SOV SÖTT DRÖM SÖTT.

Godkväll gott folk!
Nu är jag hemma från Ramlösa, jag och Elise var och hälsade på lilla Julia, vi ska dit imorgon också! Måste peppa upp mitt lilla hjärta! Vi var där till halv 8, sedan stack jag och Elise ut och träffa några, Julia kunde inte hänga med ute eftersom hon har skaddat sig. :( Men klart missa vi bussen, som vi skulle ta så vi fick så ute i det kalla ett tag till. Men det var rätt chill. Men nu sitter jag här hemma, och har precis duschat.
Men jag är så jävla hungrig, så ska äta. Helt cp, innan jag åkte hemma i från åt jag 3 makor, och fil sedan på knutan åt jag chesburgare på mc, sen hem till Julia och äta där. Och nu är jag fan hungrig igen, så nu blir det som jag kallar- nattamat!

Men nu ska jag nog skypa med Elise, och äta mat!

Så vi hörs nog imorgon, innan jag går till skolan! Hinner nog blogga, börjar ju 9! :)

essie. ♥

SKYPE!

Nu är jag hemma hos mamma!
Ska sms'a Julia och fråga om jag får komma till henne idag! Men ska snacka lite med Elise på skyp!

Jag just nu.

Och en till fast här ser du mitt hår bättre! :)

Ska ut och fota lite med Elise sen, så bilder kommer så klart!

essie. ♥

musik ♥


Den låten tycker jag är bra, för texten är bra och stämmer.

essie. ♥

GODMORGON GODMORGON

Godmorgon snyggingar!
Det bästa med att vakna upp idag var att se solen lyssa så stark. Om det håller i sig kanske tötar snön bort, och det blir snabbare vår och sommar! Och sånt gillar man!
Vakna vid 8 tiden idag, av att jag tänkte på när ska jag ha mitt idrott's pass, har glömt om det är v9 eller v10. Men  det kollar jag upp. Sen var jag tvungen att kolla min mail kom ja på, för Ellinor hade sagt att vi hade fått mail av leddarna från brobyggarna. Men jag tittar aldrig min mail för facebook bombar med mail!
Riktigt jobbigt.

Men skit i det. Idag ska jag hem till mamma, och pappa ska till Norge, därför måste jag packa och fixa lite här hemma, det är även min tur att damsuga.. Får se hur lång tid det tar. Sen ska jag med Elise hem till Julia och hälsa på henne! Jag kommer i princip bo där denna veckan, hälsa på och sånt!

Och jag måste säga det en sista gång- VAD FAN SKA JAG GÖRA MED MITT HÅR? Det är inte så jätte farligt vi topparna, med det är där uppe vid botten. Jag vet inte, men Eva sa att när om har tvättar håret några gånger kommer det lägga sig. Det hoppas jag! Sen vet jag inte om jag ska lägga i några svarta slingor. Hm.. Jag får se! Eller om jag färgar tillbaka det till mörkt brunt!


Här får ni en gullig morgon bild på mig! Där ni också ser mitt hår. Men man ser det bättre i verkligheten.

Aja, nu får man väl gå ner och börja morgonen med en god frukost!

essie. ♥


ÄR DET VERKLIGEN INTE FREDAGEN DEN 13?!

Jag börja undra om det är fredagen den 13. För det har hänt en massa saker idag!

Men jag kan säga att håret är för jävligt, så jag vissar ingen bild på det. Ska färga om det imorgon,om jag inte lägger i svarta slingor förstås.

Men nu ska jag sova.

Godnatt!
essie. ♥

FIXA OCH DONA.

Godkväll folket!
Ni får ursäkta mig för en dålig uppadtering, men det är en sak som har hänt min kompis, och klart kommer jag alltid finns där för henne, och därför var jag tvungen att sticka dit på 2 röda! Allt för sina vänner! Men jag kanske berättar det sen, men vill inte säga något nu. Jag vet dumt att jag säger A men inte B. Men min blogg! och det är här jag skriver min skit! ;)

Men nu har jag ätit kina mat, och ska snart färga håret och fixa lite. Ska ju till mamma imorgon, så vill helst vara hemma med familjen ikväll.

Och på måndag börjar skolan, inte roligt. Har knappt hunnit träffa kompisar. Men jag ska träffa dom hela veckan, saknar dom!

Men nu ska jag som sagt färga håret! Blir lite vinrött! Bilder kommer!
Så vi hörs sen!

essie. ♥

,

jag älskar dig.

GODMOROGN SVERIGE!

Godmorgon snyggingar!
Vakna vid 12, av att pappa kom in springade. Haha, som vanligt när han ska göra något. Man han var gullig och gjorde honugns vatten till mig. För jag har riktigt ont i halsen.
Och nu sitter jag här och ruttnar.

Dagens planer
vet jag inte riktigt en, jag ska nog sola, också jag ska till väla och byta ut min tröja som jag köpte igår, var ett håll i den, jag vet inte men jag har alltid otur och hittar tröjer me håll i, men jag ser inte det för en jag har kommit hem!

Jo, jag ska ju även färga håret idag, jag har ju brunt hår nu, och ska färga det lite vinrött, jag vet inte hur jag ska beskriva det. Men jag ska bara tona det, jag ska bara ha det nu i våren, till sommaren blir det mörkt brunt! Tycker det är jätte snyggt när man är brun! ;)
Och där fick ni en trevlig info.

Men jag har inte ätit frukost. Så ska göra det.

essie. ♥


LARS WINNERBÄCK ÄR KÄRLEK.

