tagen av julia.

Fyra frågor om förhållanden;

är du singel? - ohh yäääh!
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja :)
hur många har du varit kär i? - 2  :) (y)
är du kär just nu? -  jag vet inte. försöker att inte vara det.

Tio frågor om dig själv;


namn? - essie bamse/superman månsson
när fyller du år? - 7 juli
några piercingar? - jaa, öronen vågar inte ta någonannan stans
vad har du på dig just nu? - jeans, 2 linne, kofta & strumpor & troser, && bh thihih.
vilken årstid är bäst? - sommar, hallå?
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - att jag får sova ut, utan att vakna med huvudvärk.
vad tycker du mest om hos dig själv? - att jag är lika stark som bamse, & lika smart som einstein.
vad är du bra på? - att göra bianca sur på mig ;d

10 frågor om dina vänner;


vem vet allt om dig? - julia & ellinor, :)
vem är den roligaste av dina vänner? - lätt ellinor, hon död'ar
vem är snyggast av dina vänner? - alla, jag har bara snygga kompisar :)
vem är mest partyprisse? - elise tror jag ;d
vem är den du helst har filmkväll med? - ellinor & julia
vem av dina vänner är mest "evil"? - hahah, ellinor hahah

10 Frågor om din familj;

vem står dig närmast? - pappa & ellinor
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - pappa mest
vem är farligast i din familj? - jag & axel's hamster
vem ser roligast ut i din familj? - haha, jag & min pappa :)
vem är coolast? - pappa&jag
har ni något husdjur? - ja, min bror axel& damråterna
vem har du mest gemensamt med? - ellinor & julia
vem står för underhållningen? - ellinor.
vem sover du oftast med? - kuden.

10 frågor om idag;

vad har du gjort? - skolan, och varit med ellinor :)
har du varit glad idag? - haha, nej eller jo nu på kvällen :)
har du varit ledsen idag? - ja, lite blandande känslor.
har du gjort något bra idag? - jag kollade på film i1 h, och 15 min var av att ankan hade glömt stänga av kamran.
vad ska du göra nu? - prata med bianca & julia :)
har du gjort något dåligt idag? - har jag säkert.
vad har du ätit idag? - mat?
har du duschat idag? - nejj, men jag ska :):)
är du trött nu? -  jaa.
vad händer imorrn? - skola, lucia träning, hur fan kommer jag hinna ? & sedan göra film.
Går du i skolan? - ja, eller jag blir ditt tvingad.
Har du varit i skolan idag? jaa, tyvär


Annat;
Hur mår du just nu? - bra, jag pratar med bianca & julia & äter godis.
Har du piercat dig? - öronen :D
Annat? -okej.,

Telefon/mobil;

Vem ringde dig senast? - ellinor :):)
Vem ringde du senast? - ehh, vet inte
Vem sms:a till dig senast? - en random kille ?
Vem sms:a du till senast? - en random kille?

Övrigt;

Är du hungrig nu? - nej, haha konstigt.
Vad är klockan nu just nu? - 2130
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? skyp & blogg


Familj;


Hur länge sen var det du träffa din morsa? - typ i söndas?
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - jag träffa han nu :)
Sport;

Går du på någon sport? - nej :/
I så fall, vilken/vilka?- daTA
Trivs du med den sporten? hahah, jaa (y)
Tycker du att den sporten är rolig? aa , :)
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - jaa,

Övrigt;


Gillar du punk? - va ?
Har du sminkat dig idag? - jaa
Isåfall, vad för smink?mascara
Vad har du på dig för trosor/kalsonger just nu? spets
Hur ser de ut? - rosa

bianca, du kanske är elit, men jag är fan superman, så mycket bättre & så mycket coolare.

Godkväll bloggen! Nu har jag varit på svensgård, riktigt trevligt (y)
Jag och Ellinor titta polen filmen, haha trevligt varre, vi fick våra skratt ialla fall, och tror mig den ska upp på bloggen, den kommer inte på bio- men den kommer på essiemansson's blogg, och den kommer ha galapreimär, för den är så bra. Jag ellinor är med i alla scener, vi hade lika bra kunnat göra en film om oss?

