..

jag ställer aldrig krav.
för hos mig kan du vara dig själv.


har hon det jag inte har?

hej bloggen. ETT STORT FÖRLÅT för att jag har varit sämst på att blogga. men inget har funkat nu för tiden, tv;en är helt åt helvete och datan har precis börjat funka.

skolan rullar på som aldrig förr. och jag börja gilla klassen mer och mer. jag har börjat på spanska 1! hur det gick till är fan en bra fråga. och den frågan har jag ställt många gånger idag till mig själv.

helgen har varit den mest lärorika helgen på länge. lärt mig att man inte kan lita på folk och dom du kan lita på ska man var rädd om. dom växer inte på träd.

nej nu blir det duschen och sedan hoppa i sängen. nu dag imorgon och nya äventyr!

är hon vackra än mig?
älskar du henne mer än mig?
var vi bara ett sommar flört?
eller var det så att det ska va vi?
varför kommer du till mig?
när du vet att jag är svag för dig.
jag tar emot dig alltid hjärtat.
men hur kan du göra så här mot mig?
när du vet hur liten jag är.


det är bara du som lyckas få mig urballans.

skolan gick så där! nu måste jag packa för jag ska på läger imorgon!
gotte! hej!

vägen är lång, men den är värd att gå

Nu har jag städat HELA rummet! Har dock en liten bitt kvar. Men jag måste bara tänk vart ag ska lägga dom kläderna och hitta tid för det!

För nu ska jag gå och fixa mig! Ser ut som en uteliggar och jag ska ju faktiskt  på väla Ellinor senare!
Nu ska jag faktiskt fixa lite!

puss!


det du gör i livet är meningslöst. men det viktigaste är att man upplever det.

Hej bloggen! Förlåt för dåligt uppdatering! Men eftersom att det är dom sista dagarna på sommarlovet har jag inte haft tid med att sitta vid datan. Utan försökt leva det fullt ut!

I fredags kom min faster hitt vi åt och hade jätte trevligt! På kvällen stack jag hem till Cornelia där vi hade kräftskiva. Riktigt jävla kull. Man är bara ung en gång. Så lått mig göra mina misstag för att kunna allt till slut.
Så stort tack till Cornelia!

Och igår stack Eva, Johanna och jag till Ullared! Riktigt mysigt faktiskt! Handla lite kläder och sånt!
På kvällen åkte jag till Ellinor och kollade film; Remember Me! Både jag och Ellinor satt och smått grätt till filmen.

Idag ska jag ta det lugnt för imorgon är det skola och jag är jätte närvös!

okej.. nu blev texten liet smått cp.

MEN HA DET BRA!


...

Godmorgon sötnosar! Mitt inlägg igår bestod bara om massa känslor. Men jag är faktiskt små rädd för att börja gymnasiet! Men jag fixar väl det trotts allt! Nu har jag ätit frukost duschat och fixat lite. Jag ska bara ta på mig och sedan städa rummet. Som vanligt ser det ut som 3 världes kriget! Jag måste också säga att mina cheep mondy (stavas?) sen sexan fortfarande går på mig är ett under! helt sjukt! Dock har man fått lite mer kurvor än vad man hade då! Jag har haft problem nu med massor av mina mobiler. Först hade jag en nokia som var as bra! En av mina mobiler som har hållt längst faktiskt! Men det höll på nu i slutet och inget funka som det skulle. Så jag bytta till min rosa Samsung. Den funkade också rätt bra i början! Fast den gick också mott sitt slut! Ingen hörde vad jag sa när jag snackade i den! Rätt störigt. Så jag fick låna en mobil utav någon i släkten, rätt bra, man hör vad jag säger. Men klart som FAN funkar inte knapp fanet på den! Jag kan allså inte gå till höger eller vänster eller upp & ner! Jag kan inte skriva med t9. Är rätt lagom trött på dessa mobil-problem! Så just nu försöker jag övertalla pappa att köpa en iphone 3Gs! Är riktigt kär i min brors. Kollade på min kompis Julias iphone 4. Men det finns endå någon kärlek med 3Gs Haha,nu blev det en massa onödigt trams jag skrev om men endå! Nu ska jag fixa vidare!

kvälls inlägg.

jag är trött på folk och nervös för allt. jag vill inte börja gymnasiet verkligen inte, jag vill börja om 6;an på kunskapsskolan. jag kan vara ärlig och säga att jag inte är mogen för att ta sånt stort ansvar än, jag är bara essie och är fortfarande lik bussig och springer fortfarande runt och fjantar. jag är inte redo för att ta det ansvaret. känns iallfall så nu. jag lyssnar på alla andra för mycket. jag vill ha deras råd. jag ber om det. men sammtidgt måste jag välja i slutet. men jag lyssnar på för mycket skit. om vad folk tycker och tänker om andra. jag skappar aldirg min egna uppfattning. jag behöver någon som älskar mig för den jag är, uppskatar det jag gör. tar inte mig för givet. jag har insett att yngre killar är bara trams dom är mycket omognare än mig och spelar på en lägre nivå. då jag vill upp till elit nivå. jag vill ha någon som håller om mig när jag fryser, än som jag kan säga allt till, skratta gråta med. som en bästa vän som har tagit det till en annan nivå. jag vill ha någor äldre och seriöst. men folk tar en förgivet. men jag fattar allt. nä nu yrar min hjärna för mycket. och jag tror jag måste sova.. men jag vill kunna säga saker till dig precis som jag gjorde då. det är dig jag behöver nu!