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck och bara älskar livet!
Fast livet har motgångar rätt många gånger måste man alltid se från den ljusa sidan! Det som händer kanske inte löser sig. Men vi har varandra, och det är det bästa!
Livet är bra, det rullar på, skolan funkar, vännerna är fina. Och familjen är underbar. Och jag har en känsla att våren börjar närma sig! Ja, i love me life.
För jag har tänkt på det, jag brukar klaga på mycket, att livet är jobbigt och sånt, men när jag tänker på alla andra, hur jobbigt dom har det. Då är fan inte mina problem inget, så varför ska jag gråtar? När jag lika gärna kan hjälpa dom som behöver mitt stöd?!

Lars Winnerbäck är kärlek. Det är han och Håkan Hellström som är bäst. Deras texter betyder mycket. Jag vet inte hur länge jag har lyssnat på Lars, min mamma gillar honom, så där efter börjar jag också lyssna på han! Jag har varit på hanns konserar när jag gick i 5:an, då typ ingen visste vem han var i min ålder, men nu vet nästan alla! Han är helt enkelt bäst.


En av alla tusen bra låtar han har gjort.

VÄLA MED ELLINOR.


Nördglasögon-
från Götborg, vet inte vilken affär. Men själv tycker jag dom är coola. 79 kr.

Peac öronhänge- Gliter 37 kr. Stog och valde mellan små eller stora som hängde, själv tycker jag att jag passar i små.

Yes/No Öronhänge- Gliter 39 kr. Jag har Yes, och Ellinor har No. Istället för att köpa bästis halsband körde vi på detta. Jag är posetiv och hon negativ. Så tyckte det var rätt passade till oss!

Glasögonhalsband- Från JC 49 kr. Och det är inte min dag att bli bra på bild. Men pallar inte sätt en sån sak över huvet, och jag tycker att det handlar om att bjuda på sig själv!

Gråkofta- Only 100 kr. Och som jag sa innna, inte min fotodag i dag.

Men nu är den stora frågan kommer jag våga ha på mig glasögonen i skolan? hm.. vet inte om man vågar sticka ut så mycket...


Men nu ska jag yrar runt lite i huset.
Kanske bloggar mer sen.

essie. ♥


TAGGA TAGGA

Jag är sjukt pepp! Allt bara trallar på!
Men nu ska jag fixa mig lite! :)

Snacka om att denna peppar! :D
Men nog lagom kul att datan inte vill ladda upp bilder ? -.-

GODMORGON

Godmorgon! Snacka om att det är konstigt att vakna upp i sin säng. Sist sov jag i en buss. Aja, är hemma i Sverige igen. Tycker det är tråkigt att se vädret då det inte har blivit så mycket bättre, men jag kan ju tacka sverige att igår natt när jag hoppa av bussen var det 4+ ute, då det var -19 i Norge!

Okej, vad ska man säga om dessa 5 dagarna? Jo, dom var helt underbara. Jag åkte rätt mycket själv, men det gjorde inget rätt skönt. Men hade endå varit rätt roligt att ha någon i min ålder, men det fanns det inte. Men annars har det varit riktigt roligt. Klart har jag fotat som aldrig förr! Men jag tror att usb-kablen är hos mamma, men jag ska hem till henne på söndag och då kommer det upp, tänkte faktiskt göra en liten film istället mycket roligare!

Men idag ska jag träffa Ellinor. Har saknat henne jätte mycket (och alla andra.) men snacka om att vi har mycket att snacka om.
Men nu när jag har kommit hem, har jag fått en jacka av Eva, en svart everst, och sedan var Ellinor i Göteborg och köpte ett par coola glassögon till mig! Bilder kommer på det!

Men nu är klockan elva, och jag ska väl gå ner och äta lite frukost. Sedan fixa mig och sånt.


Och en sak till. Jag ska försöka uppdatera bättre, och skriva roligare inlägg, mer bilder och sånt.
Men jag har faktiskt ett liv utan för bloggen, precis som alla säger. Men jag har faktiskt det.
+ att jag ska försöka göra en ny design, eller fråga någon om dom vill göra.

Aja, frukosten väntar kommer ju dock inte bli frukost buffe, som igår på hotellet, *snyft* :'(

essie. ♥

hehe

hhej folket, och bloggen, detta får bli ett snabbt inlægg, som ni ser blir vissa bokstæver konstiga, men det ær før att jag ær i norge nu, vi kom hitt igår, och idag var førsta dagen vi åkte skidor, riktigt roligt, men det ær kallt som sattan,men måste sluta, puss hej


essie segaste månsson, ska snabba sej nu!

skulle blogga, men pappa kalla, ska hem & äta hos eva. men bilder och sånt kommer sen
p&k'
essie

god morgon

Godmorgon alla snyggingar!
Jag är riktigt trött idag, men idag blir det väl att bara packa, och köpa det sista som behövs, och sedan ska vi väl äta middag med hela familjen.
Sakna om att jag har saknat Johan och Johanna.
Aja, jag har inget roligt att skriva.
Men nu ska jag duscha och sånt, och jag måste städa för rummet ser för jävligt ut!

pusshej
essie ♥

Vi börjar om, jag säger kom.

Nu drar jag! Fixat mig och allt nu, och Lars Winnerbäck är bäst! Aja, kommer hem vid 12 eller något! Men nu ska jag med bussen!
pusshej

Du är min skatt.

Tja bitches! Skolan idag, haha det var bara jag och Elin från min klass, men vi hade trevligt endå! Efter skolan drog vi ner till stan, sedan hem till henne hämta en sak och lämna en annan, sen ner till stan igen. Så tog jag tåget halv 3, och nu sitter jag här och lyssnar på muisk!
Kändes lite konstigt då inte alla nior var i skolan idag. Fast jag och Elin hade det rätt chill endå!