Som sagt innan funka inte bilddagboken, nu vill inte min msn funka, tack tack kära data!

Nu ska jag fråga biancadenfjortisen om hon kan logga in på skyp, så jag kan snacka med henne! :)

pusspuss/essiemånssonsomärsåmycketbättreenbianca.

bianca- käft.

Hej kärablogg, jag har just en sak jag har att säga bianca not elit- käften.

Skolan idag har väl varit trevlig? jadå.(y)
Ellinor var och hälsade på när jag hade bassgrupp, snacka om hon dog av flabb? Och att mitt huvud har dunkat hela dagen är inte roligt.

Men sen funkar det typ inte att logga in på bilddagboken, typ döda bilddagboken?

Och nu måste jag skriva om mitt gymansieval, hej gymanster & hejdå kunskap, värst av allt, detta ska vara inne imorgon, säger bara- omg!

Dax att börja med det nu, för sen ska jag till konfan, ohh yääh!

jag säger alltid- dt är utsidan som gör så att insidan får en chans, men jag tor inte hans insida får någon chans.

Godmorgon bloggen, satt och prata med bianca och någon kille från göteborg till klockan 11 igår, somna direkt efter jag hade stängt ner datan (aa'
Bianca säger att jag är fjortis så jag har typ damp på henne så sa jag- men bianca vad fan är det du har på läpparna på din vb på facebook ? så jävla ägd, hon sa då brunkräm eller var det va, men det är väl fjortis om någor ? Och 2 veckor fram, ska vi bara gå med macsara, och sånt så man täcker över finnar. Jag gillar inte att hon säger att jag är en fjo4rtis när jag inte är det!

Nu ska jag göra vid mig.
puaapuaa.
/essiemånssonutank.

godnatt

Nu sitter jag & väntar på att bianca ska ringa mig på skyp, men tar evigheter innan det händer.
Är rätt trött nu faktiskt ska snart sova, men jag villebara säga att när bianca var hos mig i sommras, så skrev hon massa lappar, där hon skrev as söta brev, jag tror det är 15 st, som har leggat i mitt rum i ett halv år, och nu har hittat alla! jag älskar dig bianca !!

nu skrev hon om mig på facebook, så ska in och kolla

godnatt, & puss<3

jag vet inte om jag vågar att ta risken engång till.

hehe, snälla essie snurra inte till det nu för dig.
jag måste följa mitt hjärta denne gången.

jag är längst nree på steg just nu, men jag håller på att klätra upp, det tar sin tid- men jag kommer lyckas.

Jag blir skit förbanad på folk som addar en på msn & säger- tja såg dig på en bild tyckte du va söt.
eller- hej, är du oskuld, ska vi träffas ? amen tjena, du gör mig inte ett dug intresserad, jag skrattar åt såna random killar, jag fattar vad dom vill, men dom kan vända och gå igen, för av mg får dom inget.
Jag vill kämpa lite, och jag har lärt mig att man kan inte bli kär över internet. jag har varit riktigt kär 2 ggr, dom andra har bara varit ''falskt'' att säga jag älskar dig till någon du inte menar det till, är jätte störigt, och jag har gjort det, men finns ju personligasjäl till varför. men tror mig, när man är kär flyger man på moln, och allt är rosa och gulligt, men det kan också vara jobbigt och komplicerat. jag bruka säga att kärlek är som matte, lika svårt och jobbigt. men som sagt jag har varit riktigt kär 2 ggr, och dom är nästan dom värsta gångerna i mitt liv. men att släppa dom personerna är också svåra, man vill helst bara lämna dom och sedan hitta en ny, jag försöker men ingen får mig att känna den känslan som han lykades med, det känns som jag försöker gå vidare medans min själv står brevid kvar vid honom, och säger- det är han du älskar essie, ingen annan.
men jag ska gå vidare, jag kommer hitta den där perfekta killen i mina ögon, den som får mig att flyga fram, kanske tar en tid, men bara jag får tänka först själv istället för massa randomkíllar runt mig, och försöker göra något som jag inte vill. för att låsas att vara kär är inte snällt mott sig själv, eller personen men låsas att vara kär i.

jag har tänkt på detta hela dagen, och så här tycker jag.

essie kommer ur gaderoben men inte om att jag är lebb utan att...