''ibland är man ett stort frågetecken''

Under en lite längre tid har jag gått och funderat på en massa funderingar som jag inte får svar på.
Försöker hela tiden vrida och vända, för att kunna hitta rätt svar och se det från andras perspektiv.

Men varför bryr vi oss så mycket om allt och annat. Varför bryr sig folk vart man kommer ifrån? Kommer jag från Kattarp är jag bonde. Bor jag på dalhem är jag blatte. Det spelar väl ingen roll? Man ska hälst bo på det finnast stället, om du inte gör det snear folk än. Jag brukar själv och mina vänner mobba Kattarp lite men jag/vi gör det med en nypa salt och lite kärlek. För jag tycker faktiskt om Kattarp!

Samma sak gäller om man har olika åsikter. Man kan väl få tycka och tänka hur man vill? Det är ju mitt val, mitt liv och därför mina åsikter. Varför bryr sig då knut om min åskit och måste slå mig? Det blir ju bara helt fel.

Jag är trött på att folk lägger en i fack!
Hela tiden gör vi det, hur man bor, vad man tycker. Vilka man umgås med! Varför skiter vi inte bara i det och tar varanda för hur vi är? Älska personen för hon är hon och du tycker om hennes personlighet! Bry dig inte om hur hon bor eller vart hon kommer ifrån. Om hon är mörk eller vitt. Vi är bara männsikor. Jag tror faktiskt att det är vårt fel att vårt samhälle ser ut som det gör. För det är vi som lägger folk i fack. Överskattar sig själv och underskattar andra för han inte ha det märket på sig. Eller för att han röstar på vänsterpertiet ska man slå han!

Jag kommer ALDRIG
förstå mig på människan.


''du borde få nominering för rollen du spela''

Godmorgon alla söta och glada! Vaknade rätt tidigt idag av att min lilla syster på 7 bast och hennes pojkvän skratta och skrek en massa! Helt sjukt hon är 7 år och har killar hella tiden, han sov över inatt. Alla trodde dom bara snacka om att dom skulle göra det, men JODÅ! dom sovöver! Rätt gulligt endå! Tänk att allt är så lätt när man är liten, det där med killar osv. Min pappa hade svimmat av om jag sa att jag skulle sova med en kille!

Aja, slut snackat om den saken! Nu sitter jag i min ''låsas'' lillebrors rum vid hans data medans han sitter och spelat tv spel! Hade en långt samtall med han innan. Fast han bara är 9 bast kommer vi bra överrens och vi förstår varandra riktigt bra! Vi sitter just nu och snackar om vi ska åka ner till stan tillsammans och spela laserdome och bara vara vi! Annars så brukar vi vara hela la familia på 6 pers! Och det orkar man inte alltid med!

Nej nu ska jag faktiskt gå och snacka lite med pappa om detta!

puss!


''jag kom, jag gick och jag segrade''

godmorgon. dagen igår var underbar. hände en massa saker.
kvällen slutatde att jag sov hos julia.
nu ska jag hoppa in i i duschen sedan åka in till stan för att träffa en liten fjant!

puss!

& detta fick mig på bennen igen.

hur ska det gå?

var det kärlek- eller var det bara så att vi kände likadant?
Din sol har landat I mitt knä och gått sönder

du vågar inte hålla min hand. för du är rädd att någon ska kolla.

Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med
det har regnat hela sommaren
och jag känner med det



Du ville prata häromdagen och helt plötsligt blev det tyst jag undrar vad som hände vi som skrattade nyss Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig jag kan inte skilja på om jag vill va med dig jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig jag kan inte skilja på om jag vill skada dig men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig Vi tar en paus och lämnar rummet och nu släpper du min hand på varsin sida av vägen som en främling för varann Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord du har viljan att bli större här är du redan stor
och jag är smått förälskad i melissa horns texter.
hon och lars winnerbäck är bäst på att göra musik tillsammans.
lite dålig uppdatering, men det kommer bli det nu lite över till skolan börjar.
jag menar man måste leva ut den sista vecka fullt ut?!
puss!