Men ikväll blir det bio med Ellinor ponken, ska se snabba cash, hoppas den är bra! Den börjar inte för en vid 10 tiden, men vi ska äta tahibox först! ;)

Men nu ska jag äta, städa och sen fixa mig lite.

Men ha en bra dag!
pusshej
essie ♥


haha, igga mig! men kolla, haha såg den bilden nyss! jag undrar vad Johanna gör, söt är hon ialla fall!

Jag skulle ladda upp en bild till, men datan cpa sig.




det du inte visste om mig

30  sanningar om mej;
- jag hatar att jag har svårt i skolan.
- jag gråtter minst 1 gång i veckan eller varanan, gjorde inte det innan
- jag vill bli rik, precis som alla andra, men jag vill lyckas med något som ingen annan gör.
- jag skrattar när jag blir orolig
- jag blir lätt osäker i olika stunder.
- jag hatar att folk tror jag snear när jag tittar ut i luften.
- jag har varit riktigt kär 2 gånger.
- jag älskar min kropp.
- jag står 2 gånger om dagen och ge mig själv fina komplimanger för min kropp,
- jag saknar fotbollen något sjukt.
- jag är bäst på att fuska.
- för ett halv årsen, var jag skit kaxig. men jag tycker jag har bättrat mig.
- jag lägger mig i vad andra tycker, eller annras bråk.
- jag tror allt redan är bästemt.
- jag får alltid en massa skit, eller hamnar jag i bråk lätt.
- blir jag riktigt arg, och folk forsätter håller på, kan jag lätt klappa till en person.
- sens jag börja gå med i brobyggarna, ser jag livet på ett annat sätt.
- jag hatar när folk inte respekterar
- jag ser mig själv som en dålig kompis..
- jag dagdrömmer hela tiden
- jag tror det finns något efter detta
- jag är inte rädd för att dö, men jag är rädd för att inte hinna med allt.
- jag hatar när folk tror att jag är trög, för jag vet att jag kan.
- jag är fortfarande oskuld, fast jag är 15, jag försöker vara det länge, då jag inte har bråtom.
- jag älskar att stå i centrum
- när jag ska prata för flera personer blir jag närvös
- jag har varit på ekebo.
- jag vet om att jag har många vänner som är falska, och försöker plocka ut dom.
- jag blir lätt avensjuk-
- & jag vet i fan varför jag gjorde detta ;d

väntar på att pappa ska komma! <3

HAHAHAHA, snubben pallar inte trycket.


haha, jag såg detta på en tjej's blogg, och som jag skratta, snacka om att snubben har fått panik på twilight och att alla tjejer snackar om edward, haha! det var mig en trevlig prick,och snacka om att stilar i sina glasögon! HAHAH


och här kommer en liten gullig bild på mig just nu.
där ser ni mina naglar, fast man ser inte den riktiga färgen, för den skriker mer.

Girls just wanna have fun

Åhh gud, ligger nu i sängen helt död, utan att skoja. gick och la mig, somna direkt, sedan kom mamma och sa att det var mat, gick upp la mig, sedan la mig sängen igen, men denna gången med lapptoppen, fyfan vad jag är trött! och mensvärk till tusen, helt seriöst jag gråter snart, för jag får jätte ont i maggen, ryggen men fram för allt ben jävlen! och alltid vänster. jag skulle bli kille. haha, skämt o sido.

aja, jag ska snart gå och fixa naglar, har fan inte fått ha nagelack på en vecka, så naglar har ju sett ut som soptipen, haha nästan. och sedan får jag väl packa ihop mina kläder, och kanske duscha, så slipper jag göra det hos pappa? jaja, får se. :)

men nu ska jag gå, och bilder från igår blev inget, för jag orka inte.

pusshej
essie ♥


sista dagen.

Hej alla sötnosar!
Gud vad trevligt mitt inlägg började, bruka börja: hej bloggen. typ något sånt i den stilen.
Aja, slut snackat om den saken, nu går vi direkt till sak tycker jag!
Fast jag har inget att skriva om? Haha, det var min sista dag på prao, och det var trevligt men jag var sjukt trött måste jag få säga! Jag somnan nästan hemma hos en tant!
Men jag kommer faktsikt sakna att vara där, för alla är så himmla underbara!
Men en sak är säker, jag har aldrig kännt mig så skabbig som jag har gjort denna vecka! Det är för jag inte har hunnit fixa mig ordentligt, jag har inte haft lust heller, för vem ska jag göra mig fin för? Nils Erik 75 år? Haha, nej tror inte det! ;)

Aja, nu är jag så hungrig så jag hade kunnat äta upp hela donken utan att skoja!

Så ska gå och äta.
pusshej
essie ♥


om det inte funkar kopiera det! brobyggarna

http://hd.se/helsingborg/2010/02/17/goda-krafter-verkar-i-odakra/

life is life, and I live it as if it were my last day, for you never know what happens tomorrow. so have fun bitch

Godkväll. Har inte bloggat idag, då dagen har varit fullt upp och därför bloggar jag så sent, men jag börja som vanligt klockan 7, alltid lika trött. sedan sluta jag vid 10 i 2 då jag gick till toa bytta om sminka mig och fixa mig, sedan gick jag till konsum, och vänta på att ankan skulle hämta mig, där efter till gläntan, och där redovisa jag projektet brobyggarna för komunen. man var ju lite närvös, då detta var allt eller inget, haha inte precis, men nästan. men jag tycker att det gick bra och det känndes som dom gilla det, och att dom ville vi skulle redovisa för flera, något vi också vill göra!

men nu är jag hemma. och jag har ätit en sjukt god middag, kan knappt röra mig, men nu ska jag baka, efter som det är sista dagen på jobbet imorgon. så därför tänkte jag bjuda dom äldre och kanske personalen på fika, tror jag gör havremuffins, så sjukt gott.
kanske ska ha en ny kategori: köket! aja! nu måste jag fixa, orkar inte stå hela natten!