HAHAHAHA, jag kan bara säga att jag har nolife. Jag vet inte om ni läser mina kärasmå kompisars blogg: www.jossanochcorre.blogg.se, där en brud går undernamn :anna-greta. ja, hon är väldigt taskig när hon kommenterar, och corre (cornelia) blev rätt sur, så jag fick säga det tidigt, det är jag som är anna-greta, hahaha, yes this is me ! fast jag har gästbloggat på derass blogg , så alla vet nu ;d

yes. ville bara säga det. och nu ska jag skriva brobyggarna.

hörs ikväll!
btw: mitt tangentbord har kommit, och det är jätte mini, och jätte gulligt! :)


bildbomb.

satt & titta igenom mina bider från sommaren 08, gulligt, här bjuder jag på några!


jag i australien, i vintras, vet att mitt aniskt ser förjävligt ut., men kolla bikiniranden.

kvarnbacka, prao 09

jag, mamma & min saknade hund cocki.

jag & nikki i början av 8:an, hahah !

elin i 8:an, så söt!

ja & min älskade pappa!

jag & söt johanna, i sommras:)

vi igen!:)

hahah, i sommras (y)

jag & kusinerna :) hahah, nolife.


yes, mycket gulig små bilder. puss på det !

bevar mig som din ögonsten.

måste städa mitt rum, men har ingen ork ;d
snacka om att min pappa är bäst som har kontakter om allt, behövde inte åka upp till väla & köpa tagentbordet, vår datanisse kommer snart hitt med ett :)

nu städa!


mitt skall försöker hitta en ny, men min själ i kvar hos dig, damn.

Hej alla mina söt små poddingar! :)
Nu är jag hemma, vi har halvhemstudio dag idag, då vi ska plugga. haha, ja lycka till! :)
Men jag får se kanske pluggar lite senare ;)

Sluta som sagt tidigt idag så jag gick ner och käka med jonna och julia, trevligt!

Har inte så mycket att säga mer en att min data är mini, och jobbigt att skriva på, men jag har fixat nu så jag har en bättre muss till den, och ska fråga pappa om vi inte kan åka upp till väla och köpa ett usb-skrivbord, för det går allt prima-ballerina !

fast den är rätt seg också, så att ta bort lite bild gör ju inget ;)
ska jag säga vad jag älskar att göra när jag kommer hem? Om jag då inte ska göra något, då är det att sminka av sig, och ta på sig mysskläder, & sedan ha en toff's på huvet, fett nice mannen!

så nu ska jag gå & göra det, pusspuss!

/essiemånssonutank.

dax att sova,

Godnatt bloggen, klockan är 12, detta är inte vanligt för mig att vara uppe så tidigt men kan inte sova :( jag sov för mkt innan idag, men nu måste jag sova.

godnatt!

9 : 1 k ä r l e k

Nu är jag hell igen, för nu är jag hemma på grönegattan 7. men den bästa familjen! & att jag ska vara här i en månad gör mig bara merad glad! :)

jag fick nyss en perfym av pappa: Chritstina Aguilera, så nu kan jag släppa dom dära parfymerna från polen, haha.
men tusen tack pappa! jag älskar dig.