''gör som jag, ta livet med en klackspark''

Nu är jag hemma efter en underbar vecka. Och är helt jävla spiddat för jag är övertrött till max! lyssnar på abba och sjunger!
veckan var helt underbart! Hittat på nya saker hela tiden! träffat personer i alla åldrar. Utan att haft en droppe alkohol i kroppen har jag trotts allt två hellokitty ploster på bennet eftert att kommit på att jag hade rivit mig någon stans. Jag har ett stort blåmärke på armen, men skit samma vi hade jävligt underbart skoj! Jag har skrattat tills jag inte fått luft. Ellinor lika så. Fyfan kan inte säga med ord hur kul jag har haft! Folk har skrattat åt oss och med oss.

nu ska jag sova!:D

GÖR SOM JAG TA LIVET MED EN KLACKSPARK!


BRÅTOM

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

nu måste jag springa tror jag! som vanligt!
PUSS!

andreas wilson. ♥



ögon godis & söt som socker.
fyfan. nu har jag hittat min kärlek.

ska sova.

är som sagt inte på det bästa humöret, men har endå inget liv. denna är tagen från julia samuelsson blogg! (www.enbartjulia.blogg.se)

Du som liten.
1. Vad hette din första bästa vän? Ellinor Lindeblad
2. Vad hette din första kärlek? Mikael
3. Vilken var din favorit rätt? har alltid gillat mat, så vet inte.
4. Vilken var din favorit färg? blå
5. Vart bodde du? gammel gård, björka och ödåkra
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? att mina föräldrar skildes sig och blev tillsammns igen. underbar kännsla
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? när mina föräldrar skildes
8. Vad ville du bli när du blev stor? hahah, modell.
9. Vem var din favorit?  mamma och pappa
10. Vilket godis tyckte du bäst om? ALLT

Nu
1. Vad heter din bästa vän? Ellinor Lindeblad
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? är inte kääär.
3. Vilken är din favorit rätt? grillat är gott, men gillar all mat.
4. Vilken är din favorit färg? blå, svart, vit, rosa det mesta
5. Vart bor du? kattarp och ringstorp
6. Vad tycker du är det bästa som hänt?  australien resan, och mycket mer!
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? att släppa det sista man hade kvar av allt..
8. Vad vill du bli? oj oj oj, mycket vet inte än.
9. Vem är din favorit? Pappa och mina vänner
10. Vilket godis tycker du bäst om? hahaha, allt! (a)

har inte lyssnat på melissa horn förr, vet pinsamt. men har alltid älskat lars winnerbäck så han har alltid varit min drog. men nu sitter jag och knarkar melissa horn lite istället. fett duktigt tjej!

ESSIE ÄR GLAAAAD... så är hon inte det,

hej bloggen. är smått irriterad, så det lär inte bli ett trevligt inlägg.
men vad fan ska man göra när mobil är helt cp och folk hör inte än när man snackar? man står där och smått skriker i telefonen, folk tittar på en som man snackar med en utveklingströd person, och som om man själv vad det som stog och pratta så. tåget går EN FUCKING GÅNG I TIMMEN. mitt enda sett att ta mig från kattarp till helsingborg är tåg. som går en gång i timmen, sista tåget på kvällen går 23.34 missar jag det, är det kört! kommer jag inte hem! jag känner ingen jävel här, försöker endå le lite med dom snear och svänger av vägen! tjejerna går allså inte förbi mig! KOM IGEN, ser jag så för jävlig ut? är det mig det är fel på? eller är det för att jag har flyttat in i robin och maddes hus, att våra föräldrar är tillsammans? eller vad är det? alla tittar på mig som jag kommer fån mars. alla tjänner alla här, för utom jag. jag ska dock inte klaga helt. här finns lite folk, hahah (max 5) som jag visste vem dom var sen innan jag flytta hitt! samtidigt som jag vill lära känna folk här är jag rädd för det, folk snackar massa hela tiden.

nu ska jag sluta klaga och äta upp istället och sedan titta film!
sedan blir det stan igen för att kolla fotboll igen!

älskling jag vet hur det känns, när brorar till trygheten bränns.

godmorgon puddingar. sitter här nu och min hals är som vanligt smått död. nu orkar jag inte med detta mer, hoppas dom tar mina mandlar.
igår var jag med jonna ponken, mycket trevligt har knappt träffat henne.
nu sitter jag här och smsa ellinor nyss, ska se om hon orkar gå med mig på väla idag!
nu ska jag fixa mig!
puss



'jag ångra mina drag. det är dig jag vill ha.
jag fattar nu vilket spel han spela.
för han visste hur svag jag var.
nu stänger jag denna sagan.
och tar ett steg framåt
för framtiden!

jag föddes för att göra mina egna misstag.

hej bloggen! har inte bloggat på ett tag och kommer nog inte blogga nu ett tag fram över. har mycket att tänka på och så! men det bästa settet att glömma är att göra något hela tiden!
så mina kära vänner, ni som känner mig så pass bra når mig på mobilen!

puss!

RSS 2.0