Bilder på bakningen kommer nog senare, om jag orkar, för måste fan duscha!

pusshej
essie ♥



& jag bjuder på ego bilder ikväll! haha, njuuuuuuuuut.

dagen.

hej, ville bara säga att jag är sjukt trött, gick upp kvart i 6. sedan jobbade jag till 2, sen yra jag i stan ett tag, sedan ödåkra och så tog jag bussen vid 8. trevlig men jobbig dag. och nu är jag skiiiit hunrig, men nu ska jag steka fiskpinnar, (y) och sedan duscha, och sen ska jag fan sova.

imorgon börjar man som vanligt  vid 7, suck. sedan blir jag hämtad av ankan, kör vi till ödåkra, och där ska jag och brobyggarna redovisa det vi har gjort. vi ska göra det inför kommunen och ni vet alla dom som bästmer? så det gäller att se bra ut i morgon, så får ha med mig kläder.

men nu är klockan 9, och jag ska hinna med allt. kommer inte sova för en halv 11, fuck.

aja. nu måste jag gå.
pusshej
essie

jag såg dej på stan med din nya som jag tror du har, du såg lycklig ut, och jag försökte leka cool som om allt va bra

lalalla, jag har inget liv! helt seriöst sutit hemma nu några dagar, fast rätt skönt, men imorgon händer det saker, sen är veckan redan fullbokad, yes! I like that ! ;) (y)

haha, fick en kommentar av en gubbe idag som var rätt gammal, han satt och titta på mig 10 min sen säger han- det var en gran fjälla. hahahah! jag skratta så jag inte fick luft, dom är fan trevliga prickar.

men nu ska jag titta tv, eller lyssna musik, måste sova tidigt idag börjar klockan 7 imorgon, också. -.-


det får bli en bild på mina brudar, för jag saknar dom.

älskling, om du faller lovar jag att jag kommer stå och ta i mott.

fy vad skönt det va att sova en timme! var as trött och måde inte alls bra.
nu ska jag nog bada, skit skönt! mår inte så där himmlans bra.
och sedan blir det nog att plugga lite :(

HAHAH, här fick ni se min skills igen. Det ska försöka vara jag när jag ligger i soffan, och det rosa ja, det ska försöka likna ett täcke.

6 dagar :D:D

Jag ville bara säga att om 6 dagar ska jag till Norge, jag längtar som fan, då jag känner att jag behöver komma ifrån helsingborg. för när jag är med pappa och axel kan jag leva ut, jag behöver inte tänka gör jag fel nu? rätt skönt.
Men en sak är säker, denna gången jag är där ska jag lärar mig 3 60. fyfan! Jag ska seriöst lära mig, skit ballt och coolt! Jag älskar att utmana ödet hela tiden, och det bästa med att åka skidor är att åka på gubb och trixa, jag vill bli bättre! Det är så trååååkigt att bara åka upp för baken sedan upp igen, och åka ner igen. jag vill att det ska hända saker på vägen! Och fort ska det gå! :D


Okej, inte för jag kommer bli så bra på en gång, men visst är det coolt? :D


gaah, längtar sönder.

prao

tja bloggen! nu är jag hemma efter praon, snacka om att jag är död, jag började som sagt 7. men dagen var bra och  jag har lärt mig mycket!

men nu ska jag gta något att äta eller något!

men ha en bra dag, pusshej


jag vill bara känna dina läppar mott mina en sista gång.

Godkväll bloggen, sitter just nu och tittar på tv, och så klart är mtv på, nhyss visades the hills, och jag älskar det programet, för jag vill verkligen leva ett sånt liv haha, dom har snygga kläder killarna är söta, och dom tjejerna ser bra ut utan smink. men du börjar the city som är till uppföljaren på the hills?
åt jätte god middag innan med familjen, så nu är jag proppmet, men jag är sugen på något, får se om jag inte går ut  i pausen!

imorgn ska jag ju till ''jobbet'' eller vad man ska kalla det för, men jag börjar som sagt 7, så får lägga mig tidigt i natt :D.

men nu ska jag titta vidare.
det blir nog inte mer bloggning ikväll.
så vi hörs nog imorgon.
pusshej
essie

8 dagar kvar.

Godmorgon bloggen. Jag har sovit 12 timmar igen! Fatta så skönt! Behöver verkligen min skönhet sömn. ;) För nu denna veckan som kommer börjar jag paro klockan 7! på morgonen! Snacka om att jag kommer vara död om dagar! Aja det är bara en vecka! Man ska alltid se från den ljusa sidan! :)

Men
idag ska jag vara med Linnea, men jag tror inte hon har vaknat en, så jag kan nog chilla lite till! (y)
Men nu ska ja in i duschen! Vi kanske hörs senare idag!
Ha en bra dag!
pusshej
essie. ♥


Det fick bli en liten bild på mig och nikki ponken.


hamstern

sitter här med min bror's hamster, jag har faktiskt riktigt mycket respekt för henne ;o  hon har bitit mig en gång, och hon luktar inte gott, ska man spray parfym på tycker ni? haah skoja ! ;d

här har ni oss live. men nu ska jag hålla koll på henne, för hon sticker hela tiden, pusshej

när jag lyssnar på den låten du sjöng för mig, få mig att bli varm i hela kroppen.