jag läste emmie & elin's blogg nys ( www.emmieochelin.blogg.se )
Där Elin skrev om vår klass, och när jag tänker tillbaka på allt, så fyfan vad jag kommer sakna den! vi har bara en termin kvar typ! Och sedan hejdå 9:1.
visst jag har aldrig gillat vår klass för ens vid halva 8, men nu i 9:an kan jag inte beskriva hur mkt jag älskar alla.
Vi är den klassen som blir kallad för fjortisklassen, och bitchklassen, haha okej.. alla i vår klass bryr sig mer eller mindre om sitt utseende, även killarna. men vet ni? vi bryr oss fan inte, det rör oss inte i ryggen, vi hat skit roligt endå!
Vi är den värstaklassen, vår lärare har ståt ut med oss i 4 år, vi blir bara jobbigare & jobbigare, & hon blir bara gråhårigare & gråhårigare, haha nej men känns så ;) men jag älskar oss. Tänk den gången vi hade bild, på morgonen hade vår lärare sagt, glöm nu inte bilden nu på morgonen ALLA! skoldagen gick, och på eftermiddagen då vi hade samling säger vår lärare- vad gjorde 9:1 klockan 8.45 ? - ingen visste, alla bara va? jag hade det och blbl. karin läraren bara- NI SKULLE HA BILD, MEN INGEN VAR DÄR! HUR KUNDE NI GLÖMA DET? DET ÄR DET ENDA Ni BEHÖVER KOMMA IHÅG! KOLLAR NI SHEMAT ENS?! (haha nej faktiskt inte.)
HAHAHA, nej vi är så yra så det är går inte att förklara.
lärarna går alltid runt och räknar in just vår klass, för att se vi är där, oftast är ingen där dom ska vara
Efter varje lektion vi har haft tillsammans säger läraren- detta är den värsta klassen i 9;an.

hahaah, japp jag älskar oss!

älskling,

älskling, jag födes inte för din skull & tänker därför inte leva efter dina krav.
jag är så här, det är min stil något du aldrig kommer kunna ändra på
jag har mina ryckten som du har kommit på, jag vet sanningen
&bryr mig därför inte om ditt skit snack
jag lever mitt liv, jag lever min dröm
det är du som är patetisk gumman, inte jag
fuck you bitch

nu har jag ätit frukost/lunch.
så nu blir det ett varmt lååååååångt bad, tror mig det behövs.

Här kommer en lite bilder



jag funderade om du va den rätta, jag titta dig i ögonen du var den mest perfekta.

Godmorgon bloggen, snacka om att det var skönt att sova ut idag. Somna vid 10tiden och gick upp nu vid halv 12 tiden.

IIIIIIIIIIIHHHH!! Idag kommer pappa hem, jag tror dom har passerat gränsen och är i Sverige nu!:)
Dom kommer som sagt hem vid 4 eller 5 tiden. Så jag ska packa och fixa mig innan det!

Fast nu behöver jag frulle!
pusspuss
/essiemånssonutank.

essie låt.

btw: min låt som jag kom på när vi gick till bilen ikväll.

(melodi: alla i göterborg luktar fisk)

alla i helsingborg luktar sprit
alla i helsingborg luktar sprit
för varje helgen ska det festast
ja, varje helg ska det festast
i den underbara staden helsingborg
nanannaa nannanana.
alla i helsingborg luktar sprit
alla i helsingborg luktar sprit
för på helgen ska det festast
& på sommaren är det fest som bäst!
ja, för i helsingborg luktar alla sprit!
tjo hej!

Kom på den när jag gick igenom knutan och alla luktade sprit (y)


gårdagen & dagen

H E J B L O G G ! Snacka om att jag har varit beronde av data hela dagen, har velat blogga (A).

Jag sov som sagt hos Ellinor igår, jättetrevligt och jättemysigt. Vi gjorde pappakakshus :) mitt blev helt failat med skit i det! Igår kollade vi klart på vår film som vi inte såg klart föra veckan, fast jag blev rätt besviken, den var inte bra! :( 
Vi la os vid 1? Och gick upp halv 6, yes jag var död som satan! 3 timmar på ett tåg är inte så jätte nice, men så länge man kan sova funkar det! :)

Och så var vi då i karlskron! Där vi gjorde en wb fångarna i fortet, du gick in i en cel, och när du gick in där fanns det en ''uppgift'' du skulle lösa, den kunde vara grön(lätt, räkt du var smart & en person kunde göra den) röd(mellan svår, du behövde både hjärna och man var tvungen att sammarbeta) svart(svårast, men roligast hela gruppen var tvungen att vara med, och banorna var långa). För när du kalarade den ena celen, gick du in i ett annat rum som till hörde hella celen, och när hella celen var klar fick du en stämpel du skulle så klart ha så många som möjligt första gången fick vi 4:a? Och andra gången fick vi 15 !! :D

Mycket trevlig dag. Men nu är jag jätte trött och ska snart gå och lägga mig, imorgon ska jag sova ut på riktigt, och på eftermiddagen kommer min kära pappa hem med förhoppningsvis min älskade-önskedrömmade-saknade-norgetröja. yes jag är kär i den. och han kanske skulle köpa hem en god pafrym.

Jag kan även säga det nu, efter som det har hänt, att min pappa har förlovat sig med Eva idag!
Och jag är jätte lycklig att se min pappa så glad med en människa som han älskar gör mig så himmlans lycklig!

långt inlägg, jadå!
men nu ska jag sova!
pusspuss
/essiemånssonutank.

bilder

Essie klarade att baka klademuffins, fast det tog 1 timme, när det ska ta 25 min. Men skit i det, och denna gången blev dom god! :D:D

HAPPYFACE  PÅ DETTA :d

går dagens bilder...
gulligt ni fick se min magge också, men den bjuder jag på, för jag älskar min kropp! ;)


ja, så såg dom ut igår, inte kul!

& detta är dagens bilder, skratta & le :)



vår saga är slut, för jag stängde vår bok.

Hej bloggen, jag skrev ju inte igår att jag gjorde m u f f i n s, haha jag kan ju säga att jag går på ögon mott, och nu vet jag att det inte är det bäst.
Så nu gör vi det i repris, yääähman!
HAPPYFACE att det är helg ?! :D

Fast jag inte så glad, vet faktiskt inte varför :/ men känner mig deppig, ähh blir bättre när jag kommer hem till Ellinor :)

Nu har jag köpt socker så nu ska jag baka :)

så vi hörs när dom är i ungen, puss!


fjortisar.

Det här med fjortisar..
... det har blivit för lätt att få en fjortis stämpel nu tycker jag, det räcker man sminkar sig lite, amen vafan ?!
Alla sminkar sig, tro mig. Vissa killar säger att vi är finnare utan smink, men det tycker inte vi. Och jag kan hålla med att man ser frächare ut med smink ? Men vi är riktigt söta utan smink.
Men det var inte det jag ville säga, utan idag kan man bara sminka sig lite och brösten syns lite och direkt hör du ordet- din fjorits!
Men jag menar hallå ? fjortisar är inte bara ut sidan, utan betende också.
Jag tycker en fjortis är en tjej som använder hela brunkrämsburken, och har så mycket mascar så man tror dom bara har tre ögon fransar, och dom har två bruna sträck på sidan av kind benet som dom kallar brunpuder. Och sedan kattmår och allt bennen fult med totet band, och dom går i korta kläder, och magtröja. Och man säger ordet- tiiep, osv. Och röker fast man bara tar munblås och dricker säg fula på 0,25 eller leker fulla, dom är 12 år och har redan knullat runt med hela helsingborg typ. Då är man en riktigt fjortis i mina ögon. Sen säger alla att fjortis jackan är röd i år, haha okej ! Gulligt att jag också har en, men vad menar ni då? Att Anna-karin 70 år som bär en röd jacka är fjortis?! HAHA! Anna-karin du är fjortis. ;)
Nej, men detta med fjortis ''stämpel'' är så jävla lätt att få. kom igen! alla sminkar sig, bara för man har smink ska man bli kallad fjortis? Så tycker ni att man ska sluta sminka sig för folk tycker man är fjortis? Fast man igentligen vill se bra ut ? HAHA, jag fattar inte på oss ibland.