Godkväll bloggen. förlåt för jag inte har bloggat, men jag har fan inte orkat inte ett minsta dug. har varit trött, och jag har bara tagit det lugnt, jag har valt att jag ska vara hemma denna helg, för jag orkar inget annat. jag sov seriöst 12 timmar inatt, fatta så skönt! jag kan vara ärlig och säga att skolan dödade mig denna veckan. men imorgon blir det linnea! riktigt roligt, då jag inte har träffat henne på skit länge!
men ikväll är det melodifestivalen, och Eric vet inte vad han heter i efternamn ska vara med, och han fett snygg! jag kan ju skryta om att min halvsyster var tillsammans med han i 4:an haha!
men nu får ni alla ha en supper bra kväll.
pusshej

jag är inte mer en männsika.

asså jag har tänkt på det, varför har vi så stora krav på killar, fast dom knappt ska ha några krav på oss?
jag har läst bloggar, och på en stod det hur en kille ska vara. det låter dumt att jag säger det för ja är tjej,  men jag menar ingen är perfekt, varför ska då killarna vara det? jag menar varför ska just dom ta första steget? jag är en sån person själv som inte vågar,  men jag har endå inte krav på att killarna ska vara perfekta? och göra allt sånt. man har väl för fan ingen mapp som man ska fylla i om en kille är perfekt ? kom igen nu tjejer, sätt inte så höga krav på killar. för vi är fan inte mycket bättre..

men nu orkar jag inte mer, och ska sova nu (a)
godnatt
och
puss.

saknar sommaren.

godkväll bloggen, sitter just nu och lyssnar på radio, på datan, hahah såg på paow's blogg att hon skulle vara med, så varför inte?
har endå inga planer för ikväll, för jag orkar inte är mega cp trött. och imorgon tror jag att jag ska plugga, det behövs, matten här kommer jag!


men jag måste att jag längtar till jag börjar gymnasiet. för jag vill testa på något nytt, och jag saknar att gå i samma klass med ellinor :( så jag hoppas verkligen jag kommer i samma klass som henne. jag tycker att jag har gått för länge på kunskap nu, och är redo för att testa på något nytt. börja om på nytt, träffa nya människor. jag lääängtar verkligen.

men jag längtar nog med till sommaren.
och till norge. :)

haha, vadå pitttögd?

haha, en till pittögd bild, som jag fokuserar.

hahahahah, omg. en till cp pittögd bild.

försökt ta en normall bild, & det sluta så här, (y)

nej, nu ska jag fortsätta dunka musik, musik är livet.

du tog mig, och sedan använde du mig som en gångsgril




världens sötaste unge! helt jävla underbar är hon! man kan inte mer en älska henne!
i mina ögon är hon min prinsessa!

lalalal, längtaaaaar

10 dagar kvar till norge. har typ aldrig längtat så mkt, bort från allt o alla.

heeeeeeeeelg

hej blogge, fatta så skönt att denna veckan är slut, för det har varit ett riktigt helvete kan jag säga.
hade so prov idag, kändes faktiskt bra måste jag säga.
heeeeeeeeeeeeeelg nu vafan! skit skönt, sen paro nästa vecka, rätt chill, och sen looooov!! :D
men nu ska jag titta vidare på toppmodel.
tråååkigt inlägg, men ska ladda upp liter bilder sen, så därför blev det ett tråkigt inlägg.
pusshej

& jag fortsätter bölar

åååååååååh, jag fortsätter dunka huvet i bordet för att so skiten inte vill in. och jag hatar det, jag ger snart upp.
& det blir nog så jobbigt att jag få sitta kvar iskolan imorgon och plugga.

men nu ska jag fan ha mat. hejdå.

hahaha, nikki ponken.

Just nu är jag med Nikki. Och tror mig, det är som att vara med sin lillasyster. HAHAHA, jätte rolig och skit söt!!

jag bryr mej inte vad du gör, skrattar endå åt dej. du är ooomogen.

hej, förlåt för jag inte blogga igår men mitt huvud var fyllt med alla konstiga tankar- ena sekunden kunde jag gråta sedan skratta. jag vet inte vad som är med mig längre?
men det bästa är nog att duscha, det känns som alla bekymer och konstiga tankar riner av en, skit bra!

idag var det skola, fast gick bara halva dagen. och hade bara en lektion, som då var idrott, rätt roligt idrott faktiskt.
men jag har varit pisse trött hela dagen, så social  har jag fan inte varit!

men nu har jag faktiskt rätt mycket att göra- ska äta, plugga, fixa mig och sedan åka till ödåkra.
Men först ska jag nog sova en liten stund. Men tror inte jag bloggar mer idag. för jag oooorkar inte.

men nu ska jag säga. jag blir trött på folk som snear för inget, jag kallar dom patetiska, och spottar åt derass håll, och folk överskattar allt. jag orkar inte sånt, istället för att leva livet fult ut. vi vet inte om vi bara lever en gång.

godmorgon

Godmorgon bloggen! Just nu sitter jag i min hall, och skorna är redan på, för jag ska ta bussen, men så för en gång skulle är jag i tid. Så jag tog med min lapptopp hit, smart ? :) (y)
Men nu går bussen, så jag måste gå! Men ha en bra dag!
pusshej
essie ♥

HAHAHAHHAHA, NOG GULLIG MORGON BILD!
jag hoppas ni fattar att jag flippar till 1000

var tvungen (a

jag vet, jag sa sista inlägget innan. men var inne på julia elit, och hitta denna. så va tvungen att göra (a), hoppas det var okej julia? &&& ha nu jätte roligt i åre med bianca! saknar er!

20 frågor

1. Värsta känslan?
att vetta att man har as mycket i skolan, och att bli sårad gång efter gång.


2. Bästa känslan?
när livet rulla? och när man är på semester

3. Din första tanke när du vaknar?

5 min till

4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?
nokias egna (a)


5. Har du någonsin varit kär?

haha, jaa. det är en härlig känsla, men samtidigt kan det göra ont..