Men jag vet inte vad ni tycker, jag kanske har fel eller rätt ? ;d


dagen

Nu har jag ätit och blod sockret är på topp, sånt vi gillar!
Dagen har varit stress mannen stress, haha! Men allvar det har den, först skolan var väl sådär rätt bra att jag värkligen kollade i skolböckerna efter 3 veckor, gottmos essie månsson. Sedan kolla jag lite på lucian, men typ puss på hade mitt lucia tåg kommer äga med 16 tjejer, och alla är super bra på att sjunga! HAHA, jag äger ut skolanlucia tåg. Dom kommer be på sina bara ben, bara: essie snälla, dom är så duktigt kan vi inte få låna dom, våra sjunger så dåligt.
HAHAHAH,
jag vet! :) Så ni tjejer som är med, stort tack till er, ni är underbara!

Och sedan har vi en kille i 6:an, snacka om han är kaxig för att gå i 6:an, han säger spyda kommentarer och allt, och även säger han det till 7:orna, och jag tycker att man borde ha respekt till äldre, för det har väl alla ?
Men den här lilla killen är kaxig mott alla i 6:an på skolan, så jag gick fram och sa till honom idag, att det funkar inte att vara kaxig på det sättet, och sedan någon timme efter, kommer en kille i 7:an och får sånt mega damp på den här killen, så han skalar den här lilla killen, och boxar honom, och handen på hjärtat tycker jag inte ett dug synd om honom, han ska ha det! Killen som gjorde det åkte dock in till rektorn, men själv tycker jag att killen som blev slagen, borde åkt dit för länge sen för det han gör är faktiskt en liten bitt av mobning!

Och sedan på eftermiddagen sitter jag med mina tjej-kompisar och så bråkar vi på skoj, det var dom som bråkade med mig faktsikt ;) och tog mina saker. Sedan var det jag som fick skiten ? Blev fett sur på vår lärare, eftersom det är alltid jag som får skiten, fast det inte är jag. Men som mamma sa, att jag är en kopia av pappa bruka man höras mest brukar man oftast få skiten mest. och jag måste dock hålla med henne.


 


HEMMA!

Hej bloggen, min blodsocker är hur lågt som helst kommer tuppa av vilken sekund som helst :/. Men ska snart äta, så när jag har ätit blir det bättre uppdatering.

så vi hörs sen!

dagens

Dagens låt:

Dagens skämt : hunden naffy! :D

Dagens tråkigaste: att det är onsdag & långt till helgen.

Dagens roligaste: att simma med klassen, haha gick inte så bra frida ;d

Dagens kläder: jeans, linne gina & hm & kofta bikbok
Dagens måste:att sova!

:D:D:D

Hemma nu alla mina söta små poddingar.
haha, okej jag är sjukt pepp, IIHHHHHHHHH!:d
Och fråga mig inte varför ;d

Men ska snart ta det lite lugnt, eller jag vet inte :)
har inget att skriva utom att  

11-13 GBG :D(Y)

gbg 11-13, med julia & bianca :d:d

nordic & sånt,
gahhh längtar.
skolan är typ segast jadå(y.

&& 23 dagar till julafton :d:d
&& visste ni att man kan spela gutiar hero på msn? så fifigt:d så vill någon spela med mig, kontakt mig!

& till helgen, ska jag essie månsson göra en låt, respekt eller vad? haha, den kommer suga, men skit samma. kan ju säga att det är rapp & inte opra för det hade fan inte gått dom hade dött :/
plus ska jag göra en film med ellinor :d haha ett lycka till kanske? (aa)

trevlig info folk. haha nej, men kändes att en bild hade sutit fint!
& sedan är ju bilden ett kapitel för sig, & bilden är ju så mycket flipp så du inte kan stava till det din fjant :d

aja
pusspuss

/essiefuckingmånssonutanö.


roligt! & att texten blev lite konstig är för att jag har tagit den från bdb, men jag säger också hejdå här

HEJ DÅ!

bröst, rumpa och lår- alla vill se ut som modelerna jag säger- NEJ TACK!