6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?
tapeter, tavla, hyla och sånt


7. Vad har du under sängen?
jadu , vill jag enns veta? sist hitta jag en mobil (y)

8. Ser på?
just nu? datan! (i)

9. Lyssnar på?
inget, ska strax sova

10. Skriv nått smart!

essie och ellinor


11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?
håller med elit där Micheal Jackson hade varit coolt. och min mormor, morfar. farmor farfar

12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?
haha, jag vet inte :)<3


13. Vad vill du bli när du blir stor?
jag vet inte nu? jag ska bli lycklig, med eller utan pengar

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?
hahaha, jag vill nog inte veta


15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
australien


16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i? 

vet inte, att va snabbats i världen på att sms'a ?


17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
min navel?


18. Vilken superhjältekraft vill du ha? 

bamse? :D


19. Vad är du beroende av?
mobil, vänner o familj


20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö? 

ett kylskåp, ellinor, ett flygg plan, en mobil och hela helsingborg


lalalal

Hoppas ni gilla mina video, ! :D Kanske ska börja lägga upp sånt oftar? Men jag hoppas ni vänjer er, för dom är inte normala, någon stans!
Men nu ska jag chilla lita!
Så ha det bäst!
pusshej
essie ♥ 

;););)


denna är jätte gammal, när skolan precis hade börjat. man har ju inget liv ! :d kastar godis och försöker fånga (y) jaa, lite fail är det. försökte leka cool.

:):):)


HAHAHAHAHAHHAH, asså jag höll på att dö. vi provade kläder, så kommer ellinor fram, och ser ut så här, jag skratta så mycket så jag inte fick luft, nu hör ju själv, så mobba inte mitt skratt!

;D;D;D


en liten random film, som jag gjorde hos pappa! jag vet musiken är lite cp. men moa & sofia sjöng den, så fick den på hjärnan(y)

:D:D


Var på väla med, pappa axel och ellinor köpte skidkläder, hade lämnat axel och ellinor ensamma i 5 min, och kom tillbaka, så gick dom så mott mig, höl på att då. så va tvungen att filma ;d

snart smäller det!

okej, nu kommer massa video, så håll i er!!!

om man värkligen gillar någon, hittar man tid till personen.

Hej bloggen! Jag som sa att jag inte skulle blogga? Ha! Jag hinner viste, om man vill göra något hittar man tid, samma sak gäller kärlek!
Idag var det skola, hade nationella engelska uppsats fast bara test. Men känner det gick rätt bra, fast jag har riktigt svårt för engelska. Sen har jag jobbat med so, som jag ska göra nu också!
Efter skolan stack jag till Väla med Ellinor, alltid lika roligt.
Hinner jag, kommer en bild från dagen!
Men nu ska jag äta och sedan plugga. Ha det bra!
pusshej
essie ♥

hahaha, jag orkar inte med oss.

HAHAHAHAH, min bror är fan bäst!

Axel stod då och låsas att han skulle slå mig med en pinne.
så säger jag
e- varför håller du på? Du ska få datan.
a- jag vet inte. (Snyffta han, och vände sig om och gick, och  såg ledsen.)

Jag skratta åt han, för han visste inte vad han skulle säga!

Men axel, Jag älskar dig!


yeeeeees.

Yes! Nu har jag packat mina saker, och jag skrivit klart min engelska steg 18. Nu kommer min bibass lärare bli glad (a). Dock använder jag googel translate, haha! Men det är faktiskt bra, tycker jag!
Nu känner jag att jag är på bannan igen!
Men nu ska jag sticka till väla. Hörs kanske ikväll!
pusshej
essie ♥


god morgon

hej bloggen förlåt för jag inte skrev igår, men hade ingen lust.
och idag kommer jag inte heller blogga, och kanske inte denna vecka heller, för jag har sjukt mycket att göra.
  • kärn ämnena, har inte redovisat ett enda steg, måste göra ett steg denna veckan!
  • har 3 prov om inte mer. soprov, 2 svenska np. och eng np dock bara test, men jag ska skriva uppsats.
  • på onsdag ska jag redovisa en film, för föräldrar, och sedan för komunen och alla dom.
  • men problemet är ATT FILMEN ÄR INTE KLAR
  • så måndag tisdag och onsdag, kommer  jag leve på dunkers
och jag ska sammtidigt plugga över filmen, så jag kommer dö denna veckan, jag ska ladda min mp4 med musik. jag fokuserar och jobbar bättre då!

men nu, måste jag äta frukost, packa mina kläder, och sedan börja plugga. för pappa ska till norge idag, och jag ska hem till mamma!

Det jag tycker är skönt att mina föräldrar inte bor tillsammans längre är, att när vi har familje ''problem'' hos pappa, är det skönt att åka till mamma, för då är vi bara 3:st och där har vi inga speciella planer
som vi har hos pappa. men det är klart att jag gillar min pappa, och att vara här, men ibland kan det vara skönt att byta. för nu när jag är hos mamma, kommer jag bara fokusera på mitt, men när jag är hos pappa är det så mycket runt om.

Men som sagt, jag kommer nog inte blogga denna veckan, utan såfall bara någon gång under dagen.

men ha nu en bra vecka.
pusshej
essie ♥

Nikki ponken tror hon är något ? ;s

Godkväll bloggen! Sitter här med Nikki ponken! Haha hon är fett skön! Vi har precis kommit hem från Julia och nu är jag riktigt trött, och Nikki börjar bli pigg, ohh no ;| Men jag ska snart tvätta bort mig sminket och så ska Nikki få låna datan. Jag är så cp trött så jag kan somna här och nu, helt seriöst!

Men nu ska jag fixa mig!
Ha det bra så hörs vi imorgon!
pusshej
essie ♥


OCH NIKKI ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DENNA BILD!


när jag luktar din dofta flyger jag fram. damn du är underbar vännen.

Tja bloggen! Hoppas allt är bra! Själv så rullar det på.
Idag var det skola, rätt chill endå! Där efter drog jag ner på stan med Ellinor. Handlade leggins och bh & troser och hårspray! :) Men nu ska jag fixa mig lite, för ikväll ska jag på myskväll hemma hos julia med nikki & jonna. Sen ska jag nikki sova här. Fast jag har inte sagt det till pappa en ;s haha oj, ska nog göra det nu (a)
Men nu måste jag snabba mig, för nikki ponken kanske kommer snart.
pusshej
essie♥

jag älskar dig mamma.


Jag har ingen kraft kvar, fan jag tror inte jag når målet denna gången.

du hörde aldrig när jag viskade dig i örat- jag älskar dig. för jag sa det så tyst.

Det blir nog inte mer blogging för mig idag. Är rätt trött på livet, då vi alla går här hemma och väntar på hur vår fram tid ska se ut, okej jag ska inte säga för mycket. Men någon dag kommer jag väl säga det. Och sen är jag rätt trött vädret och sånt.
Så jag bloggar mer imorgon!

jag tror nog på det pappa säger- det är redan bästemt om detta är gjort för oss eller inte, om vi ska ha det eller inte. vi får se hoppas. men allt är redan bästemt.


LALALAL

 okej, sanningen är att jag lyckades inte komma in på cs, för kan inte min brors lösenord, typikst. så väntar på han nu. 

2010-test.


Gör det , annars blir år 2010 ett helvete för dig.



OM DIG:



Namn - Essie Månsson
Bor - Hemma
Syskon - en bror, och 4 plats? ;d
Ålder - 15
Född - heeeeeeeeeeelsingborg!
Ögonfärg - grööna:D
Längd - 173
Höger eller vänsterhänt - hööööger
Stjärntecken - Kräfta
Hårfärg - Brunnnnnnhårig :D


DAGENS:
Kärlek - hahaha, ingen. eller jo, min data (L)(L)(L)
Saknad - Vet inte, många
Kläder - Linnea och byxor
Mat - Maker.
Göra sen - väntar på att bror ska komma hem så jag kan spela cs ;$
Godis - hahaha, ;$ choklad.



SVARA ÄRLIGT:


Tycker du om att plocka svamp - hahhaha, jadååå! skogatroll (y)
Tycker du om godis? - om jag gör!
Hur många gånger i veckan äter du godis - Haha, typ nästan varje dag
Äter du oftast nyttig mat- Hos mamma, ja! Hos pappa, haha nej!
Tycker du att du ger mycket komplimanger till andra - japp

Är du nöjd med ditt förnamn - Ibland, rätt ovanligt.


Tycker du att du själv är smart - Haha, ibland
Vad är det sämsta hos dig - Jag är dålig på att höra av mig.
Vad är det bästa hos dig - Vet inte?
Har du bra självförtroende - Nej, eller jo.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Olika, idag är datan mitt liv.
Du tycker om att vara med det andra könet? - Hahahah, jaa
Känner du dina grannar -  Ja
Gillar du skolan - Rätt roligt att träffa alla i skolan, så ja
Har du någon gång skolkat - hahah, så fail det blev alla kom på det -.- ja
Spelar du något instrument - jajaj mennen klart! luftgitar
Sporter/aktiviteter har du gått/går i - Har spelat fotboll, har ridit
Har du några tatueringar - nä
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Jag vet inte. Inte så ofta.
Tycker du om djur - Ja



BRUKAR DU...


Sova - Ja
Ta mediciner du inte borde ta - Nja, eller vet inte
Röka - Nej
Klä dig i svart - Asså, ja? eller jag fattar inte
Lita på folk - Nej
Drömma mardrömmar - Nej
Gå i skolan - Ja
Gå i kyrkan -  Ibalnd

HAR DU...



För många vänner? - Haha, man kan aldrig ha för många
Någon psykisk sjukdom? - hahaha, jag vet inte
Skadat någon? - Hahaha, omg! ja
Färgat håret - Yes!
Några piercnings - nej
Några tatueringar - nää.
En dator - ja
Varit otrogen- nej.
Gjort bort dig rejält? - HAHAHAHAHAHAHAHHAH! om du bara visste.


ÄR DU...
Snäll - ja.
Snygg - haha, sånt ego? nä
Söt - när jag sover är jag söt!
Kort - nej!
Klantig - jaa.



kommer inte på något!

Hej bloggen! Är hemma idag från skolan för jag har sjukt ont i ryggen, och mår dåligt. Fast det blir nog skolan imorgon!
Jag har bara sovit hela dagen, rätt skönt faktiskt. :) Men nu ska jag ner och kolla mtv eller spela cs på min bror's data, mohahaha, det är faktiskt roligt ;$ Men det är helt cp, innan spelade jag cs, och då sneade alla mig? För att jag va tjej. Men nu spelar alla tjejer cs. Hahah! Aja, vi kanske hörs sen om jag orkar blogga!

pusshej
essie ♥


Saknar sommaren!


no life.