Tjo bloggen. :)
Nu är man hemma efter en lååång dag i skolan, okej den kanske inte var så långe. men endå!
Vi hade både idrott & simning, tack till våra älskade lärare som satte både simning och idrott på samma dag. väskan blir inte tung med alla våta handukar, nej inte alls.

Men nu är jag hemma, och ska snart skriva Brobyggarna. ska göra så mycket jag kan..
Skulle till Ankan innan, men hinner inte, så om du ser detta Ankan, så har jag försökt ringa dig!

Men vad ska jag säga om dagen? mer en att vår klass är den mest självfixerade klassen på kunskapsskolan, rätt tråkigt, men vi tjejer har mycket komplex men tror mig det har killarna också.

Men nu får jag väl plugga vidare. Så hörs vi när jag kommer hem, senare ikväll!

pusspuss
/essiemånssonutank.


dagens måste

Dagens låt:

Dagens skämt : haha, när jag & axel lyssnade på krillebooi's låt, så sjunger dom: dö alla fjortisar så säger vi- ha, det kan dom inte, då finns det inga kvar - axel- nä, och inget att skratta oss.

Dagens tråkigaste: vet inte, att jag har ont i ryggen ?

Dagens roligaste: konfa, lätt!

Dagens kläder: jeans, linne och en randig över tröja!
Dagens måste: att komma ihåg morgon dagens måste!


jag älskar när min bror står och bortstar mitt hår!

du är den enda som har lyckats göra mig knäsvag på riktigt.

Godkväll bloggen! :)
Nu är jag hemma efter har varit på svensgård med konfemanderna, alltid lika trevligt:)
Fast att Ankan inte gillar att jag och ellinor inte har gjort våra uppgifter är inte lika roligt, förlåt!
Sedan tog vi en sväng inom stallet, har inte varit där på evigheter, saknar det lite faktiskt.
Skolan idag, riktigt chill dag, skönt! Fast jag kom försent på morgonen, och sedan på eftermidagsamlingen också.
(Vi har alltid samling på morgonen och eftermidagen med klassen.) Så kommer man då in tittar karin(lärare) surt på mig- jasså essie månsson, försenad igen. -  och för första gången på länge kunde jag säga- ja, jag satt på bibass och j o b b a d e!
alla bara, HAHAH ESSIE SA VAD? stolt var man ju!

men nu till ett helt annat.
Sen när vi skulle ta bussen hem(tog den med malin, jonna, moa& ellinor), såg vi att någon hade skrivit sitt nummer på sittstolen, jag & ellinor har våra stunder, och tog nummret. Vem vet? Det kanske var en snygg killes nummer?
Men nej det var det inte :(. Utan det visade sig att det var min och ellinors gammla klasskamrat sandra från 6:an till 5:an , rätt roligt med läskigt. haha!

Nu måste jag äta för det har jag inte gjort. sedan packa väskan för imorgon. Jag måste fixa lucian också imorgon. och så måste jag ju göra mitt projekt brobyggarna imorgon, jag ska skriva om polen. stress mannen stress!

Och jag vet att ni inte gillar att läsa lååååånga inlägg *host nikki host* och då ska du inte få det gumman ;) men om man ska skriva om sin dag, och om man bara skriver en gång om dagen typ, så blir det rätt långt hjärtat!

pusspuss.
/essiemånssonutank.

sticka & glasögon, kallar jag 50-årskris.

Godmorgon, yes jag ska sitta i skolan nu. men jag försov mig.
Och lite var med meningen, för jag har sömn problem och somnar inte förens halv 5 ? och va tvungen att sova lite extra.´
Men nu är jag tillbaka! Och nu ska jag till skolan, och plugga plugga !
yes, så vi hörs efter jag har varit hos konfemanderna idag, då vid halv 7kanske ? :)
pusspuss.
/essiemånssonutank.

HAHAHAHAH, jag igår kväll det kallas- bjuda på sig själv!

RSS 2.0