Svara ärligt
Ditt äldsta hångel?
- han va 20
Vad tycker du om kärlek? - den är undrbar ibland, men iband gör det ont.
När kramade du någon sist? - idag
Saknar du någon speciell person? - ja, klart jag gör
Har du svårt för att bli kär? - att blir riktigt kär? ja.
När kysste/hånglade du med någon sist? - för typ 2 veckor sen
Ångrar du det? - vet inte, tror inte det.
Är du singel? - ohh yäääh! fett nice
När fick du senast en komplimang? - idag tror jag
Har du hånglat med någon av samma kön? - HAHAHAHAHA, ja ;$ men jag kan ju säga att jag inte hade alla hönsen på gården
 
HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: nej, eller när jag sover? ;d
Hånglat med nån riktigt ful: - hahah! jaa! säger bara nordic
Hånglat med fler än 50 pers: - hahah, håller inte räkningen på hur många jag har strulat med? men tror inte det
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - hahaha, ohh gud. jaa
Gjort något riktigt dumt? - hahah, jaa
Gjort något du verkligen ångrar? - jaa!
Varit nykter på nyårsafton? - nä..
Åkt ambulans? - hahahah, ja!hahahahah oooomg!
Gjort nåt olagligt? - haha, jaadå
Blivit polisanmäld? - tror inte det
Fått din mamma att gråta? - mm.
Slagit ner någon? - HAHAHAHAH! essie är gangsta! jaa..
Skämts över dina föräldrar? - när jag va mindre, men inte nu.
Skämts över dig själv? - vet inte faktiskt, lite har jag nog
Sagt jag älskar dig och menat det? - jaa
Tar du droger? - haha, nej?!;s

Dricker du? - ibland
Vilka kläder sover du i? - en sov tröja & sovbyxor
Vad hatar du verkligen? - krig!
Varit kär? - ja, 2 ggr.

Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - jaa.
Är du ensam nu? - hur menar du ?

Vill du gifta dig? - ja, om jag hittar han.
Vill du ha barn? - yes!

 

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng - jag! :)

Såg dig gråta? - ingen, va själv.

Fick dig att gråta? - en kille
Du delade en drink med? typ nikki?
Du gick på bio med? - hahahha, tror det va julia?
Skällde på dig? - vet inte, jag brukar inte lyssna.

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

 

Gråtit? - ja.
Kramat någon? - ja

Pussat någon? - jaa
Sjungit?  - haha, ohh yähh!
Saknat någon? - nja, ja

 

JAG HAR:

Digitalkamera? - jaaman

Systemkamera? - YEEEES!

Telefon på rummet? - ja!

Egen dator? - ja:)

Husdjur? - hos pappa: damråtter & lillebror:) mamma- hamster&lillebror

Bra kompisar? - jaa

Vem vill du strula med just nu? - är inte på sånt humör.


allt som snurar i min skalle, blir för mycket ibland.


tänk om jag någon gång kommer få svar på alla mina fråger.
om gud finns. vad som kommer hända efter detta?
kommer himmlen alltid vara blå, fast jag blir blind?
kommer kärleken alltid göra så ont, som den gör nu?
vad är livets mening?
kommer jorden gå under 2010?
hur stor är rymden? tar den slut? tar livet såfall också slut efter detta?
kommer han den där rätta dycka upp? isåfall när?
hur kommer livet så ut om 1 år, då jag har bytat skola?
tänk om jag någon gång kommer få svar på mina fråger.
men jag tror inte det. för måste hitta svaren själv.
fast det kommer bli svårt.


jag kan dunka musiken på högsta volym, men du är fortfarande kvar i tankarna, jag försöker hela tiden hitta en bakväg.

Godkväll bloggen! Nu är jag hemma efter att ha varit på möte!
Det gick väl helt okej, tycker jag! Men jag är trött nu, ska nog försöka plugga lite, och sen äta. Där efter blir det nog att jag ska sova! Är verkligen jätte trött, somna nästan i skolan innan idag!
Men nu ska jag bara lyssna på musik, och tänka lite!
Vi hörs kanske kanske sen.
pusshej
essie ♥

Måste ju säga att det är riktigt kallt ute, så halsduken är klart på!

& jag forsätter slå huvet iväggen i förhoppningar att du ska ramla ut.

..

vad fan gör jag? varför leker jag? varför kan jag inte bara insee...

Hej hopp gummi snopp! Hoppas allt är bra, själv rullar livet på som aldrig förr, måste jag säga!
Skolan idag, rätt segt hade idrott och sånt. Det som är jobbigt med Onsdagar är att jag inte vill fixa mig för jag har idrott, känns liksom inte lönt att sminka sig om man ska svetas och allt sånt?
Men nu är jag hemma! Jag ska bara äta något och sedan ska jag åka på möte till gläntan, rätt segt. Fast jag måste!


Men nu- lyssnar jag på musik, och laddar över bilder. Jag älskar Lars Winnerbäck. Han skriver as bra musik! Musik som får mig att tänka! Samma sak gäller Håkan Hellström!

Nu blev allt jobbigt. Hejdå


Jag gjorde upp en eld för dig, och nu briner hela skogen.

Godnatt bloggen! Är jätte trött efter att ha åkt skidor hela dagen! Men snacka om att jag längtar tills vi ska åka till Norge! Vecka 8 åker jag med min familj!
Men nu ska jag sova imorgon är det skola :(
Men vi hörs imorgon!
pusshej
essie ♥


Och jag som tänkte bjuda på en Doris bild. Synd att det inte går att ladda upp bilder!

jag är lyckligare utan dig, trode faktiskt inte det..


e s s i e m å n s s o n '
helsingborg hif

du förtjänade nominering för rollen du spelade

Tja bloggen!
Idag var det vallåsen med skolan, sjukt roligt! Åkte med jätte många från ps, riktigt roligt för jag känner rätt många där, men jag åke hela tiden med Ellinor och Daivd, trevligt (y) sen hitta man ju några från skolan på vägen ! :) Jag åkte hela dagen, för utom 20 min då jag satt och åt! Haha, det var jätte roligt men nu är jag jätte trött, somna som vanligt på bussen (a)

Men nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det lugnt, ska snart äta!
Kanske bloggar sen.
pusshej
essie ♥

RSS 2.0